pontosnews.gr
Δευτέρα, 27/10/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Πολιτικό γεύμα με λαβράκι και χωρίς ειδήσεις στο Προεδρικό Μέγαρο

24/07/2015 - 5:24μμ
Πολιτικό γεύμα με λαβράκι και χωρίς ειδήσεις στο Προεδρικό Μέγαρο
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν των πολιτικών αρχηγών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επ’ ευκαιρία της 41ης επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Μοναδικός απών, λόγω υποχρεώσεων, ήταν ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας τον οποίο αντικατέστησε ο Θανάσης Παφίλης. Απών και ο Νίκος Μιχαλολιάκος ο οποίος δεν έλαβε, ως είθισται, πρόσκληση.

Όσο για το μενού, για πρώτο πιάτο υπήρχε χταπόδι ξιδάτο, για δεύτερο πιάτο λαβράκι με βλήτα και για επιδόρπιο παγωτό σοκολάτα και φρούτα. Το γεύμα συνοδεύτηκε από λευκό σαμιώτικο κρασί.

Μάλιστα ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με ένα ταπεράκι που περιείχε μια έξτρα γκουρμέ λιχουδιά, δηλαδή… αχινοσαλάτα!

Απευθυνόμενος προς τους πολιτικούς αρχηγούς ο Προκόπης Παυλόπουλος είπε: «Σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων παρά τις όποιες διαφορές σας, και αυτό σας το αναγνωρίζει ο ελληνικός λαός».

«Ολοι νομίζω συμφωνήσαμε ότι θα πρέπει να καταλαγιάσουν λίγο τα πάθη δηλαδή πρέπει η κοινωνία να πάει διακοπές, όσοι μπορούν, με μια σχετική ασφάλεια ότι η Ελλάδα είναι στην Ευρωζώνη. Νομίζω ότι κανείς δεν θέλει εκλογικό αιφνιδιασμό και ούτε κατάλαβα ότι ο πρωθυπουργός έχει τέτοια πρόθεση»,δήλωσε στους δημοσιογράφους εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τόνισε πως μοναδικός δρόμος είναι η συνεννόηση και επισήμανε: «Θα πρέπει λοιπόν να προχωρήσουμε χωρίς πολώσεις».


Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποχωρεί από το
Προεδρικό Μέγαρο (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαΐτας)

Ο πρωθυπουργός δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες είχε έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα διάλογο με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε το… μαύρισμα του αρχηγού του Ποταμιού για να λάβει την απάντηση ότι «είναι από το σκούτερ». «Άρα είναι το μαύρισμα της οικοδομής», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Άλλος ένας διάλογος που είδε το φως της δημοσιότητας είναι αυτός του Πάνου Καμμένου με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ του είπε: «μαζί σου υπάρχει καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας».

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Μάκης Βορίδης μετά την επίθεση (φωτ.: Νέα Κρήτη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηράκλειο: Επίθεση στον Βορίδη με αυγά και ύβρεις – «Χουλιγκάνοι της ακροαριστεράς»

26/10/2025 - 10:09πμ
Καθαρισμός και απολύμανση στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληραίνει η κόντρα για τον Άγνωστο Στρατιώτη: Στα δικαστήρια ο Δούκας

24/10/2025 - 2:10μμ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις Βρυξέλλες, για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. 23 Οκτωβρίου 2025 (φωτ.: European Union)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για ελληνοτουρκικά: Mακάρι η Τουρκία να άλλαζε άποψη

24/10/2025 - 10:32πμ
(Φωτ.: pixabay.com/Anestiev)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πινγκ πονγκ υπουργείου Άμυνας και Δήμου Αθηναίων για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

24/10/2025 - 8:32πμ
Η σημαίες της Ελλάδας και της Τουρκίας κατά τη διάρκεια σύσκεψης σε υπουργικό επίπεδο (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση αντιπροσωπειών Ελλάδας-Τουρκίας για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης

22/10/2025 - 11:33μμ
Εικόνα από την ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής για την κυβερνητική τροπολογία που προβλέπει την απαγόρευση κατάληψης, αλλοίωσης ή πραγματοποίησης οποιασδήποτε δημόσιας συνάθροισης στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Στη φωτογραφία διακρίνονται ο Κώστας Καραμανλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης  (φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγνωστος Στρατιώτης: Ψηφίστηκε η τροπολογία για την προστασία του μνημείου με 159 ψήφους «υπέρ»

22/10/2025 - 7:01μμ
Στιγμιότυπο από τη χθεσινοβραδινή διαμαρτυρία μπροστά από τη Βουλή, σχετικά με την ψήφιση της τροπολογίας για το Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη (φωτ.: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Ο Ν. Δένδιας «δεν εξέφρασε καμία απολύτως διαφωνία» για τον Άγνωστο Στρατιώτη

22/10/2025 - 9:45πμ
Τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη (φωτ.: EUROKINISSI/Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένσταση αντισυνταγματικότητας από την αντιπολίτευση για το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

21/10/2025 - 12:12μμ
(Φωτ.: Γεωργία Βορύλλα)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Κατατέθηκε η τροπολογία για τη χρήση του χώρου του Άγνωστου Στρατιώτη

20/10/2025 - 9:10μμ
Ο Χακάν Φιντάν σε παλαιότερη κοινή συνέντευξη Τύπου στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα (φωτ.: ΕΡΑ/Γιάννης Κολεσίδης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χακάν Φιντάν: Στην Ελλάδα «το χαρτί της Τουρκίας» γίνεται αντικείμενο εσωτερικής πολιτικής εκμετάλλευσης

19/10/2025 - 11:21πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ οδηγούνται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (φωτ.: Τατιάνα Μπόλαρη/ EUROKINISSI)

ΟΠΕΚΕΠΕ: 11ος κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος

11 λεπτά πριν
(Φωτ.: Facebook / Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας)

Η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας τιμά την παράδοση με το καθιερωμένο παρακάθ’

44 λεπτά πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI - ACTION IMAGES)

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό και την ΕΟΕ: Πέθανε ο Λάμπης Νικολάου

1 ώρα πριν
Το πλαϊνό πλοίου που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς-Χανιά (φωτ.: EUROKINISSI)

Άγριος ξυλοδαρμός 72χρονου σε γκαράζ πλοίου – ΕΔΕ για τον λιμενάρχη Χανίων

2 ώρες πριν
(Φωτ.: Facebook / Ένωση Ποντίων Πιερίας)

Στην Ένωση Ποντίων Πιερίας οι εκλογές του ΣΠοΣ κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας

2 ώρες πριν
Διαδηλωτές με φωτογραφίες του Ιμάμογλου, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης που διοργάνωσε το CHP μπροστά από το δικαστικό μέγαρο της Κωνσταντινούπολης. Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2025 (φωτ.: EPA / Erdem Sahin)

Νέα δίωξη κατά του Εκρέμ Ιμάμογλου: Ένταλμα σύλληψης για «πολιτική κατασκοπεία»

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign