Αποφασισμένοι να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσης ήταν οι Πόντιοι, μέλη και μη του Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου «Αλέξανδρος Υψηλάντης», που έδωσαν το παρών στις διήμερες εκδηλώσεις του Οφίτικου Συναπαντήματος 2015 το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Αυγούστου στην πλατεία της Νέας Τραπεζούντας Πιερίας.
Οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με επιτυχία όχι μόνο λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου, αλλά και γιατί οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν σ’ αυτές έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό.
Ο Παναγιώτης Ασλανίδης, ο Γιώτης Γαβριηλίδης, ο Αλέξανδρος Αλχαζίδης και ο Βασίλης Τοπαλίδης ανέλαβαν τη διασκέδαση του κόσμου ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο.
Την επομένη, τη σκυτάλη για να απογειώσουν το ποντιακό γλέντι πήραν οι Γιάννης Κουρτίδης, Βασίλης Ιωαννίδης, Βαγγέλης Παραδεισόπουλος και Χρήστος Συρανίδης.
Τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αλέξανδρος Υψηλάντης» έδωσαν ραντεβού για του χρόνου, στο Οφίτικο Συναπάντεμα 2016.
Οι φωτο και τα βίντεο είναι από το ιστολόγιο lefteria.blogspot.gr