pontosnews.gr
Τρίτη, 31/03/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και χιόνια στα ορεινά

7/02/2015 - 7:00πμ
Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες 5
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Τοπικές βροχές στα δυτικά και από το μεσημέρι σταδιακά στα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αναλυτικά:

Στην Αττική θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 7 έως 16°C.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά περιμένουμε λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τις βραδινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στις παραθαλάσσιες περιοχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί και από το μεσημέρι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 7 έως 11°C.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα σημειωθούν αρχικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στη Μακεδονία και χιόνια σε ορεινές περιοχές. Τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στις παραθαλάσσιες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 που από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορείους βορειοανατολικούς τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12°C, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά, την Ήπειρο και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στις βορειότερες περιοχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14°C, ενώ στην περιοχή της Ηπείρου θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.  

Στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο περιμένουμε λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας. Πιθανότητα να σημειωθούν καταιγίδες τη νύχτα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16°C, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 έως 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές αναμένονται σε Κυκλάδες και Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 9 έως 17°C, ενώ στη βόρεια Κρήτη θα φτάσει μέχρι 21°C.
 
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες στα νότια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν στα βόρεια και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 13 έως 17°C, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τούρκοι τουρίστες αποβιβάζονται στην Λέσβο τον Μάρτιο του 2025 (φωτ.: EUROKINISSI/Παναγιώτης Μπαλάσκας)
ΕΛΛΑΔΑ

Ανανεώθηκε ως τον Απρίλιο του 2007 το πρόγραμμα βίζας για Τούρκους επισκέπτες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου

31/03/2026 - 5:43μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Κώστας Σαγιάς)
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Erminio»: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Αττική την Τετάρτη – Κλειστά θα παραμείνουν σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες

31/03/2026 - 3:25μμ
(Στιγμιότυπο από το βίντεο)
ΕΛΛΑΔΑ

Το ΟΑΚΑ τιμά τη Μαρινέλλα και θυμίζει τη συγκλονιστική εμφάνισή της στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004

31/03/2026 - 2:54μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Erminio»: Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου – Σε «Red Code» η Αττική και άλλες 6 περιοχές

31/03/2026 - 2:25μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

AtmoHub: Μεταφορά αφρικανικής σκόνης και λασποβροχές αναμένονται τις επόμενες μέρες

31/03/2026 - 11:01πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Άφησαν 4χρονο παιδί μόνο του στο δρόμο – Συνελήφθησαν οι γονείς για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

31/03/2026 - 10:33πμ
(Φωτ.: Γρ. Τύπου υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Κλήσεις της Τροχαίας με ένα «κλικ»: Σε λειτουργία το νέο σύστημα καμερών τεχνητής νοημοσύνης στους δρόμους

31/03/2026 - 9:07πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρινέλλα: Σύσσωμη η Ελλάδα αποχαιρετά τη θεϊκή φωνή της – Ξεκίνησε το λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη

31/03/2026 - 8:38πμ
(Φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης  EUROKNISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές

31/03/2026 - 8:08πμ
Η Π. Τυχεροπούλου στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, τον Ολτώβριο του 2025 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Το δικαστήριο διατάσσει την επανατοποθέτηση της Τυχεροπούλου στη θέση της διευθύντριας Εσωτερικού Ελέγχου

30/03/2026 - 8:45μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: facebook/Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»)

Χορός μέχρι πρωίας με τους «Αργοναύτες» του Κιλκίς

40 λεπτά πριν
Τούρκοι τουρίστες αποβιβάζονται στην Λέσβο τον Μάρτιο του 2025 (φωτ.: EUROKINISSI/Παναγιώτης Μπαλάσκας)

Ανανεώθηκε ως τον Απρίλιο του 2007 το πρόγραμμα βίζας για Τούρκους επισκέπτες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου

1 ώρα πριν
Η ταφή της Μαρινέλλας έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο (φωτ.: EUROKINISSI)

«Μαρινέλλα, αρχόντισσά μας» – Με δάκρυα στα μάτια και παρατεταμένο χειροκρότημα το «ύστατο χαίρε»

2 ώρες πριν
(Εικ.: ΧΚ)

2ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακού Θεάτρου της ΠΟΕ: Τα έργα που θα παρουσιαστούν – Τα θεατρικά σχήματα που θα συμμετάσχουν

3 ώρες πριν
Η Μαρία Κίτσου στην παράσταση «Η Δούκισσα της Πλακεντίας» (φωτ. Γκέλυ Καλαμπάκα/ facebook.com/tagaristheatre)

H «Δούκισσα της Πλακεντίας» συγκινεί ακόμα – Η ιστορία, το θεατρικό και η ταινία του 1955

3 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Κώστας Σαγιάς)

Κακοκαιρία «Erminio»: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Αττική την Τετάρτη – Κλειστά θα παραμείνουν σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες

4 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign