pontosnews.gr
Δευτέρα, 8/12/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Έρχονται ξανά βροχές και καταιγίδες – Αναλυτική πρόγνωση

16/12/2014 - 7:15πμ
Έρχονται ξανά βροχές και καταιγίδες - Αναλυτική πρόγνωση
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Τοπικές βροχές στα δυτικά και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες οι οποίες τη νύχτα πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές και από το απόγευμα τοπικές βροχές και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η ΕΜΥ. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες.

Αναλυτικά:

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών από το βράδυ. Η ορατότητα το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνεις 3 με 4 και βαθμιαία 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15°C.

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές από το βράδυ και πιθανώς τοπικές ομίχλες αναμένονται το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνεις 2 με 3 μποφόρ. Από 6 έως 11°C θα κυμανθεί η θερμοκρασία.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές από το απόγευμα και από τα δυτικά αναμένουμε σε Μακεδονία και Θράκη. Η ορατότητα το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνεις 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12°C. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές που από το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες οι οποίες τη νύχτα πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16°C. Στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές από το απόγευμα. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα, κυρίως τις πρωινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν και τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνεις 3 με 5 μποφόρ.  Από 6 έως 15°C θα κυμανθεί η θερμοκρασία. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη περιμένουμε νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών από αργά το βράδυ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνεις 3 με 4 και βαθμιαία 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 11 έως 16°C.

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνεις 3 με 4 και βαθμιαία στα βόρεια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17°C. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Συντρίμμια και προσωπικά αντικείμενα μεταναστών στη θαλάσσια περιοχή της Σάμου (φωτ.: EUROKINISSI / Μανώλης Θράβαλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στη Σάμο: Τούρκος διακινητής πέταξε 38 ανθρώπους στη θάλασσα – Νεκρό ένα αγόρι

8/12/2025 - 11:47πμ
Αγρότες από τη Φθιώτιδα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Μπράλου, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Άρης Μαρτάκος)
ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες σε θέσεις μάχης: Πάνω από 50 μπλόκα παραλύουν τη χώρα

8/12/2025 - 8:57πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Αρχή με νεφώσεις, βροχές και χιόνια στα ορεινά και μετά… σχεδόν αίθριος ο σημερινός καιρός

8/12/2025 - 8:18πμ
Το φυλάκιο έξω από το αστυνομικό τμήμα μετά την επίθεση (φωτ.: OrangePress)
ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα: Επίθεση με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης – Μία προσαγωγή

7/12/2025 - 9:19μμ
Αγρότες με τα τρακτέρ τους στο μπλόκο στις Μικροθήβες (φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες: Κλείνει αύριο εντελώς η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Αθήνας – Μπλόκα και στους παράδρομους στη Θεσσαλία

7/12/2025 - 8:46μμ
(Φωτ.: facebook/Σύλλογος Ποντίων Κω - ο Ξενιτέας)
ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Ξεπούλησαν τα ωτία και τα πισία του «Ξενιτέα»

7/12/2025 - 8:08μμ
(Φωτ.: glomex)
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα του 2χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του από πιτμπούλ

7/12/2025 - 5:55μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Επιχείρηση «Νυχτερινός Ποιμήν»: Εκτεταμένοι έλεγχοι για την προστασία ανηλίκων τη νύχτα

7/12/2025 - 4:59μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Σφίγγουν τον κλοιό οι αγρότες: Μαζικότερες κινητοποιήσεις, αποκλεισμοί και κρίσιμες αποφάσεις για την κλιμάκωση

7/12/2025 - 3:08μμ
Σκάφος του Λιμενικού πάνω σε βράχια στην είσοδο του λιμανιού του Βόλου, Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2025 (φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Σκάφος του Λιμενικού καρφώθηκε στα βράχια

7/12/2025 - 2:40μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συντρίμμια και προσωπικά αντικείμενα μεταναστών στη θαλάσσια περιοχή της Σάμου (φωτ.: EUROKINISSI / Μανώλης Θράβαλος)

Φρίκη στη Σάμο: Τούρκος διακινητής πέταξε 38 ανθρώπους στη θάλασσα – Νεκρό ένα αγόρι

6 λεπτά πριν
Η φάτνη και το δέντρο της ελληνικής κοινότητας στο Μεγάλο Ρεύμα (φωτ.: Facebook / Giannis Demirtzoglou)

Η ρωμαίικη κοινότητα της Πόλης αντέχει: Η νέα γενιά γιορτάζει τα Χριστούγεννα στο Μεγάλο Ρεύμα

30 λεπτά πριν
Στην ειδική αίθουσα του Βρετανικού Μουσείου όπου φιλοξενούνται τα Γλυπτά του Παρθενώνα (φωτ.: Γεωργία Βορύλλα)

Αισιόδοξος για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

54 λεπτά πριν
Αξιωματούχοι του ινδονησιακού υπουργείου Περιβάλλοντος και Δασών με εξημερωμένους ελέφαντες, για την απομάκρυνση των φερτών υλικών στην περιοχή Πιντίε Τζάγια της Σουμάτρας (φωτ.: EPA / Hotli Simanjuntak)

Ανείπωτη τραγωδία στη Σουμάτρα: Σχεδόν 1.000 νεκροί από τις πλημμύρες

1 ώρα πριν
Τορπιλοβόλο κλάσης V1 (πηγή: ΕΛΙΝΙΣ)

Σαν σήμερα, το 1912: Η άφιξη που σημάδεψε την ιστορία του Ελληνικού Ναυτικού

2 ώρες πριν
Στο εσωτερικό του Λευκού Οίκου, Ντόναλντ Τραμπ και Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Δευτέρα 18 Αυγούστου 2025 (φωτ.: White House / Daniel Torok)

Ο Τραμπ πιέζει για ειρήνη, ο Ζελένσκι αναζητεί συμμαχίες: Κρίσιμες διαβουλεύσεις για το μέλλον της Ουκρανίας

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign