pontosnews.gr
Κυριακή, 8/11/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Χάλασε ο καιρός – Βροχές και καταιγίδες

9/03/2016 - 11:30πμ
Χάλασε ο καιρός – Βροχές και καταιγίδες
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα βορειοανατολικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα προβλέπει για σήμερα και αύριο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Τα φαινόμενα κατά περιόδους στα ανατολικά και τα βόρεια πιθανόν να είναι έντονα. Μάλιστα για την Πέμπτη 10 Μαρτίου προβλέπει χιονοπτώσεις στα δυτικά και τα βόρεια ορεινά.

Αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Αρχικά στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα κατά περιόδους στην κεντρική Μακεδονία πιθανόν να είναι έντονα. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές· τη νύχτα πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 2 με 4 και βαθμιαία στα νότια έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία, κυρίως στις βορειότερες περιοχές, σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά περιόδους πιθανόν να είναι έντονα. Βελτίωση θα επέλθει τη νύχτα στα νότια. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 4 και στα νότια 5, τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από τα δυτικά δυτικοί 5 με 6. Η θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Η ΕΜΥ προβλέπει λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Το βράδυ στα νότια, βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασίες από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια το θερμόμετρο θα δείξει 4 με 5 βαθμούς πιο κάτω.

Στην Αττική η μέρα ξεκίνησε με νεφώσεις και τοπικές βροχές που βαθμιαία θα δώσουν σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση θα έχουμε από το βράδυ. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από το βράδυ θα είναι δυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη επίσης νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία στα ανατολικά ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016, η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Χιονοπτώσεις στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: LarissaPress / Λεωνίδας Τζέκας)
ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Η ελληνική και η αρμενική μυθολογία μέσα από τα μάτια των παιδιών – Παρουσία του Τιγκράν Μκρτσιάν τα εγκαίνια

8/11/2026 - 5:58μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Παναγιώτης Μπαλάσκας)
ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Με καθυστέρηση, εντάσεις, και χωρίς στρατιωτικά τμήματα η παρέλαση για την 114η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης

8/11/2026 - 4:37μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρακόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Ο καιρός σήμερα: Βροχές στα δυτικά και ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο

8/11/2026 - 8:10πμ
Φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα για την επιχείρηση «Αχυράνθρωποι» (πηγή: ΑΑΔΕ / ΔΕΟΣ)
ΕΛΛΑΔΑ

Εταιρείες «φαντάσματα»: Κακουργηματικές διώξεις για το κύκλωμα των 203 εκατ. ευρώ

7/11/2026 - 11:36μμ
(Φωτ.: Δήμος Θεσσαλονίκης)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω επειδή εγκατέλειψε ογκώδη υλικά σε δημόσιο χώρο

7/11/2026 - 7:33μμ
(Φωτ.: pixabay / Tu Nguyen)
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Βρέφος πέθανε λίγες ώρες αφότου γεννήθηκε σε σπίτι

7/11/2026 - 6:11μμ
Περιπολικά της Άμεσης Δράσης (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΟΣ: Κύκλωμα αχυρανθρώπων με ζημία 203 εκατ. ευρώ σε ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ

7/11/2026 - 1:35μμ
Αεροσκάφη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» (φωτ. αρχείου: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδιο σε πτήση προς Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 39χρονου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

7/11/2026 - 12:41μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI /Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Ποιοι πληρώνονται από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου – Αναλυτικά τα ποσά

7/11/2026 - 8:56πμ
(Φωτ.: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας και βροχές σε αρκετές περιοχές – Ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο

7/11/2026 - 8:07πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: LarissaPress / Λεωνίδας Τζέκας)

Λάρισα: Η ελληνική και η αρμενική μυθολογία μέσα από τα μάτια των παιδιών – Παρουσία του Τιγκράν Μκρτσιάν τα εγκαίνια

6 λεπτά πριν
Ο Πασχάλης Τσαρούχας στην παράσταση του ΚΘΒΕ (φωτ.: Mike Rafail)

O «Ζορμπάς» είναι στη Θεσσαλονίκη και συγκινεί ακόμα

34 λεπτά πριν
Ο Φώτης Κόντογλου τον Μάιο του 1965. Δίπλα στο πορτρέτο και την υπογραφή του, το λιμάνι και τα κύματα, δύο δικά του σχέδια από τον Πέδρο Καζάς (φωτ.: Αρχείο Φώτη Κόντογλου)

Φώτης Κόντογλου: Πριν από τους αγίους, ένας κουρσάρος – Ο «Πέδρο Καζάς» βάζει πλώρη για την Πορτογαλία

60 λεπτά πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Παναγιώτης Μπαλάσκας)

Μυτιλήνη: Με καθυστέρηση, εντάσεις, και χωρίς στρατιωτικά τμήματα η παρέλαση για την 114η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης

1 ώρα πριν
O επίκουρος καθηγητής Σπύρος Αρμοστής κατά την παρουσίαση που έκανε στο 11ο Διεθνές Συνέδριο «50 χρόνια από την επίσημη άρση της διγλωσσίας στην Ελλάδα: επαναπροσεγγίσεις με την ευκαιρία μιας επετείου» (πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Κυπριακή διάλεκτος: Από τις απειλές για ένα τραγούδι στα πλακάτ και στη ραπ

2 ώρες πριν
Εκσκαφείς μετακινούν απορρίμματα σε χώρο ταφής στερεών αποβλήτων έξω από την Κωνσταντινούπολη. 23 Ιανουαρίου 2023 (φωτ.: EPA / Sedat Suna)

COP31 στην Αττάλεια: Τι δείχνουν οι δορυφόροι για το μεθάνιο στις χωματερές της Τουρκίας

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV