pontosnews.gr
Πέμπτη, 2/07/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Ο ΟΠΑΠ ενώνει τις ομάδες μπάσκετ για καλό σκοπό! (φωτο, βίντεο)

10/11/2016 - 2:21μμ
Ο ΟΠΑΠ ενώνει τις ομάδες μπάσκετ για καλό σκοπό! (φωτο, βίντεο)
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά που νοσηλεύονται στον δεύτερο και τον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και στον τρίτο όροφο του νοσοκομείου «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».

Κοντά τους βρέθηκαν παίκτες από τις ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, τους οποίους ένωσε εκτός αγωνιστικού παρκέ το «Κάτι Καλύτερο» του ΟΠΑΠ.

Οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό, Τζέιμς Γκιστ και Νίκος Παππάς από τον Παναθηναϊκό, και Ντούσαν Σάκοτα, Κώστας Βασιλειάδης και Μάικλ Ντίξον από την ΑΕΚ, μαζί με εργαζόμενους του ΟΠΑΠ και τον Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ Πετρ Ματεγιόφσκι, επισκέφθηκαν τους μικρούς τους φίλους και τους έδωσαν αναμνηστικά δώρα. Επίσης, βοήθησαν στη διανομή του μεσημεριανού φαγητού και ευχήθηκαν σε όλα τα παιδιά ταχεία ανάρρωση.

Οι παίκτες ενημερώθηκαν και για την πρόοδο εργασιών ανακαίνισης των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ από το 2014 στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητάς του.

Σημαντικά έργα στα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία
Ήδη, μέχρι σήμερα ο ΟΠΑΠ έχει παραδώσει 8 Νοσηλευτικές Μονάδες, συνολικής έκτασης 5.330 τετραγωνικών μέτρων και δυναμικότητας 191 κλινών, αλλάζοντας πλήρως την εικόνα των δύο νοσοκομείων και δημιουργώντας έναν ευχάριστο χώρο για τα παιδιά και τους συγγενείς τους.

Στο Νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία» ανακαινίστηκαν δύο Νοσηλευτικές Μονάδες του 5ου ορόφου, συνολικού εμβαδού 1.800 τ.μ. και δυναμικότητας 50 κλινών, η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Νεογνών, δυναμικότητας 50 θερμοκοιτίδων, η Α΄ & Β΄ Ορθοπεδική του 2ου ορόφου, δυναμικότητας 29 κλινών, η Α΄ & Β΄ Χειρουργική του 2ου, δυναμικότητας 32 κλινών, τα δύο εννεαόροφα κλιμακοστάσια καθώς και η κεντρική είσοδος του 1ου ορόφου.

Στο Νοσοκομείο «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» ανακαινίστηκε η Νοσηλευτική Μονάδα του 3ου ορόφου της Α΄ Πτέρυγας, συνολικού εμβαδού 550 τ.μ. που έχει δυναμικότητα 30 κλινών, οι κεντρικές είσοδοι του ισογείου και του 1ου ορόφου, το κεντρικό κλιμακοστάσιο και οι αίθουσες αναμονής, και αντικαταστάθηκε ο κεντρικός ανελκυστήρας.

Σε όλους τους ανακαινισμένους χώρους των νοσοκομείων έχει γίνει επισκευή και μερική αντικατάσταση του ξενοδοχειακού και του γραφειακού εξοπλισμού.

Επιπλέον, και στα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία αναμορφώθηκε η διακόσμηση των χώρων ώστε να δημιουργηθεί ένα κατάλληλο περιβάλλον για τα παιδιά που θα λειτουργήσει θεραπευτικά και θα είναι σε απόλυτη συμφωνία με τις σύγχρονες ιατρικές αντιλήψεις.

Πετρ Ματεγιόφσκι, Chief Customer Officer ΟΠΑΠ ΑΕ:
Είμαι πολύ υπερήφανος για το έργο που έχει υλοποιήσει ο ΟΠΑΠ στα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία «Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού». Όταν τα είχα επισκεφτεί για πρώτη φορά το 2014, η εικόνα που είχα αντικρίσει ήταν τελείως διαφορετική από τη σημερινή. Σήμερα, σχεδόν τρία χρόνια μετά την έναρξη του έργου της ανακαίνισής τους, βλέπω μια τεράστια αλλαγή.

Βλέπω νέους πλήρως ανακαινισμένους ορόφους, βλέπω νέο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, νέους ανελκυστήρες, νέα κλιμακοστάσια, νέες εισόδους, αλλά πάνω από όλα βλέπω τα χαμόγελα των παιδιών, των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού. Αυτός ακριβώς ήταν και ο βασικός στόχος του ΟΠΑΠ όταν ξεκίνησε αυτό το μεγαλόπνοο έργο. Το 2014 είπαμε πως θα ανακαινίσουμε τα δύο σημαντικότερα παιδιατρικά νοσοκομεία στην Ελλάδα και υλοποιήσαμε τη δέσμευσή μας στο ακέραιο.

Ήδη έχουμε παραδώσει στα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία οκτώ νοσηλευτικές μονάδες, συνολικής έκτασης 5.330 τ.μ. και δυναμικότητας 191 κλινών, και συνεχίζουμε με ακόμα περισσότερα έργα καθώς στόχος μέσα από το έργο είναι να προσφέρουμε ένα καλύτερο αύριο στη νέα γενιά.

Μανώλης Παπασάββας, Διοικητής Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία»:
Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για τη συνεργασία που έχουμε από το 2014, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική για το νοσοκομείο μας. Μέχρι στιγμής έχουν ανακαινιστεί τρεις νοσηλευτικές μονάδες, και στο τέλος Απριλίου του 2017 θα παραδοθεί στο νοσοκομείο ακόμα μία. Τον επόμενο χρόνο έχει προγραμματιστεί να γίνει πλήρης εκσυγχρονισμός της μονάδας ημερήσιας νοσηλείας και των χειρουργείων μιας ημέρας, καθώς επίσης και κεντρική αποστείρωση.

Θα ήθελα να προσκαλέσω όλους να παρευρεθούν την Κυριακή στον Μαραθώνιο γιατί όσο πιο πολλές συμμετοχές υπάρχουν, τόσο πιο πολλά χρήματα θα προσφέρει Ο ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων.

Χρήστος Μάνος, αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού»:
Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για τη σημαντική του στήριξη τα τελευταία χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους παίκτες της ΑΕΚ που ήρθαν σήμερα, μοίρασαν δώρα στα παιδιά, πολλή χαρά και αγάπη. Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα για όλους, και πολύ περισσότερο για τα παιδιά.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: EPA / Benjamin Fanjoy)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2026: Στους «16» και οι ΗΠΑ που ζουν το όνειρό τους

2/07/2026 - 7:25πμ
(Φωτ.: EPA / Stephen Brashear)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2026: Απίθανη ανατροπή και πρόκριση για το Βέλγιο

2/07/2026 - 7:15πμ
(Φωτ.: ΚΟΕ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο U18: Διέλυσε την Κίνα και πέρασε στους «8»

1/07/2026 - 10:31μμ
(Φωτ.: Facebook/Giorgos Theodorakos)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τρίτοι στην Ελλάδα οι Πόντιοι Κιλκίς στο χάντμπολ Παίδων

1/07/2026 - 9:49μμ
(Φωτ.: EPA / Stephen Brashear)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2026: Ο Χάρι Κέιν έστειλε την Αγγλία στους «16»

1/07/2026 - 9:11μμ
(Φωτ.: ΕΙΟ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Lightning Youth: «Ασημένιοι» oι Πάλλης, Αγγελιδάκης και Ραγκούσης

1/07/2026 - 8:13μμ
Ο Αλέξανδρος Τζόρβας με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, στο νέο επεισόδιο του vidcast «Game On», με χορηγό την Allwyn
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας αποκαλύπτει όσα έμαθε μέσα και έξω από τα γήπεδα

1/07/2026 - 5:28μμ
(Φωτ.: Μουσείο Ιστορίας ΑΕΚ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουσείο Ιστορίας ΑΕΚ: Ο Σμυρνιός Γάσπαρης που έγραψε ιστορία ως ακραίος μπακ

1/07/2026 - 1:05μμ
(Φωτ.: EPA / Chris Torres)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στη μάχη των νοκ άουτ Αγγλία, Βέλγιο, ΗΠΑ – Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα

1/07/2026 - 12:12μμ
(Φωτ.: EPA / Alex Cruz)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2026: Με 4Χ4 στους «16» το Μεξικό

1/07/2026 - 7:33πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ. αρχείου: MOTIONTEAM / Βασίλης Βερβερίδης)

Κάρπαθος: Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ αισθητός και στην Κάσο

13 λεπτά πριν
Μάχη με το χρόνο δίνουν τα συνεργεία διάσωσης που εξακολουθούν να αναζητούν επιζώντες
στη Βενεζουέλα (φωτ.: EPA/Ronald Pena R)

Βενεζουέλα: Διεθνής κινητοποίηση για τον απεγκλωβισμό 40χρονου οκτώ μέρες μετά τον σεισμό – Σοβαρές ελλείψεις σε τρόφιμα

42 λεπτά πριν
(Πηγή: YouTube/
Black Sea Music Productions)

Νέο τραγούδι από τον Κώστα Αγέρη – «Το Μουχαπέτ’» ήρθε για να μείνει

1 ώρα πριν
Ο χάρτης της περιοχής του Αϊβαλίου και το επιστολικό δελτάριο που δείχνει την πόλη προέρχονται από το αρχείο της Εγκυκλοπαίδειας Μείζονος Ελληνισμού. Κάτω, ο χάρτης που δείχνει τη Μάχη των Δερβενακίων και μέρος του πίνακα που δημιούργησε ο Θεόδωρος Βρυζάκης. Η σύνθεση της εικόνας έγινε με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης

Από τις φλόγες του Αϊβαλιού στα Δερβενάκια – Οι άγνωστοι Μικρασιάτες αγωνιστές του 1821

2 ώρες πριν
Η Νίκη Κεραμέως σε ειδική Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής (φωτ. αρχειου: Γιώργος Κονταρίνης/EUROKINISSI)

Νίκη Κεραμέως: Καταργείται οριστικά η περικοπή στις συντάξεις χηρείας του νόμου Κατρούγκαλου

2 ώρες πριν
Μια πραγματική αγωνίστρια της ζωής η Αρμένια Μαίρη Βαρτανιάν, δεν είναι πια εδώ (πηγή: zartonkmedia.com)

Γενοκτονία των Αρμενίων: Πέθανε σε ηλικία 112 ετών η Μαίρη Βαρτανιάν μία από τις τελευταίες επιζήσασες

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign