Τρεις νεκροί είναι ο απολογισμός της κακοκαιρίας που έπληξε την προηγούμενη εβδομάδα τη δυτική Αττική. Μετά τον 40χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα σε ένα εγκλωβισμένο αυτοκίνητο σε κεντρικό δρόμο του Μενιδίου, και μετά τη γυναίκα που ξεβράστηκε στη Φρεαττύδα από το Καματερό, ο θλιβερός κατάλογος περιλαμβάνει ένα ακόμα άτομο.
Το πρωί πήγε στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς μια γυναίκα που δήλωσε ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της δεν είχε εμφανιστεί το σαββατοκύριακο να πάρει το παιδί τους. Επίσης, είπε ότι δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά της και ότι δεν είχαν επικοινωνήσει από την Πέμπτη.
Η ΕΜΑΚ εντόπισε στο ύψος του Λαϊνόπουλου το αυτοκίνητο του 50χρονου άνδρα. Σε απόσταση 200 μέτρων, στις εκβολές του ρέματος της Χελιδονούς, βρήκε και τη σορό του.