pontosnews.gr
Κυριακή, 7/06/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Χαλάει ο καιρός την Τετάρτη: Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

26/05/2015 - 9:00μμ
Αλλαγή καιρού από Δευτέρα: Συννεφιά, βροχές και χαλάζι
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πιθανώς από ισχυρούς ανέμους θα εκδηλωθούν την Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με το δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, την Πέμπτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν από ισχυρούς ανέμους. Από το βράδυ της Πέμπτης και από τα βόρεια και δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Την Παρασκευή οι βροχές και οι καταιγίδες θα περιοριστούν στις ανατολικές και νότιες περιοχές και σταδιακά μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Στην Αττική προβλέπεται κατά περιόδους νεφελώδης καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, από το βράδυ θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμίδα δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι κατά τόπους ισχυρά, από το βράδυ θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και το βραδύ τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, από το βράδυ θα εξασθενήσουν κυρίως στη Μακεδονία. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 που βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σε Ήπειρο, νησιά Ιονίου, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, από το βράδυ θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 που βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι ανατολικοί, βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές προβλέπονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια 5 με 7 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στιγμιότυπο από άσκηση της Αντιτρομοκρατικής 
(φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Χαμάς: Σύλληψη 37χρονου στην Κρήτη – Οι Αρχές εξετάζουν σχέδιο επίθεσης με χημική βόμβα

7/06/2026 - 8:20πμ
(Φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Άνοδος της θερμοκρασίας και πρόσκαιρες καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θράκη

7/06/2026 - 8:10πμ
(Φωτ.: ertnews.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος ο 41χρονος για τη γυναικοκτονία στην Καλαμάτα μετά την πολύωρη απολογία του

6/06/2026 - 8:57μμ
Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Σουφλιάς (φωτ. αρχείου: Τατιάνα Μπόλαρη/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Σουφλιάς: Τη Δευτέρα το τελευταίο αντίο – Η επιθυμία της οικογένειας

6/06/2026 - 7:26μμ
Κάποια από τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν κατά την έρευνα (φωτ.: Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη/Γρ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα «έστηνε» πολεοδομικές υποθέσεις στην Αττική με το αζημίωτο – Έξι συλλήψεις και δεκάδες κατηγορούμενοι

6/06/2026 - 5:48μμ
Καρούλι ποτίσματος σε χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο (πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλία: «Καταναλώνουμε περισσότερο νερό απ’ όσο έχουμε» – Το ανησυχητικό μήνυμα για τον κάμπο και τον Πηνειό

6/06/2026 - 1:15μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας – Πού αναμένεται να βρέξει μετά το μεσημέρι

6/06/2026 - 8:08πμ
(Φωτ.: glomex)
ΕΛΛΑΔΑ

Αθώος ο μελισσοκόμος που πέρασε από αυτόφωρη διαδικασία για τη φωτιά στο Άλσος Βεΐκου

6/06/2026 - 12:18πμ
(Φωτ.: pexels.com)
ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Το πλαίσιο προστασίας των παιδιών και ο ρόλος της συγγενικής αναδοχής

5/06/2026 - 11:23μμ
(Φωτ.: Σωτήρης Δημητρόπουλος/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον ευρωπαίο εισαγγελέα οι 13 συλληφθέντες για το κύκλωμα των παράνομων επιδοτήσεων

5/06/2026 - 7:39μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στιγμιότυπο από άσκηση της Αντιτρομοκρατικής 
(φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Χαμάς: Σύλληψη 37χρονου στην Κρήτη – Οι Αρχές εξετάζουν σχέδιο επίθεσης με χημική βόμβα

7 λεπτά πριν
(Φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/EUROKINISSI)

Άνοδος της θερμοκρασίας και πρόσκαιρες καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θράκη

17 λεπτά πριν
(Φωτ.: Αναμνήσεις/Δημήτρης Τσάκας)

Η κυπριακή παράδοση ζωντάνεψε στη Νέα Υόρκη μέσα από τη νέα γενιά

8 ώρες πριν
(Φωτ.: ertnews.gr/glomex)

Πάνω από 400.000 πιστοί υποδέχθηκαν τον Πάπα Λέοντα στην Ισπανία σε μια επίσκεψη με ισχυρούς συμβολισμούς

9 ώρες πριν
(Φωτ,: greek.vema.com.au.)

Σίδνεϊ: Η πορεία ενός Ελληνοαυστραλού ομογενή από τα θρανία Ελληνορθόδοξου Κολεγίου στην πρωτοπορία της ιατρικής έρευνας

9 ώρες πριν
(Φωτ.: Facebook/Ένωση Ποντίων Γλυφάδας/ΑΡΧΩΝ)

Η Ένωση Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία» πρωταγωνίστησε στη λιτανευτική πομπή της Αγίας Τριάδος

10 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign