Χωρίς παρουσία δικηγόρου απολογήθηκε ενώπιον της 3ης Τακτικής Ανακρίτριας ο ιδιοκτήτης κυλικείου σε σχολείο στον Γέρακα, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μαθήτριας Δημοτικού.
Ο 52χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ αποχωρώντας από τα δικαστήρια της Ευελπίδων συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, βρέθηκε αντιμέτωπος με έντονες αποδοκιμασίες πολιτών. Έφυγε τρέχοντας και χωρίς να σηκώσει ούτε μια στιγμή το κεφάλι του προς εκείνους που τον αποδοκίμαζαν. «Να κρεμαστείς βρομιάρη εκεί που πας», του φώναζε μια γυναίκα.
Η σύζυγος του 52χρονου, με την οποία έχουν μια κόρη που πάει στην ίδια τάξη με τη 10χρονη που έκανε την καταγγελία, βρέθηκε σήμερα έξω από το γραφείο της ανακρίτριας για να καταθέσει. Είναι ιδιαίτερα σοκαρισμένη και φέρεται αποφασισμένη να κινήσει τη διαδικασία διαζυγίου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού ότι ασέλγησε και σε δύο ακόμα κορίτσια, μαθήτριες της Δ΄ και της Ε΄ Δημοτικού.
Μιλώντας με δημοσιογράφους, όσο περίμενε να του ανακοινωθεί η ποινή του, δήλωσε: «Συγγνώμη, είμαι ένα τέρας, μετανιώνω. Τα ομολογώ όλα. Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Ένα κλικ στο μυαλό ήταν. Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν».
Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από τη μητέρα της 10χρονης μαθήτριας. Η μικρή, που θα καταθέσει και αυτή στην ανακρίτρια, είπε ότι το μεσημέρι της Πέμπτης ο 52χρονος την έβαλε μέσα στο κυλικείο και αφού την κέρασε πορτοκαλάδα, της χάιδεψε το στήθος και αποπειράθηκε να αφαιρέσει την μπλούζα της. Τις επόμενες ημέρες, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του.