pontosnews.gr
Σάββατο, 10/10/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Τσίπρας: Θα υπάρχει κυβέρνηση μετά τις εκλογές

7/09/2015 - 5:42μμ
Τσίπρας: Θα υπάρχει κυβέρνηση μετά τις εκλογές
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Ένας Τσίπρας, σίγουρος τόσο για τον εαυτό του όσο και για την επόμενη μέρα, εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Δεν είναι τυχαίο ότι απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο των επαναληπτικών εκλογών τονίζοντας ότι η χώρα θα κυβερνηθεί ακόμη και εάν δεν υπάρξει αυτοδυναμία!

Παράλληλα ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε (για να τον ακούσουν και οι εταίροι-δανειστές) ότι θα εφαρμόσει τη συμφωνία γιατί είναι μονόδρομος για τη χώρα με στόχο να επιστρέψει η ανάπτυξη το β΄ εξάμηνο του 2016 αλλά και για να φύγει το γρηγορότερο η Ελλάδα από το καθεστώς επιτροπείας.

Ο τέως πρωθυπουργός, για άλλη μια φορά προχώρησε στο διαχωρισμό παλιού και καινούριου και απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τη ΝΔ.

Αν και άφησε ανοικτό το περιθώριο συνεννόησης με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν δίστασε να κάνει σφοδρή επίθεση κυρίως στον Σταύρο Θεοδωράκη για τις θέσεις του στο μεταναστευτικό.

Από τις βολές του Αλέξη Τσίπρα δεν γλύτωσε ούτε ο πρώην σύντροφός του Παναγιώτης Λαφαζάνης, τον οποίο χαρακτήρισε νοσταλγό της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και ανέφερε ότι είχε δημιουργήσει κόμμα μέσα στο κόμμα.

Για τον Πρόεδρο της ΝΔ και τους χαρακτηρισμούς που έχει κατά καιρούς χρησιμοποιήσει για τον ίδιο, αλλά και για τη φράση Μεϊμαράκη «αν είναι για το καλό της χώρας να του ζητήσω συγγνώμη θα το κάνω», ο Αλέξης Τσίπρας είπε: «Είναι καλό πράγμα κανείς να ζητάει συγγνώμη αλλά θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε το κόμμα του τα προηγούμενα 40 χρόνια. Επίσης γιατί συγκυβέρνησε με το ΠΑΣΟΚ τα χρόνια του Μνημονίου. Θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη γιατί όταν δίναμε τη μάχη και ματώναμε θα έπρεπε να σταθεί δίπλα μας.

»Δεν θέλω να ζητήσει συγγνώμη για το “ψευτράκος”. Είναι οξύμωρο πάντως να ζητάει να συγκυβερνήσει με έναν άνθρωπο τον οποίο έχει αποκαλέσει “ψευτράκο” και “πολιτικό αγύρτη”».

Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει εάν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης θέλει να γίνει πρωθυπουργός!

Στο ερώτημα τι θα κάνει σε περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία απάντησε: «Το τελευταίο διάστημα γίνεται προσπάθεια να τεθεί τεχνητό δίλημμα στον ελληνικό λαό. Αυτός που θα έρθει πρώτος θα είναι κοντά στην απόλυτη πλειοψηφία.

»Με τη ΝΔ είμαστε σαν την μέρα με τη νύχτα. Ο Μεϊμαράκης δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τα τελευταία 40 χρόνια. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Υπάρχουν μεγάλες διάφορες».

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε άνοιγμα και στους συντηρητικούς πολίτες οι οποίοι, όπως είπε, κουράστηκαν από τις παλιές πρακτικές.

Για τις Σκουριές ανέφερε ότι η κυβέρνησή του πήρε απόφαση για αναστολή εργασιών στο 40% γιατί ενώ η εταιρεία έχει συγκεκριμένες υποχρεώσεις αρνείται να το κάνει αυτό.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης (φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/ EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Γεραπετρίτης: Δεν υπάρχει θέμα απειλής – Άσκοπο να ζητήσουμε εξηγήσεις από την Γκιλφόιλ

9/10/2026 - 4:19μμ
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε με τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών Μουσταφά Τσιφτσί, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2026 (φωτ.: Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης προς Άγκυρα: Διεθνείς αναζητήσεις για Τούρκους μέλη συμμοριών στην Ελλάδα

8/10/2026 - 6:58μμ
Ο Βασίλης Κικίλιας στη Βουλή, στα κυβερνητικά έδρανα. Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποθαλάσσια καλώδια: Ο Κικίλιας προανήγγειλε μεταφορά της αστυνόμευσης στο Λιμενικό

8/10/2026 - 5:46μμ
(Φωτ.: POOL AΠΕ-ΜΠΕ/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρούμπιο στην Αθήνα: «Η τελευταία ελπίδα της Ελλάδας απέναντι στην Άγκυρα» γράφει ο τουρκικός Τύπος

8/10/2026 - 1:59μμ
Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μάρκο Ρούμπιο, στο Μέγαρο Μαξίμου. Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης-Ρούμπιο: «Ισχυρός εταίρος» η Ελλάδα – LNG και ναυτιλία στο επίκεντρο

7/10/2026 - 8:50μμ
Ο Μάρκος Ρούμπιο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του από το λόφο της Πνύκας. Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2026 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος / POOL)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρούμπιο στην Πνύκα: Υποδειγματικός και απαραίτητος σύμμαχος η Ελλάδα

7/10/2026 - 7:55μμ
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του υπουργου Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη με τον Αμερικανό ομόλογό του Μάρκο Ρούμπιο, στο ΥΠΕΞ (φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/ EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελλάδα-ΗΠΑ: Συμφωνία για LNG, άμυνα και ανταλλαγή πληροφοριών

7/10/2026 - 12:19μμ
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ Αλέξης Τσίπρας, μίλησε στη συνεδρίαση των συντονιστικών επιτροπών Αττικής, όπου αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις και στις προτεραιότητες της παράταξης (φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/ EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέξης Τσίπρας: Μοναδικός αντίπαλος της ΝΔ η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη

6/10/2026 - 11:23μμ
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης (Α) υποδέχεται τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο (Δ), κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στα Σπάτα (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γιάννης Κολεσίδης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αθήνα ο Μάρκο Ρούμπιο: Στην ατζέντα ο 6ος Στρατηγικός Διάλογος Ελλάδας – ΗΠΑ

6/10/2026 - 10:35μμ
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο (φωτ.: EPA / Isaac Esquivel)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Ρούμπιο στην Αθήνα: Τρεις συμφωνίες, F-35 και ενέργεια στο τραπέζι – Οι συμβολισμοί της επίσκεψης

6/10/2026 - 12:57μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Τρυψάνης)

Greek Basketball League: Σαρωτικές νίκες για Άρη, Παναθηναϊκό – Δύσκολα επικράτησαν Περιστέρι, Μύκονος

21 λεπτά πριν
Η Κρίστα Πάικ σε παλαιότερη φωτογραφία

Κρίστα Πάικ: Μετά τη διπλή αποτυχημένη απόπειρα εκτέλεσης, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο κελί της

48 λεπτά πριν
Στιγμιότυπο από το βίντεο του αγώνα (πηγή: youtube / FIBA)

Σκόπια: Διαμαρτυρία της πρεσβείας της Ελλάδας προς το υπουργείο Εξωτερικών για το πανό στον αγώνα μπάσκετ ΜΖΤ-Ηρακλής

1 ώρα πριν
(Φωτ.: ink.com)

Παναγία Σουμελά Αλεθρικού: Εγκαινιάστηκε σε κλίμα κατάνυξης ο ναός – Η μητέρα των προσφύγων ένωσε τον πόνο Ποντίων και Κυπρίων

2 ώρες πριν
(Φωτ.: x.com)

Σαουδική Αραβία: Πύραυλος έπληξε το αεροδρόμιο του Ριάντ – Δεκάδες τραυματίες

2 ώρες πριν
(Φωτ.: pontosnews.gr)

Ελευσίνα: Παραδόθηκε και ο δεύτερος δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε 32χρονο

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV