pontosnews.gr
Πέμπτη, 14/05/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Μεγάλη Τετάρτη με βροχές, καταιγίδες και χιόνια – Αναλυτικά ο καιρός

8/04/2015 - 7:11πμ
Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Μεγάλη Τετάρτη με τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά και πιθανόν πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Κεντρικής και βόρειας χώρας και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, θα είναι τα βασικά χαρακτηρίστηκα του καιρού σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Βελτίωση όμως θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ στα δυτικά ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 7 και από τη νύχτα 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Αναλυτικά:

Στην Αττική θα εκδηλωθούν  νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.  Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6  και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14°C.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια αναμένονται στα ορεινά με βελτίωση του καιρού από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12°C.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα παρουσιαστούν νεφώσεις με τοπικές βροχές ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Χαλκιδική. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας με βελτίωση του καιρού από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13°C, ενώ στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά, την Ήπειρο και τη δυτική Πελοπόννησο περιμένουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά με βελτίωση του καιρού από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16°C, ενώ στην περιοχή της Ηπείρου κατά τόπους θα είναι 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο περιμένουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες. Χιόνια αναμένονται στα ορεινά και πιθανόν σε ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς, βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις ανατολικότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15°C.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα σημειωθούν λίγες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και από το βράδυ τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 10 έως 15°C.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16°C, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στιγμιότυπο από την Νομική Σχολή Αθηνών κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τις φοιτητικές εκλογές, Τετάρτη 13 Μαΐου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Φοιτητικές εκλογές με… δύο αποτελέσματα: Πρωτιά δηλώνουν ΔΑΠ και ΠΚΣ

14/05/2026 - 9:45πμ
Στιγμιότυπο από σταθμό του ΗΣΑΠ  
(φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Προβλήματα σε ηλεκτρικό και μετρό: Καθυστερήσεις στην Αθήνα, εγκλωβισμοί επιβατών στη Θεσσαλονίκη

14/05/2026 - 8:58πμ
(Φωτ.: Κώστας Τζούμας/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Άστατος σήμερα ο καιρός σε μεγάλο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές και καταιγίδες – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

14/05/2026 - 8:10πμ
Η πολυκατοικία απ' όπου έκαναν βουτιά στο κενό οι δύο 17χρονες (φωτ.: Σωτήρης Δημητρόπουλος/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Τριήμερο πένθος κήρυξε ο δήμος Ηλιούπολης για τη 17χρονη – Έντονος προβληματισμός για την ψυχική υγεία των εφήβων

13/05/2026 - 10:40μμ
Ο 30χρονος σύζυγος οδηγείται στα δικαστήρια Ηρακλείου, Τρίτη 12 Μαΐου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Στέφανος Ραπάνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Δεν έπεισε για το «ατύχημα» ο 30χρονος – Προφυλακίστηκε για τον βαρύ τραυματισμό της 28χρονης συζύγου του

13/05/2026 - 5:43μμ
(Φωτ.: pixabay.com)
ΕΛΛΑΔΑ

Πρότυπα Σχολεία: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων για το 2026-27

13/05/2026 - 4:56μμ
(Φωτ.: allwyn.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Μια «ηλεκτρισμένη» Κυριακή στον Λυκαβηττό με το All Star Party του “Τhis is Athens City Festival” (vid.)

13/05/2026 - 2:27μμ
Σπασμένα ακουστικά κοντά στην πολυκατοικία στην Ηλιούπολη από την ταράτσα της οποίας έπεσαν οι 17χρονες, Τρίτη 12 Μαΐου 2026.  (φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: Μάχη για τη ζωή δίνει η 17χρονη μετά τη βουτιά στο κενό με τη φίλη της – Η έκκληση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

13/05/2026 - 9:19πμ
Στιγμιότυπο από την Νομική Σχολή Αθηνών κατά τις φοιτητικές εκλογές, Τετάρτη 14 Μαΐου 2025 (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Καραγιάννης)
ΕΛΛΑΔΑ

Φοιτητικές εκλογές 2026: Στις κάλπες υπό τη σκιά των επεισοδίων σε ΑΠΘ και ΠΑΔΑ – Μαχαιρώματα, βαριοπούλες και τραυματίες

13/05/2026 - 8:56πμ
(Φωτ.: Έλλη Τσολακη)
ΕΛΛΑΔΑ

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα βόρεια – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

13/05/2026 - 8:10πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πεζός περνά μπροστά από κατάστημα επισκευής τηλεοράσεων και μεταχειρισμένων ειδών στην Ταϊπέι, ενώ στις οθόνες μεταδίδεται η συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Σι Τζινπίνγκ, 14 Μαΐου 2026 (φωτ.: EPA / Ritchie B. Tongo)

Σι και Τραμπ αντάλλαξαν μηνύματα, όχι συμφωνίες: Η Ταϊβάν, το Ιράν και η «Παγίδα του Θουκυδίδη» στη σύνοδο του Πεκίνου

11 λεπτά πριν
(Φωτ.: pixabay.com)

FAO: Προειδοποίηση για πιθανούς κινδύνους από τα ανακυκλωμένα πλαστικά στις συσκευασίες τροφίμων

35 λεπτά πριν
Στιγμιότυπο από την Νομική Σχολή Αθηνών κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τις φοιτητικές εκλογές, Τετάρτη 13 Μαΐου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)

Φοιτητικές εκλογές με… δύο αποτελέσματα: Πρωτιά δηλώνουν ΔΑΠ και ΠΚΣ

59 λεπτά πριν
Μαθητές και μαθήτριες μαζί με τον «υπουργό» Παιδείας στον ανδριάντα του Μουσταφά Κεμάλ στην κατεχόμενη Λευκωσία, Τρίτη 12 Μαΐου 2026 (φωτ.: Facebook / KKTC - Milli Eğitim Bakanlığı)

Με παρελάσεις και φιέστες στα Κατεχόμενα η 19η Μαΐου – Την ώρα που ο ελληνισμός τιμά τη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων

1 ώρα πριν
Στιγμιότυπο από σταθμό του ΗΣΑΠ  
(φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)

Προβλήματα σε ηλεκτρικό και μετρό: Καθυστερήσεις στην Αθήνα, εγκλωβισμοί επιβατών στη Θεσσαλονίκη

2 ώρες πριν
Παιδιά κρατούν σημαίες της Κίνας και των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της τελετής υποδοχής του Ντόναλντ Τραμπ από τον Σι Τζινπίνγκ στη Μεγάλη Αίθουσα του Λαού, στο Πεκίνο. 14 Μαΐου 2026. (φωτ.: EPA / Maxim Shemetov / POOL)

Σι και Τραμπ ξανά στο ίδιο τραπέζι: Το εμπόριο, η Ταϊβάν και το Ιράν βάζουν φωτιά στη σύνοδο του Πεκίνου

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign