pontosnews.gr
Σάββατο, 18/04/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Χάλασε ο καιρός – Βροχές και καταιγίδες

9/03/2016 - 11:30πμ
Χάλασε ο καιρός – Βροχές και καταιγίδες
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα βορειοανατολικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα προβλέπει για σήμερα και αύριο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Τα φαινόμενα κατά περιόδους στα ανατολικά και τα βόρεια πιθανόν να είναι έντονα. Μάλιστα για την Πέμπτη 10 Μαρτίου προβλέπει χιονοπτώσεις στα δυτικά και τα βόρεια ορεινά.

Αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Αρχικά στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα κατά περιόδους στην κεντρική Μακεδονία πιθανόν να είναι έντονα. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές· τη νύχτα πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 2 με 4 και βαθμιαία στα νότια έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία, κυρίως στις βορειότερες περιοχές, σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά περιόδους πιθανόν να είναι έντονα. Βελτίωση θα επέλθει τη νύχτα στα νότια. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 4 και στα νότια 5, τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από τα δυτικά δυτικοί 5 με 6. Η θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Η ΕΜΥ προβλέπει λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Το βράδυ στα νότια, βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασίες από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια το θερμόμετρο θα δείξει 4 με 5 βαθμούς πιο κάτω.

Στην Αττική η μέρα ξεκίνησε με νεφώσεις και τοπικές βροχές που βαθμιαία θα δώσουν σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση θα έχουμε από το βράδυ. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από το βράδυ θα είναι δυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη επίσης νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία στα ανατολικά ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016, η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Χιονοπτώσεις στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Διασώστες ανασύρουν σορό νεαρής γυναίκας που εντοπίστηκε να επιπλέει στα νερά της Διώρυγας της Κορίνθου (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Βασίλης Ψωμάς)
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στον Ισθμό: Νεκρή 17χρονη στη Διώρυγα της Κορίνθου

17/04/2026 - 10:15μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός της Βουλής: Τέσσερις φορές ισόβια και επιπλέον κάθειρξη για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών του

17/04/2026 - 8:15μμ
Το ηρώο των Ευζώνων του ν. Κιλκίς. Κάτω από την επιτύμβια στήλη αναπαύονται τα λείψανα των 9 Ευζώνων του 31ου Συντάγματος Πεζικού (11ος Λόχος) που πιάστηκαν όμηροι, βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν το 1913 από τους βουλγαροκομιτατζήδες. (φωτ.: Αλεξία Ιωαννίδου)
ΕΛΛΑΔΑ

Εύζωνοι: Τιμήθηκε η 85η επέτειος της ηρωικής Μάχης των Ευζώνων

17/04/2026 - 6:52μμ
Μπουλντόζα στην Πλατεία Ελευθερίας, Παρασκευή 17 Απριλίου 2026 (φωτ.: Facebook / Prodromos Nikiforidis)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η ανάπλαση της Πλατείας Ελευθερίας – Από πάρκινγκ σε Πάρκο Μνήμης

17/04/2026 - 3:37μμ
Αίθουσα δικαστηρίου στην Ευελπίδων (φωτ.: EUROKINISSI / Δήμητρα Κούτρα)
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη αστυνομικών για κακοποίηση ανηλίκων: Η εισαγγελέας ζητά την ενοχή και των δύο γονιών

17/04/2026 - 3:13μμ
Με χειροπέδες ο άνδρας που ήταν μαζί με την 35χρονη προτού εκείνη καταλήξει στον ακάλυπτο (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Airbnb στο κέντρο της Αθήνας: Ηχητικό ντοκουμέντο πριν από την πτώση της 35χρονης

17/04/2026 - 2:01μμ
Το εξωτερικό του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κωνσταντινίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Σοβαρά τραυματισμένη 17χρονη μετά από καβγά – Προσπάθησε να μεσολαβήσει

17/04/2026 - 11:46πμ
Το ένα από τα δύο λευκά ζαρκάδια που εντοπίστηκαν στη Σφηκιά Ημαθίας, σε καρέ από το βίντεο που τράβηξε ο Θωμάς Χειμώνας
ΕΛΛΑΔΑ

Σπάνιο θέαμα στην Ημαθία: Δύο λευκά ζαρκάδια εμφανίστηκαν σε χωράφια

17/04/2026 - 10:58πμ
Με αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη οδηγείται στα δικαστήρια Κεφαλονιάς ο ένας κατηγορούμενος για το θάνατο της 19χρονης Μυρτώς. Παρασκευή 17 Απριλίου 2026 (φωτ.: InKefalonia)
ΕΛΛΑΔΑ

Κεφαλονιά: Στον ανακριτή οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο της 19χρονης Μυρτώς

17/04/2026 - 10:34πμ
Ο Χάιντς Κούνιο το 2015, 72 χρόνια μετά τη θηριωδία, προτάσσει το χαραγμένο με τον αριθμό 109565 χέρι του μπροστά σε ένα από τα βαγόνια της ατμήλατης μηχανής Λβ 964, μία από αυτές που χρησιμοποιούσαν οι Ναζί για τα ταξίδια θανάτου προς το Άουσβιτς (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Νίκος Αρβανιτίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Χάιντς Κούνιο: O τελευταίος Θεσσαλονικιός άντρας επιζών από το Άουσβιτς έφυγε από τη ζωή

17/04/2026 - 9:48πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος μιλάει στον λαό της Θεσσαλονίκης (πηγή: Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος»/ venizelosarchives.gr)

18 Απριλίου 1932: Όταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος «πάγωσε» τις πληρωμές της Ελλάδας

3 ώρες πριν
Ιρανή σε στρατιωτικό όχημα κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά των ΗΠΑ και του Ισραήλ με την ονομασία «Θυσιασμένα Κορίτσια», την Παρασκευή 17 Απριλίου, στην Τεχεράνη (φωτ.: 
EPA/ Abedin Taherkenareh)

Το Ιράν άνοιξε τα Στενά του Ορμούζ –«Ανάσα» για την παγκόσμια οικονομία

3 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Δημήτρης Μπίρνταχας)

Euroleague: Νίκησε την Εφές και παίζει play in με Μονακό ο Παναθηναϊκός

4 ώρες πριν
Παλαιά καρτ ποστάλ όπου εικονίζονται το κλαμπ και η αποβάθρα της Σμύρνης (πηγή: https://gr.pinterest.com/)

Η Σμύρνη στη λογοτεχνία των Τούρκων συγγραφέων

4 ώρες πριν
Διασώστες ανασύρουν σορό νεαρής γυναίκας που εντοπίστηκε να επιπλέει στα νερά της Διώρυγας της Κορίνθου (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Βασίλης Ψωμάς)

Τραγωδία στον Ισθμό: Νεκρή 17χρονη στη Διώρυγα της Κορίνθου

5 ώρες πριν
Τμήμα της αφίσας της έκθεσης

ΔΕΘ: Η 5η Συλλεκτική EXPO ανοίγει τις πύλες της – Σπάνια νομίσματα αλλά και vintage παιχνίδια θα κλέψουν την παράσταση

5 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign