pontosnews.gr
Πέμπτη, 30/07/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Αστέρι του Μπόλιγουντ η Έλι Αβραμίδου δηλώνει: Θέλω να παντρευτώ Πόντιο!

29/09/2014 - 1:29μμ
Αστέρι του Μπόλιγουντ η Έλι Αβραμίδου δηλώνει: Θέλω να παντρευτώ Πόντιο!
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Η όμορφη και πολυτάλαντη Πόντια που έχει κάνει την Βομβάη να… παραμιλάει θέλει παπούτσι από τον τόπο της και πέντε παιδιά!

Θεωρείται το νέο μεγάλο αστέρι της ινδικής βιομηχανίας του θεάματος. Η Έλι Αβράμ, κατά κόσμο Ελισάβετ Αβραμίδου, είναι μια 24χρονη πολυτάλαντη τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός που εδώ και δυο χρόνια ζει στην Βομβάη κάνοντας το Μπόλιγουντ να στρώνει κόκκινο χαλί για να πατήσει πάνω. 

Αν και γεννήθηκε στη Στοκχόλμη και η μητέρα της είναι Σουηδή, η Ελισάβετ μιλάει άπταιστα τα ελληνικά ύστερα από την επιμονή του Πόντιου πατέρα της, Γιάννη. Οι ρίζες της με την Ελλάδα και τον Πόντο είναι τόσο ισχυρές που η ίδια μιλώντας στην Real και τη δημοσιογράφο Ελένη Ζούμη δηλώνει απερίφραστα: «Θέλω να παντρευτώ Πόντιο, έναν άντρα που κατάγεται από τον Πόντο, όπως και εγώ». Και συνεχίζει με χιούμορ: «Θέλω να κάνω πέντε παιδιά – τρία αγόρια και δυο κορίτσια. Βλέπετε, έχω μεγαλώσει με την Πόντια γιαγιά μου να μου λέει πως πρέπει να μάθω να μαγειρεύω ελληνικά φαγητά, γιατί αλλιώς πώς θα παντρευτώ;».

Η Ελισάβετ – όπως φαίνεται και από την συνέντευξη που παραχώρησε – έχει μία μοναδική ικανότητα να πραγματοποιεί οποιονδήποτε στόχο βάλει. Σε ηλικία πέντε ετών θα δει την πρώτη ταινία Μπόλιγουντ και θα πει μέσα της ότι αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή της είναι να ντύνεται με χρωματιστά και λαμπερά ρούχα, να χορεύει και να τραγουδάει όπως οι Ινδές πρωταγωνίστριες. Τα καλλιτεχνικά ερεθίσματα δεν λείπουν από το σπίτι της εντυπωσιακής μελαχρινής: ο πατέρας της είναι ερασιτέχνης κιθαρίστας, η μητέρα της εξαιρετική ηθοποιός με πολύ καλή φωνή. Στο σπίτι τους στη Σουηδία θα ακούει συνέχεια τη φωνή του Καζαντζίδη. Στα 16 της η απόφαση έχει ήδη ληφθεί: το τραγούδι και η υποκριτική είναι μονόδρομος. 

Σήμερα ζει στη Βομβάη της Ινδίας. Αρχικά δούλεψε ως μοντέλο και ύστερα ήρθε το πρώτο διαφημιστικό σποτ. Εκεί την Ελισάβετ την βλέπει ένας πολύ γνωστός ηθοποιός της Ινδίας και την προτείνει για μία ταινία. Μετά από δυο οντισιόν θα πάρει τον ρόλο στην ταινία Mickey Virus που σημείωσε τεράστια επιτυχία στην Ινδία. Η ταινία αυτή θα αποτελέσει το «εισιτήριό της». Θα της κάνουν πρόταση να παίξει στο ινδικό Big Brother και η δημοφιλία της θα εκτοξευτεί. 


Φωτογραφία από την ταινία Mickey Virus

Η Πόντια που έχει κάνει τους Ινδούς να παραμιλούν ψηφίζει Ελλάδα «δαγκωτό»! Αν και δηλώνει ότι της λείπει το πατρικό της στη Στοκχόλμη, η καρδιά της είναι στην Ελλάδα. Κάθε χρόνο η Ελισάβετ Αβραμίδου έρχεται στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική και σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά για διακοπές. «Κάποια μέρα θα επιστρέψω οριστικά για να εγκατασταθώ. Άλλωστε όπως είπαμε θα παντρευτώ Πόντιο», δηλώνει με βεβαιότητα. 

Δείτε την Έλι Αβράμ στα βραβεία Life Ok Now του Μπόλιγουντ  

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr με πληροφορίες από τη Real

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα Παναγία Σουμελά στην Καστανιά Ημαθίας, όπου τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη των πυροσβεστών που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος (φωτ.: Lemur12 / Wikimedia Commons Attribution (CC BY))
ΠΟΝΤΟΣ

Παναγία Σουμελά: Τρισάγιο μνήμης για τους πυροσβέστες που έπεσαν στη μάχη με τις φλόγες

30/07/2026 - 5:45μμ
Το υπό διαμόρφωση μνημείο της ποντιακής λύρας στη Λευκόπετρα Ξάνθης (φωτ.: Κωνσταντίνα Ναβροζίδου)
ΠΟΝΤΟΣ

Λευκόπετρα Ξάνθης: Οι νέοι ξύπνησαν τους «Σταυραετούς του Πόντου» – Με τα χέρια τους στήνουν μια λύρα μνήμης

30/07/2026 - 3:19μμ
Στιγμιότυπο από τιμητική απονομή στον Γιάννη-Βασίλη Γιαϊλαλί, σε παλιότερη συγκέντρωση της ΠΟΕ για την επέτειο της 19ης Μαΐου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (φωτ.: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος)
ΠΟΝΤΟΣ

Γιάννης Βασίλης Γιαϊλαλί: «Μην με επιστρέψετε στην Τουρκία» – Η δραματική έκκληση στα ελληνικά

30/07/2026 - 12:51μμ
ΠΟΝΤΟΣ

ΕΠΟΝΑ: Χαιρετίζουμε την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων από την πολιτεία της Πενσιλβάνιας

29/07/2026 - 10:28μμ
Ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος του ερευνητικού έργου της ΑΜΚΕ «Ψηφιακή Σάντα» Δημήτρης Πιπερίδης κατά την εισήγησή του στο Πολυκεντρικό Μουσείο Αιγών (φωτ.: Facebook / Flynn Sunsey)
ΠΟΝΤΟΣ

Σάντα του Πόντου: Σπάνιο δερματόδετο σημειωματάριο σε καραμανλίδικη γραφή

29/07/2026 - 7:58μμ
Tο δημαρχείο Κορδελιού-Ευόσμου (φωτ.: Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου)
ΠΟΝΤΟΣ

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Επιστρέφει το ιστορικό «Ελευθέριο» στην ονομασία του

29/07/2026 - 5:56μμ
Μέλη του ποντιακού συλλόγου έξω από το ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων στο Ρέθυμνο (φωτ.: Faceboook / Σύλλογος Ποντίων και Φίλων Π. Ε. Ρεθύμνης «Αροθυμία»)
ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ρέθυμνο: Η «Αροθυμία» στη «Φλόγα της Αγάπης» για την εθελοντική αιμοδοσία

29/07/2026 - 2:58μμ
(Φωτ.: Κολάζ -Szegedi Balkán Tánctábor/Facebook)
ΠΟΝΤΟΣ

Η ποντιακή μουσική ταξίδεψε στην Ουγγαρία – Ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος δίδαξε την παράδοση του Πόντου στο ετήσιο Φεστιβάλ Βαλκανικών Χορών

29/07/2026 - 10:50πμ
Πανοραμική άποψη του ανασκαφικού χώρου στη Φάτσα του Πόντου, όπου βρίσκεται ο οκταγωνικός ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (φωτ.: Δήμος Φάτσας)
ΠΟΝΤΟΣ

Φάτσα του Πόντου: Νέα ανασκαφή στο ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης – Οι Τούρκοι αναζητούν τα ψηφιδωτά

29/07/2026 - 9:55πμ
Εξόριστοι μεταφέρονται (στην καλύτερη περίπτωση) σε βαγόνια εμπορικών τρένων (πηγή: Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου)
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Ιούλιος 1921: Η έκθεση που κατέγραψε τις πορείες θανάτου Ελλήνων εξορίστων

28/07/2026 - 9:07μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: ΠΟΕ)

Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας για 20η χρονιά – Το μεγάλο αντάμωμα των νέων του Πόντου στη Δράμα

10 λεπτά πριν
(Φωτ.: EPA / George Christophorou)

Κυπριακό: Το Λονδίνο στηρίζει τη νέα προσπάθεια Γκουτέρες για επανέναρξη των συνομιλιών

38 λεπτά πριν
Το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα Παναγία Σουμελά στην Καστανιά Ημαθίας, όπου τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη των πυροσβεστών που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος (φωτ.: Lemur12 / Wikimedia Commons Attribution (CC BY))

Παναγία Σουμελά: Τρισάγιο μνήμης για τους πυροσβέστες που έπεσαν στη μάχη με τις φλόγες

1 ώρα πριν
(Φωτ.: Δια-SOS-τε τη Μεσαρά/Facebook)

Η Κρήτη ένωσε τα παιδιά της από κάθε γωνιά του κόσμου

2 ώρες πριν
(Φωτ.: ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ/ EUROKINISSI)

Νέες πυρκαγιές σε Κάλυμνο και Άνδρο – Μάχη με τις φλόγες, μήνυμα 112 για την Παλαιόπολη

2 ώρες πριν

Όταν αθλητές και καλλιτέχνες ανταλλάσσουν ρόλους

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign