Η 5η χρονιά του Red Bull Art of Motion είναι γεγονός! Η πυξίδα της παγκόσμιας σκηνής του freerunning δείχνει την Οία της Σαντορίνης, όπου σήμερα το απόγευμα (16:00) θα δοκιμάσουν τα εντυπωσιακά τους runs οι κορυφαίοι αθλητές του κόσμου.
Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης DK Κυρσανίδης, νικητής του Red Bull Art of Motion 2014, ο οποίος είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του. «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό αλλά το παν δεν είναι η νίκη. Είναι το να περάσω καλά μαζί με φίλους από όλο τον κόσμο με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος», εξηγεί.
Στο σημερινό τελικό θα διαγωνιστούν οι έξι φιναλίστ του 2014, οι έξι αθλητές που προκρίθηκαν από τον On-line Qualifier (τέσσερις άντρες και δύο γυναίκες), καθώς και οι έξι αθλητές που προκρίθηκαν από τον On-site Qualifier.