pontosnews.gr
Σάββατο, 13/12/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Έπαιξαν το… ζουρνά στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

23/05/2015 - 7:57μμ
Ο ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να έστειλε το μήνυμα με την ομιλία του και στην εσωκομματική αντιπολίτευση, αλλά κάποια από τα στελέχη έμειναν στη φράση του πρωθυπουργού ότι θα παίζουμε το ζουρνά και θα χορεύουν οι αγορές! Γι’ αυτό και άσκησαν σκληρή κριτική στην κυβέρνηση στις τοποθετήσεις τους στην Κεντρική Επιτροπή.

Ο Θανάσης Πετράκος υποστήριξε ότι «δεν είναι καταστροφή η ρήξη και η έξοδος από το ευρώ», προσθέτοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας δίνει μάχη με συμφέροντα και πως «πρέπει να προετοιμαστούμε για πόλεμο».

Στην πρότασή του για καθυστέρηση πληρωμών επέμεινε από την πλευρά του ο Γιάννης Μηλιός, που διαβάζοντας ένα απόσπασμα από non paper της κυβέρνησης επικρότησε τη θέση της υπέρ της αποκατάστασης της ρευστότητας.

»Η καθυστέρηση πληρωμών δεν είναι πιστωτικό γεγονός απέναντι σε θεσμικούς δανειστές. Προτείνω την αθέτηση πληρωμών στο πλαίσιο της ζώνης του ευρώ (εφόσον πιεστούμε) γιατί εκτιμώ ότι η αλλαγή νομίσματος σε μια μικρή χωρά σαν την Ελλάδα θα προκαλούσε σημαντική μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών», κατέληξε.

Στον αντίποδα, να καταθέσουν δικό τους πρόγραμμα όσοι μιλούν για ρήξη ζήτησε ο Στέλιος Παππάς. Σημειώνοντας ότι η συνολική ρήξη σημαίνει χρεοκοπία, ο ίδιος τάχθηκε υπέρ των πολλών μικρών ρήξεων.

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση

Με επίθεση κατά των χειρισμών τόσο του Αλέξη Τσίπρα όσο και συνολικά της κυβέρνησης τοποθετήθηκαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης του ελληνικού χρέους και τις κινήσεις του πρωθυπουργού.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Κ. Καραγκούνης σχολίασε μεταξύ άλλων: «Μιλάει ακόμα για διαπραγμάτευση, χαρά στο κουράγιο του!». Πρόσθεσε ότι «κατά τα άλλα προσπαθεί να καλοπιάσει τους δικούς του ενόψει των όσων έρχονται…».

Το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του αναφέρει ότι ο Α. Τσίπρας αντί να κόπτεται για το καλό της χώρας, ενδιαφέρεται για τα εσωκομματικά της παράταξης που εκπροσωπεί, ενώ τον κατηγορεί ότι δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά η πρώτη κίνηση του πρωθυπουργού μετά την επιστροφή του από ιδιαίτερα κρίσιμες συνομιλίες για το μέλλον της χώρας δεν είναι να ενημερώσει τη Βουλή, τα πολιτικά κόμματα, τον ελληνικό λαό αλλά να απολογηθεί στις συνιστώσες του κόμματός του» επισημαίνει δηκτικά με ανακοίνωσή του το Ποτάμι για την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΕ.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ΠΑΣΟΚ θέτει εκτός κόμματος τον συλληφθέντα στην Κρήτη

12/12/2025 - 6:29μμ
Από τη χθεσινή κατάθεση του Γιώργου Ξυλούρη στην Εξεταστική (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Ξυλούρης: Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τη στάση του χθες στην Εξεταστική – Ύποπτος για απείθεια, για την απουσία του την πρώτη φορά

12/12/2025 - 5:00μμ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Αθήνα Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025 (φωτ.:  ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ορέστης Παναγιώτου)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης προς αγρότες: «Σας περιμένω τη Δευτέρα» – 3,8 δισ. ευρώ στον πρωτογενή τομέα

12/12/2025 - 1:27μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προϋπολογισμός 2026: Αρχίζει η πενθήμερη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής

12/12/2025 - 8:33πμ
(Φωτ.: Pool Photo/Ευρωπαϊκή Ένωση/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι πρώτες δηλώσεις Πιερρακάκη: «Ως πρόεδρος του Eurogroup, θα εργαστώ για να διατηρήσω ένα σώμα ενότητας και κοινού σκοπού»

11/12/2025 - 10:36μμ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτ.: glomex)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Μητσοτάκη για την εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup: «Ημέρα υπερηφάνειας για τη χώρα»

11/12/2025 - 9:13μμ
Ο Αθανάσιος Καββαδάς, σήμερα, στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την αίτηση άρσης ασυλίας του αλλά και της συναδέλφου του Ζέττας Μακρή (φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/ EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Boυλή: Άρση ασυλίας για τον βουλευτή της ΝΔ Αθανάσιο Καββαδά – Ο ίδιος αρνείται όλα όσα τον κατηγορούν

11/12/2025 - 5:25μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Το δικαίωμα σιωπής επικαλέστηκε ο μάρτυρας Γιώργος Ξυλούρης στην εξεταστική επιτροπή – Στον εισαγγελέα τον στέλνει η ΝΔ

11/12/2025 - 1:24μμ
Στιγμιότυπο από την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στη Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραμανλής από Ξάνθη: Να είμαστε ευαίσθητοι και δεκτικοί απέναντι σε αγρότες και κτηνοτρόφους

7/12/2025 - 1:46μμ
Μπλόκο αγροτών με τρακτέρ και μηχανήματα στον κόμβο της Εθνικής Οδού στη Νίκαια Λάρισας. Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025  (φωτ.: EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για αγροτικές κινητοποιήσεις: Μήνυμα αποκλιμάκωσης και διαβεβαιώσεις για τις πληρωμές

7/12/2025 - 10:57πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Από την απονομή του Χρυσού Σταυρού του Τάγματος του Φοίνικος στον δημοσιογράφο Γιάννη Διακογιάννη, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)

Γιάννης Διακογιάννης: Ο δημοσιογράφος που έφερε την ευγένεια και τη φινέτσα στα αθλητικά

8 λεπτά πριν
Όλα τα λάβαρα ψηλά, στην έναρξη του Φεστιβάλ

Δείτε live το 19ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών στην Καρδίτσα – Η καρδιά του ποντιακού ελληνισμού χτυπά δυνατά

41 λεπτά πριν
Οι Πόντιοι του «Ξενιτέα» στην Ονειρούπολη (φωτ.: facebook/Ξενιτέας ποντίων Σταυρού)

Σύλλογος Ποντίων Σταυρού «Ξενιτέας»: Ποντιακοί χοροί στην Ονειρούπολη και ποντιακά κάλαντα στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου

53 λεπτά πριν
(Φωτ.: Αλεξία Ιωαννίδου)

19ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών ΠΟΕ: Η Καρδίτσα ντύθηκε την ποντιακή φορεσιά

1 ώρα πριν
Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη των αγροτών στη Νίκαια (φωτ.: EUROKINISSI)

Αγρότες: Παραμένουν στα μπλόκα, δεν πάνε στο Μαξίμου και στέλνουν γραπτά τα αιτήματά τους

2 ώρες πριν
(Φωτ.: facebook/Ποντιακός σύλλογος Λουδία «Οι αετοί του Πόντου»)

Σταματούν τη δράση τους οι «Αετοί του Πόντου»

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign