pontosnews.gr
Δευτέρα, 7/07/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Χειμωνιάτικος καιρός την Πρωτοχρονιά, με τσουχτερό κρύο και χιόνια

31/12/2015 - 2:58μμ
Τσουχτερό κρύο στη Βόρεια Ελλάδα
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Με τη θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα και παγετό κατά τόπους ισχυρό τη νύχτα και νωρίς το πρωί, θα κάνει ποδαρικό το 2016. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς το σκηνικό του καιρού θα είναι χειμωνιάτικο, ωστόσο βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις νησιωτικές περιοχές.

Σε Χαλκιδική, Θεσσαλία, κεντρική και ανατολική Στερεά, Εύβοια, Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με χιονόνερο ή παροδικές χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα, λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές ή χιονόνερο, και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι-βορειοανατολικοί 5 με 6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση.

Τη δεύτερη ημέρα του χρόνου, το Σάββατο, προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά, τα νότια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, χιονόνερο ή ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά. Τις πρωινές ώρες πιθανόν καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Οι άνεμοι αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα δυτικά και νότια τοπικά βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Σταδιακά το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

Την Κυριακή προβλέπεται νέα επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο, και σταδιακά στην υπόλοιπη χώρα.

Χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά-ημιορεινά. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι νότιοι-νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα κεντρικά και νότια.

Τη Δευτέρα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα. Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά-ημιορεινά. Τα φαινόμενα πιθανόν αν είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι στα βορειοανατολικά ανατολικοί-βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα. Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά-ημιορεινά. Οι άνεμοι στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Ανήμερα των Θεοφανίων, προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με  τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα. Λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Αναρτήθηκαν τα ονόματα όσων κρίθηκαν κατάλληλοι στις εξετάσεις στρατιωτικών και αστυνομικών σχολών

7/07/2025 - 3:15μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: Συνελήφθη 70χρονος που φωτογράφιζε ανήλικα κοριτσάκια σε πλοίο

7/07/2025 - 1:46μμ
Στιγμιότυπο από το λιμάνι της Αγίας Γαλήνης Ρεθύμνου μετά την ολοκλήρωση  της συντονισμένης επιχείρησης του Λιμενικού Σώματος για τη διάσωση των 430 μεταναστών που εντοπίστηκαν 25 ναυτικά μίλια νοτίως της Γαύδου, Κυριακή 6 Ιουλίου 2025 (φωτ.: EUROKINISSI / Στέφανος Ραπάνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη μεταναστευτικών ροών σε Κρήτη και Γαύδο – Σχεδόν 1.500 άτομα σε δύο μέρες

7/07/2025 - 12:21μμ
Eκδήλωση από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ)  για το Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Από αύριο οι αιτήσεις για τις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΔΥΠΑ

7/07/2025 - 10:43πμ
Στιγμιότυπο από παραλία της Αττικής (φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/Eurokinissi)
ΕΛΛΑΔΑ

Καύσωνας από Δευτέρα έως και Τετάρτη – Πού αναμένονται οι μέγιστες θερμοκρασίες

7/07/2025 - 8:11πμ
(Εικ.: pontosnews.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Υποβρύχιο: Το ρετρό γλύκισμα από τη Θεσσαλονίκη κατακτά τη Γερμανία

6/07/2025 - 10:00μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Βασίλης Ρεμπάπης)
ΕΛΛΑΔΑ

Θερινές εκπτώσεις: Αρχίζουν τη Δευτέρα 14 Ιουλίου

6/07/2025 - 8:55μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Βασίλης Ψωμάς)
ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα έστειλε στην Αλβανία δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη

6/07/2025 - 7:17μμ
Ο καπνός από τη φωτιά στην περιοχή Χαμέζι της Σητείας (φωτ.: Facebook / Sitia on line)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Σητεία, σε χορτολιβαδική έκταση

6/07/2025 - 6:02μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Πετυχημένο το πείραμα της 24ωρης λειτουργίας των μέσων μεταφοράς στην Αθήνα

6/07/2025 - 4:43μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Αναρτήθηκαν τα ονόματα όσων κρίθηκαν κατάλληλοι στις εξετάσεις στρατιωτικών και αστυνομικών σχολών

28 λεπτά πριν
(Φωτ.: ΧαρτoCup)

Ο Πόντος στο ποτήρι σας – Δείτε πώς φτιάχνεται το νέο τρεντ του καλοκαιριού

1 ώρα πριν
Η Chief People Officer του ΟΠΑΠ, Αιμιλία Στέλιαρου, ο Chief Retail Officer του ΟΠΑΠ, Ηλίας Κατσαρός και ο Sponsorships Director του ΟΠΑΠ, Γιώργος Ζούμας με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Νέων Ανδρών

Θερμή υποδοχή της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Νέων Ανδρών από τον ΟΠΑΠ

1 ώρα πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Πειραιάς: Συνελήφθη 70χρονος που φωτογράφιζε ανήλικα κοριτσάκια σε πλοίο

2 ώρες πριν
(Πηγή: iSea)

iSea: Γνωρίζουμε στ’ αλήθεια τι τρώμε; – Είδη που κινδυνεύουν με αφανισμό, πωλούνται με… ψευδώνυμο

2 ώρες πριν
(Εικ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

Κωστίκας Τσακαλίδης: 7 Ιουλίου 1982, η μέρα που η ποντιακή μουσική έχασε έναν σπουδαίο λυράρη

3 ώρες πριν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign