pontosnews.gr
Σάββατο, 3/01/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Άτυπος σύμβουλος του Ερντογάν: Eπιθέσεις θα οδηγήσουν σε εμφύλιο την Τουρκία

8/08/2016 - 2:40μμ
Άτυπος σύμβουλος του Ερντογάν: Eπιθέσεις θα οδηγήσουν σε εμφύλιο την Τουρκία
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Μέχρι τώρα έδιναν την υποστήριξή τους στα κρυφά. Οι ΗΠΑ και η ΕΕ, που στήριζαν τον Γκιουλέν και εκείνους που ανέβηκαν στα τανκ και έριξαν σφαίρες εναντίον της δημοκρατίας, αποκαλύφθηκαν. Πήραν φανερά θέση εναντίον της Τουρκίας. Άρχισαν να χτυπούν φανερά την Τουρκία. Άλλος λέει «να σταματήσει η ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην ΕΕ», άλλοι πάλι λένε «ανησυχούμε για την Τουρκία». Ένας άλλος κάνει αμφίσημη επίσκεψη και για να κρύψει τις πομπές του, κάνει δηλώσεις και λέει ότι βρίσκεται στο πλευρό της Τουρκίας [σ.τ.μ.: εννοεί την επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην Άγκυρα]. Αυτές είναι δηλώσεις για το θεαθήναι!

Η ΕΕ είναι απειλή για την Τουρκία
Η Τουρκία θα πρέπει να επανεξετάσει με δική της πρωτοβουλία το ζήτημα της εισόδου της στην ΕΕ. Από τη στιγμή που τα κεντρικά κράτη της ΕΕ στήριξαν το πραξικόπημα, πώς είναι δυνατόν να γίνουμε μέλος αυτής της Ένωσης; Είναι κάτι τέτοιο δυνατόν; Έχει μείνει κάποιος στην Τουρκία που να στηρίζει την ΕΕ, εκτός από εκείνους που έχουν ειδικές σχέσεις και συμφέροντα; Και είμαστε πλέον σίγουροι ότι αυτοί οι κύκλοι στήριξαν το πραξικόπημα.

Η ΕΕ δεν είναι πλέον στόχος για την Τουρκία, αλλά απειλή. Είναι μια εξωτερική απειλή που θέλει να μετατρέψει την Τουρκία σε Αίγυπτο.

Η Ευρώπη που δεν είναι σε θέση να προστατέψει την εσωτερική της συνοχή, στις 15 Ιουλίου πήρε μια ντροπιαστική θέση, για να αποσταθεροποιήσει και να διαμελίσει την Τουρκία. Η κατάσταση αυτή πρέπει να θεωρηθεί άμεση απειλή για την Τουρκία.

Μετά από αυτά, δεν έχει απομείνει ίχνος εμπιστοσύνης μεταξύ Τουρκίας και ΕΕ. Αν δείτε την εχθρότητα της Γερμανίας και της Αυστρίας εναντίον της Τουρκίας και των Τούρκων, θα αντιληφθείτε ότι δεν υπάρχει πλέον τίποτα που να μας ενώνει με την ΕΕ. Είναι πλέον φανερό ότι η Κεντρική Ευρώπη έχει ένα «μυστικό σχέδιο» για την Τουρκία. Αυτό το σχέδιο το έθεσαν σε εφαρμογή, όπως αποδείχτηκε, με το πραξικόπημα.

Οι ΗΠΑ θέλουν να διαμελίσουν την Τουρκία
Κοιτάξτε την κυβέρνηση των ΗΠΑ, το κράτος με το οποίο είμαστε σύμμαχοι στη γύρω περιοχή. Ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ σύρεται σε εμφύλιο πόλεμο, και από την κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν υπάρχει καμία στήριξη, ούτε δήλωση συμπαράστασης. Δεν μπορούν καν να πουν ότι «στηρίζουμε τη δημοκρατία». Το αντίθετο, λένε: «κρίμα, τα δικά μας παιδιά, τη φορά αυτήν δεν τα κατάφεραν». Από τούδε και στο εξής τίποτα δεν μπορεί να κρύψει την εξής πραγματικότητα: «Η κυβέρνηση της Ουάσινγκτον έχει σχέδιο αποσταθεροποίησης και διάλυσης της Τουρκίας».


(Φωτ.: EPA / Bernd von Jutrczenka)

Ο Διάδρομος της Βόρειας Συρίας [σ.τ.μ.: Κουρδικός Διάδρομος] και η κατάληξη του πολέμου στη Συρία στο συγκεκριμένο σημείο, οφείλεται αποκλειστικά στη στάση των ΗΠΑ. Χαράσσοντας σύνορα για το Κόμμα Δημοκρατικής Ενότητας των Κούρδων (PYD) και για το ΙΚ, γίνεται πλέον αντιληπτό ότι στόχος είναι η περικύκλωση της Τουρκίας.

Έγιναν σύμμαχοι με την τρομοκρατική οργάνωση
Αυτή τη δύσκολη μέρα, οι ΗΠΑ δεν στάθηκαν στο πλευρό της Τουρκίας, που είναι επί δεκαετίες σύμμαχός τους, αλλά έγιναν σύμμαχοι με την τρομοκρατική οργάνωση [του Γκιουλέν], όπως έγινε με το ζήτημα του PYD και του ΙΚ. Ο Γκιουλέν και οι τρομοκράτες της οργάνωσής του ήταν οι σύμμαχοι των ΗΠΑ και έκαναν επιχείρηση εναντίον της Τουρκίας, μέσω αυτών των συμμοριών.

Οι τρομοκράτες του Γκιουλέν στο τουρκικό στράτευμα και οι συμμορίες στις υπηρεσίες πληροφοριών της Τουρκίας εργάζονται για λογαριασμό του στρατού και των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ κήρυξαν τον πόλεμο εναντίον της χώρας μας, μέσω αυτών των εκτελεστών. Για το βομβαρδισμό του Κοινοβουλίου, για τις ριπές εναντίον Τούρκων πολιτών, για την απόπειρα δολοφονίας του ηγέτη αυτής της χώρας, υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Αυτό θα καταγράψει η ιστορία, αυτό θα μείνει στη συνείδηση της τουρκικής κοινής γνώμης. Η συντριπτική πλειονότητα των Τούρκων αυτό θα λέει.

Ο δήθεν αντιαμερικανισμός
Προσοχή, κανείς να μην θεωρήσει ότι όλα αυτά που λέμε είναι ένας φτιαχτός αντιαμερικανισμός. Να μην επιχειρήσουν τα αμερικανικά ΜΜΕ να καλύψουν τις ευθύνες των ΗΠΑ επικαλούμενοι έναν δήθεν φτιαχτό αντιαμερικανισμό. Έχουμε χορτάσει από τέτοιες επιχειρήσεις αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τους New York Times, τη Washington Post, τη Wall Street Journal κτλ.

Εμείς επί τριάντα χρόνια παλεύουμε σ’ αυτήν την περιοχή με τα ψέματά τους.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησαν με αυτά τα ψέματα να καλύψουν τους εμφυλίους που προκάλεσαν, τις μυστικές τους επιχειρήσεις, τις επεμβάσεις τους που μετέτρεψαν ολόκληρες χώρες σε ερείπια, τις δημιουργίες κρίσεων… Πάντα, με αυτά τα ψέματά τους, προσπάθησαν να αποκοιμίσουν τις συνειδήσεις μας, να μας καταστήσουν ομήρους τους. Όλα τα αιματηρά σενάρια της Δύσης, σ’ αυτήν την περιοχή, καλύφθηκαν με τέτοια ψέματα.

Τι άλλες αποδείξεις χρειάζεστε;
Με τα ψέματα ότι «υπάρχουν χημικά όπλα» κατέλαβαν μια χώρα, σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, υποβίβασαν έναν πολιτισμό, κατέστρεψαν τις πόλεις. Το ψέμα για την ύπαρξη των χημικών όπλων, μέσω αυτών των εφημερίδων διαδόθηκε στην κοινή γνώμη.

Εκείνοι που κατέλαβαν ένα κράτος χωρίς καμία απόδειξη, θέλουν αποδείξεις για τον Γκιουλέν και τους τρομοκράτες του, που επιτέθηκαν στη χώρα μας. Μα το επιτελείο του ανθρώπου αυτού, όπως και ο ίδιος, είναι εκεί σ’ εσάς, εσείς τον προστατεύετε, τις πληροφορίες που συλλέγουν τα δίκτυά του στην Τουρκία τις μεταδίδει σ’ εσάς, οδηγίες παίρνει από εσάς, τι άλλες αποδείξεις θέλετε; Όταν τα λέμε όλα αυτά, μας κατηγορείτε για αντιαμερικανισμό.


Φετουλάχ Γκιουλέν (φωτ.: EPA / fgulen.com)

Ναι, ο αντιαμερικανισμός στην τουρκική κοινή γνώμη αυξάνεται και θα αυξηθεί περισσότερο. Ο λαός μας πρέπει να δει ότι πίσω από το πραξικόπημα και τα εγκλήματα που έγιναν, βρίσκονται οι ΗΠΑ και η ΕΕ.

Θα τρέχανε όλοι τους στην Άγκυρα
Αν πετύχαινε το πραξικόπημα, θα ξεσπούσαν σε πανηγυρισμούς. Μετά θα έτρεχαν όλοι τους στην Άγκυρα, για να κατασκευάσουν τους νέους Σίσι, νέο υπουργικό συμβούλιο, θα παρασημοφορούσαν τους πραξικοπηματίες. Θα είχαν πάρει όμηρο την Τουρκία, αφού θα είχαν στήσει το δικό τους κράτος στην Άγκυρα. Θα είχαν πετύχει να εφαρμόσουν το μεγαλύτερο σχέδιο που έχουν για την περιοχή, και μετά θα υλοποιούσαν ένα-ένα όλα τα επιμέρους σχέδιά τους. Τώρα βιώνουν μια μεγάλη αποτυχία. Και βγάζουν μίσος εναντίον μας, επειδή δεν πέτυχε το πραξικόπημα.

Προσοχή στους προδότες της μυστικής πατρίδας!
Όλα πια έχουν φανερωθεί. Ο Γκιουλέν και οι τρομοκράτες του είχαν διαμοιράσει ρόλους και εξουσίες και με τους μέσα και με τους έξω.

Κάθε μέρα βγαίνουν στην επιφάνεια νέες λεπτομέρειες. Και όσο περνάει ο καιρός, θα αποκαλύπτεται ο ρόλος τους αλλά και εκείνοι που κρύβονται πίσω από αυτούς.

Δεν θα υποχωρήσουν. Η αναμέτρησή τους με την Τουρκία θα ενταθεί ακόμα περισσότερο. Θα προσπαθήσουν να πάρουν εκδίκηση από το λαό μας για την αποτυχία τους. Αυτός είναι και ο λόγος που τον βάζουν να μιλάει στις τηλεοράσεις και τις εφημερίδες εκείνον τον σχιζοφρενή [σ.τ.μ.: τον Γκιουλέν].

Στις συμμορίες πληροφοριών που δρουν στην Τουρκία και δεν έχουν εξαρθρωθεί ακόμα, συνεχίζουν να στέλνουν κωδικοποιημένα μηνύματα και εντολές. Το γεγονός ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνεχίζει να τον βάζει να μιλάει και να συνεχίζει να δίνει εντολές, μέσω των συμμοριών του, είναι απόδειξη ότι ο πόλεμος συνεχίζεται.


Τούρκοι διαδηλωτές ετοιμάζονται να κάψουν ομοίωμα του Φετουλάχ Γκιουλέν (φωτ.: EPA / Sedat Suna)

Να είμαστε έτοιμοι για εμφύλιο, θα αρχίσουν οι επιθέσεις…
Γι’ αυτό θεωρούμε ότι «αυτή η δουλειά δεν τελείωσε, θα συνεχιστεί». Ορισμένα τμήματα των πραξικοπηματιών έχουν αποσυρθεί και είναι έτοιμα για την επόμενη φάση. Όμως από τώρα και στο εξής στόχος είναι ο εμφύλιος πόλεμος. Δολοφονίες, επιθέσεις που θα προκαλούν τρόμο, επιθέσεις αυτοκτονίας…

Επιθέσεις σε τζαμιά, χώρους λατρείας Αλεβιτών, σε σύμβολα της Τουρκίας, και δημιουργία κλίματος που θα οδηγήσει σε φυλετικό πόλεμο, θα μας οδηγήσει να σφαχτούμε μεταξύ μας.

Η 15 Ιουλίου θα γίνει ημερομηνία-σταθμός
Γι’ αυτό σας λέω, να μην θεωρείτε την 15η Ιουλίου απλά ως ημέρα εκδήλωσης του πραξικοπήματος, αλλά ως ημέρα που άρχισε η επίθεση και ο πόλεμος εναντίον της Τουρκίας. Κοιτάξτε την εγγύς γεωγραφία μας, κοιτάξτε τα κράτη που έχουν διαλυθεί, τα δράματα των κατεστραμμένων πόλεων, κοιτάξτε ανθρώπους που συμβίωναν ειρηνικά επί αιώνες, πώς σκοτώνονται τώρα μεταξύ τους. Όλα αυτά είναι δικό τους σχέδιο. Αυτή την καταστροφή προσπαθούν να φέρουν και στην Τουρκία.

Την 15η Ιουλίου άρχισε ο αγώνας για την ανεξαρτησία του έθνους μας. Πλέον θα αναλύουμε τα πάντα και θα ζητούμε λογαριασμό από όλα τα κράτη. Σε εκείνους που σχεδιάζουν μάχες δρόμο με δρόμο, θα απαντήσουμε με σχέδια άμυνας και αντίστασης σε κάθε δρόμο.

Κρατήστε ελεύθερη τη συνείδησή σας, κρατήστε ισχυρή τη βούλησή σας.

Μην σας ξεγελούν διάφορες ξενέρωτες αναλύσεις. Ήλθε η ώρα να αντικρίσουμε την αλήθεια γυμνή. Όλα τα άλλα είναι άκρως επικίνδυνα.

Η 15η Ιουλίου είναι η ημερομηνία που θα αλλάξει την πορεία των εξελίξεων και της ίδιας της ιστορίας, απέναντι στα αιματηρά σχέδιά τους. Αυτό το έθνος θα αποδείξει για άλλη μια φορά ότι μπορεί να πετύχει τη νίκη στα εδάφη της Ανατολίας. Δεν πρόκειται ποτέ να λιποψυχήσουμε και να το βάλουμε κάτω. Αυτός ο τελευταίος Πόλεμος Ανεξαρτησίας θα κερδηθεί, και τα σχέδια για υποδούλωση της πατρίδας μας θα αποτύχουν. Αρκεί να κρατήσουμε ελεύθερη τη συνείδησή μας, και να κρατήσουμε ισχυρή τη βούλησή μας.

Γεμίστε την ψυχή σας με την αγάπη για την πατρίδα…

İbrahim Karagül
Μτφρ.: Σάββας Καλεντερίδης

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αρχείο)
ΚΟΣΜΟΣ

Σεισμός 4,7 Ρίχτερ «χτύπησε» το Μπασκίλ της Τουρκίας

3/01/2026 - 10:46μμ
Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αρχείο)
ΚΟΣΜΟΣ

Βενεζουέλα: «Ήρθε η ώρα της ελευθερίας», δηλώνει η Ματσάδο – Παγκόσμιες αντιδράσεις μετά τη σύλληψη Μαδούρο

3/01/2026 - 8:55μμ
Κλειστό από τις 12:00 είναι το τελωνείο του Προμαχώνα Σερρών λόγω των αγροτοκτηνοτροφικών μπλόκων  (φωτ.: Βασίλης Βερβερίδης/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστός ο δρόμος σε Ευζώνους και Προμαχώνα από αγρότες – Ελεύθερη διέλευση στο τελωνείο Νίκης

3/01/2026 - 8:00μμ
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο και η σύζυγός του Σίλια Φλόρες, το 2024, στο Καράκας (φωτ.: 
EPA/ RAYNER PENA R.)
ΚΟΣΜΟΣ

Ντόναλντ Τραμπ: Ο Νικολάς Μαδούρο και η σύζυγός του Σίλια Φλόρες μεταφέρονται στη Νέα Υόρκη – Με χειροπέδες στο Iwo Jima

3/01/2026 - 6:31μμ
Εικόνα από το μπλόκο των αγροτών στη Θήβα πριν από λίγες μέρες (φωτ.: Αντώνης Νικολόπουλος/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες έκλεισαν αιφνιδιαστικά το τμήμα της εθνικής οδού από το Μαρτίνο έως τη Θήβα

3/01/2026 - 4:42μμ
Ο πρώην δικτάτορας του Παναμά Μανουέλ Αντόνιο Νοριέγκα σε φωτογραφία σύλληψης, 4 Ιανουαρίου 1990 (φωτ.: EPA / AFP)
ΚΟΣΜΟΣ

Όταν οι ΗΠΑ κάνουν προεδρικές… απαγωγές: Από τον Νοριέγκα στον Μαδούρο

3/01/2026 - 4:04μμ
Από την πρώτη στιγμή o ΟΦΚΑΘ συμμετείχε ενεργά στις έρευνες για τον εντοπισμό του Κωνσταντίνου Γκίνη, σαρώνοντας το όρος Μπέλλες (φωτ.: Facebook / ΟΦΚΑΘ - Εθελοντές Διασώστες)
ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Τραγικό τέλος για τον αγνοούμενο διοικητή της Πυροσβεστικής

3/01/2026 - 3:15μμ
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο σε εκδήλωση για την Ημέρα Αντίστασης των Ιθαγενών στο Καράκας, 12 Οκτωβρίου 2025 (φωτ.: EPA / Miguel Gutierrez)
ΚΟΣΜΟΣ

Οι ΗΠΑ απήγαγαν τον Μαδούρο για να τον οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη – Νέα διεθνής κρίση, με τη Βενεζουέλα

3/01/2026 - 2:51μμ
Κεριά στη μνήμη των θυμάτων, κοντά στο Constellation στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας, 2 Ιανουαρίου 2026 (φωτ.: EPA / Alessandro della Valle)
ΚΟΣΜΟΣ

Αγωνία στο Κραν Μοντανά για τους αγνοούμενους μετά την τραγωδία στο Constellation

3/01/2026 - 1:41μμ
Πανηγυρισμοί μετά την επίδοση του βραβείου Γκίνες (φωτ.: Hrvatski Radio/HRT)
ΚΟΣΜΟΣ

Κροατία: Στο βιβλίο Guinness ραδιοφωνικός μαραθώνιος με 100 φωνές, για 100 ώρες, στην επέτειο των 100 χρόνων

3/01/2026 - 1:19μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αρχείο)

Σεισμός 4,7 Ρίχτερ «χτύπησε» το Μπασκίλ της Τουρκίας

16 λεπτά πριν
(Φωτ.: Facebook/Σύλλογος Ποντίων Μονάχου)

Ο Σύλλογος Ποντίων Μονάχου γιόρτασε τα 60 χρόνια του και υποδέχτηκε το 2026 με μεγάλο γλέντι – Οι πρώτες εικόνες

44 λεπτά πριν
(Εικ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

Γεώργιος Ιωακείμογλου: Ένας σπουδαίος πατριώτης, ένας διορατικός Μικρασιάτης επιστήμονας που θα έπρεπε να γνωρίζουμε και να τιμάμε

1 ώρα πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Ανδρέας Αλεξόπουλος)

Greek Basketball League: «Διπλό» στην Πάτρα η ΑΕΚ – Νίκες για Μύκονο, Ηρακλή

2 ώρες πριν
Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αρχείο)

Βενεζουέλα: «Ήρθε η ώρα της ελευθερίας», δηλώνει η Ματσάδο – Παγκόσμιες αντιδράσεις μετά τη σύλληψη Μαδούρο

2 ώρες πριν
(Φωτ.: facebook/Αδελφότητα Ποντίων & Μικρασιατών Ηπείρου)

Τα Μωμοέρια έβαλαν πλώρη για την Ανατολή Ιωαννίνων

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign