Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου και μόνο στα ανατολικά και τα νότια θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις. Περιορισμένη ήταν η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 6 μποφόρ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα ανατολικά.
Αναλυτικά η πρόγνωση:
Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με εξασθένιση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα είναι από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Σε Μακεδονία και Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βρόχων, τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και βαθμιαία θα υπάρξουν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με βαθμιαία λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, λίγες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.