pontosnews.gr
Σάββατο, 25/07/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Τσίπρας: Θα υπάρχει κυβέρνηση μετά τις εκλογές

7/09/2015 - 5:42μμ
Τσίπρας: Θα υπάρχει κυβέρνηση μετά τις εκλογές
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Ένας Τσίπρας, σίγουρος τόσο για τον εαυτό του όσο και για την επόμενη μέρα, εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Δεν είναι τυχαίο ότι απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο των επαναληπτικών εκλογών τονίζοντας ότι η χώρα θα κυβερνηθεί ακόμη και εάν δεν υπάρξει αυτοδυναμία!

Παράλληλα ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε (για να τον ακούσουν και οι εταίροι-δανειστές) ότι θα εφαρμόσει τη συμφωνία γιατί είναι μονόδρομος για τη χώρα με στόχο να επιστρέψει η ανάπτυξη το β΄ εξάμηνο του 2016 αλλά και για να φύγει το γρηγορότερο η Ελλάδα από το καθεστώς επιτροπείας.

Ο τέως πρωθυπουργός, για άλλη μια φορά προχώρησε στο διαχωρισμό παλιού και καινούριου και απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τη ΝΔ.

Αν και άφησε ανοικτό το περιθώριο συνεννόησης με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν δίστασε να κάνει σφοδρή επίθεση κυρίως στον Σταύρο Θεοδωράκη για τις θέσεις του στο μεταναστευτικό.

Από τις βολές του Αλέξη Τσίπρα δεν γλύτωσε ούτε ο πρώην σύντροφός του Παναγιώτης Λαφαζάνης, τον οποίο χαρακτήρισε νοσταλγό της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και ανέφερε ότι είχε δημιουργήσει κόμμα μέσα στο κόμμα.

Για τον Πρόεδρο της ΝΔ και τους χαρακτηρισμούς που έχει κατά καιρούς χρησιμοποιήσει για τον ίδιο, αλλά και για τη φράση Μεϊμαράκη «αν είναι για το καλό της χώρας να του ζητήσω συγγνώμη θα το κάνω», ο Αλέξης Τσίπρας είπε: «Είναι καλό πράγμα κανείς να ζητάει συγγνώμη αλλά θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε το κόμμα του τα προηγούμενα 40 χρόνια. Επίσης γιατί συγκυβέρνησε με το ΠΑΣΟΚ τα χρόνια του Μνημονίου. Θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη γιατί όταν δίναμε τη μάχη και ματώναμε θα έπρεπε να σταθεί δίπλα μας.

»Δεν θέλω να ζητήσει συγγνώμη για το “ψευτράκος”. Είναι οξύμωρο πάντως να ζητάει να συγκυβερνήσει με έναν άνθρωπο τον οποίο έχει αποκαλέσει “ψευτράκο” και “πολιτικό αγύρτη”».

Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει εάν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης θέλει να γίνει πρωθυπουργός!

Στο ερώτημα τι θα κάνει σε περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία απάντησε: «Το τελευταίο διάστημα γίνεται προσπάθεια να τεθεί τεχνητό δίλημμα στον ελληνικό λαό. Αυτός που θα έρθει πρώτος θα είναι κοντά στην απόλυτη πλειοψηφία.

»Με τη ΝΔ είμαστε σαν την μέρα με τη νύχτα. Ο Μεϊμαράκης δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τα τελευταία 40 χρόνια. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Υπάρχουν μεγάλες διάφορες».

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε άνοιγμα και στους συντηρητικούς πολίτες οι οποίοι, όπως είπε, κουράστηκαν από τις παλιές πρακτικές.

Για τις Σκουριές ανέφερε ότι η κυβέρνησή του πήρε απόφαση για αναστολή εργασιών στο 40% γιατί ενώ η εταιρεία έχει συγκεκριμένες υποχρεώσεις αρνείται να το κάνει αυτό.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης-Χριστοδουλίδης: Συντονισμός Αθήνας και Λευκωσίας για το Κυπριακό και τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο

25/07/2026 - 3:05μμ
Εικόνα από το Προεδρικό Μέγαρο και τη συνάντηση του Κωσταντίνου Τασούλα με τους πολιτικούς αρχηγούς και εκπροσώπους των κομμάτων, για την 52η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας (φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος / EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

52η επέτειος Αποκατάστασης της Δημοκρατίας: Τα πολιτικά «πηγαδάκια» στο Προεδρικό Μέγαρο και οι εκλογές

24/07/2026 - 11:59μμ
Κατάθεση στεφανιού από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα στην προτομή του Σπύρου Μουστακλή στο Πάρκο Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ - ΕΣΑ) για την 52η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας (φωτ.: ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ /EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

52 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου για τη Μεταπολίτευση, τους θεσμούς και την Κύπρο

24/07/2026 - 11:45πμ
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βήμα της Βουλής, Τετάρτη 22 Ιουλίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρθηκε η ασυλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου – «Δεν θα με απενεργοποιήσουν»

22/07/2026 - 6:20μμ
Ο Μάριος Σαλμάς στα βουλευτικά έδρανα, Τετάρτη 22 Ιουλίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρση ασυλίας για τον Μάριο Σαλμά – Βαριές καταγγελίες κατά Γεωργιάδη

22/07/2026 - 4:28μμ
Ο Σωκράτης Φάμελλος στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Καραγιάννης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρώην πρόεδρος Σωκράτης Φάμελλος έκλεισε την πόρτα – «Αδιέξοδο και περιχαράκωση»

22/07/2026 - 2:53μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο εδώλιο το φθινόπωρο τέσσερις βουλευτές της ΝΔ – Οι ημερομηνίες των δικών

22/07/2026 - 1:17μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συντάξεις χηρείας: Καταργούνται οι περικοπές μετά την τριετία με νέα νομοθετική ρύθμιση

21/07/2026 - 8:33πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Χρήστος Μπόνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θράκη: Τι απαντάει η Ελλάδα στις αιτιάσεις του τουρκικού ΥΠΕΞ για τα μειονοτικά σχολεία

20/07/2026 - 10:11μμ
Έκτακτη Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Σάββατο 18 Ιουλίου 2026.  (φωτ.: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Νίκος Παππάς – Ανακοινώθηκε η νέα Πολιτική Γραμματεία

18/07/2026 - 10:13μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ. αρχείου: Mariakray / Pixabay)

Κρήτη: Δίχρονο αγοράκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα

18 λεπτά πριν
Το σπίτι του ζευγαριού που επισκεφθηκε η 42χρονη διασώστρια του ΕΚΑΒ στη Σύρο (φωτ.: EUROKINISSI / Αντώνης Σολάρης)

Σύρος: Ποινική δίωξη στο ζευγάρι για τον βίαιο θάνατο της διασώστριας του ΕΚΑΒ

46 λεπτά πριν
(Φωτ.: facebook / Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα)

Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα: Σε εξέλιξη το 2ο Αγγλόφωνο Θερινό Σχολείο, με θέμα «Genocides, Mass Atrocities and Human Rights»

1 ώρα πριν
Ο Μιχάλης Κακογιάννης στο Ηρώδειο μετά το τέλος του «Κοριολανού», που σκηνοθέτησε για το Ελληνικό Φεστιβάλ 2006 (φωτ.: EUROKINISSI)

Το μεγαλείο της ζωής και του έργου του Μιχάλη Κακογιάννη

2 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

ΕΛΑΣ: Συνελήφθη Αιγύπτιος με χειροβομβίδα – Είχε στόχο το σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου

2 ώρες πριν
Ο ορίζοντας του Χάρισμπεργκ, πρωτεύουσας της Πολιτείας της Πενσιλβάνιας, όπως φαίνεται από τον ποταμό Σασκουεχάνα, με τον χαρακτηριστικό θόλο του Καπιτωλίου να δεσπόζει στο κέντρο της εικόνας (πηγή: Wikipedia)

Πενσιλβάνια: Από την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων στη θεσμοθέτηση της 19ης Μαΐου

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign