pontosnews.gr
Δευτέρα, 17/08/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Βελτιωμένος καιρός το Σάββατο, πιο ζεστός την Κυριακή

29/05/2015 - 9:22μμ
Καιρός σήμερα: Ζέστη και τοπικές μπόρες
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Βελτιωμένο καιρό σε όλη τη χώρα προβλέπει για το Σάββατο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά.

Την Κυριακή αίθριος καιρός και ο υδράργυρος σε μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές. Μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, αλλά και την Τρίτη, αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες στα δυτικά και τα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική αρχικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών και από το απόγευμα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και βαθμιαία μετά το μεσημέρι κατά τόπους νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη και από το απόγευμα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Μακεδονία προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας και στη Θράκη, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στο νότιο Ιόνιο και στη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται αρχικά νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και βελτίωση από το απόγευμα. Στην Ήπειρο και στη δυτική Στερεά γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών αναμένονται σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία κατά τόπους νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σταδιακά όμως ο καιρός μέχρι το απόγευμα θα βελτιωθεί. Γενικά αίθριος καιρός στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Απάτες σε ηλικιωμένους: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία σπείρας που έκλεβε χιλιάδες ευρώ

17/08/2026 - 1:45μμ
(Φωτ.: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Έως τις 12 Οκτωβρίου οι αιτήσεις κρατικής αρωγής για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τη φωτιά στη Σίβηρη

17/08/2026 - 10:16πμ
(Φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/Eurokinissi)
ΕΛΛΑΔΑ

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 20 περιοχές σήμερα – Στο «κόκκινο» Αττική, Εύβοια και νησιά

17/08/2026 - 9:26πμ
Ο Αλέξανδρος Γεννηματάς με τον Julien Grivel (φωτ.: facebook / Consulate General of Greece in Geneva)
ΕΛΛΑΔΑ

Γενεύη: Ένας σύγχρονος φιλέλληνας, ο Julien Grivel, τιμήθηκε με την ελληνική ιθαγένεια

17/08/2026 - 9:00πμ
(Φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/Eurokinissi)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Σαλαμίνα: Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις – Δύο γυναίκες στο Θριάσιο, στο μικροσκόπιο τα αίτια

17/08/2026 - 8:33πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Με αίθριο καιρό και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας ξεκινά η εβδομάδα

17/08/2026 - 8:08πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Σαλαμίνα: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού – Σχεδόν 600 άτομα απομακρύνθηκαν διά θαλάσσης

16/08/2026 - 11:17μμ
(Φωτ.: onlarissa.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο – Ήχησε το 112 για τους καπνούς που έχουν καλύψει την περιοχή

16/08/2026 - 9:50μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Αναστασία Καρεκλά)
ΕΛΛΑΔΑ

Απόστολος Χρήστου: Πρωταθλητής Ευρώπης για δεύτερη φορά στα 100μ. ύπτιο!

16/08/2026 - 9:22μμ
(Φωτ. αρχείου: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Ασπρόπυργος: Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς στα Νεόκτιστα

16/08/2026 - 7:16μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: Brotherhood Pontion Toronto «Panagia Soumela»/Facebook)

Δεκαπενταύγουστος στο Τορόντο: Η Παναγία Σουμελά ένωσε τους Πόντιους της ομογένειας

38 λεπτά πριν
(Πηγή: YouTube/
AlJazeera Arabic)

Ερντογάν: «Δεν αποτελεί πλέον προτεραιότητα» η ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ

1 ώρα πριν
(Πηγή: facebook.com/profile.php?id/Ένωση Μωμόγερων Λιμνοχωρίου Βαλτονέρων Αναργύρων «Οι Τσαγούσιδες»)

Ποντιακό γλέντι στα Βαλτόνερα: «Τη Μωμοερίων το λάλεμαν» με ελεύθερη είσοδο

2 ώρες πριν
(Φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/ EUROKINISSI)

Απάτες σε ηλικιωμένους: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία σπείρας που έκλεβε χιλιάδες ευρώ

2 ώρες πριν
Ο χάρτης δείχνει το «Θαλάσσιο Εθνικό Πάρκο Φέτιγιε-Κας». Το πάρκο εκτείνεται στις επαρχίες Μούγλων και Αττάλειας και καλύπτει έκταση 21.706,03 τετραγωνικών χιλιομέτρων (πηγή: resmigazete.gov.tr)

Θαλάσσια πάρκα: Τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο και αντίδραση αντιπολίτευσης

3 ώρες πριν
(Φωτ.: perrynhalkitis.com)

Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα: Επίτιμος διδάκτορας του ΠΑΔΑ ο ομογενής ακαδημαϊκός Παράσχος Χαλκίτης

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV