pontosnews.gr
Τρίτη, 24/02/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Αστέρι του Μπόλιγουντ η Έλι Αβραμίδου δηλώνει: Θέλω να παντρευτώ Πόντιο!

29/09/2014 - 1:29μμ
Αστέρι του Μπόλιγουντ η Έλι Αβραμίδου δηλώνει: Θέλω να παντρευτώ Πόντιο!
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Η όμορφη και πολυτάλαντη Πόντια που έχει κάνει την Βομβάη να… παραμιλάει θέλει παπούτσι από τον τόπο της και πέντε παιδιά!

Θεωρείται το νέο μεγάλο αστέρι της ινδικής βιομηχανίας του θεάματος. Η Έλι Αβράμ, κατά κόσμο Ελισάβετ Αβραμίδου, είναι μια 24χρονη πολυτάλαντη τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός που εδώ και δυο χρόνια ζει στην Βομβάη κάνοντας το Μπόλιγουντ να στρώνει κόκκινο χαλί για να πατήσει πάνω. 

Αν και γεννήθηκε στη Στοκχόλμη και η μητέρα της είναι Σουηδή, η Ελισάβετ μιλάει άπταιστα τα ελληνικά ύστερα από την επιμονή του Πόντιου πατέρα της, Γιάννη. Οι ρίζες της με την Ελλάδα και τον Πόντο είναι τόσο ισχυρές που η ίδια μιλώντας στην Real και τη δημοσιογράφο Ελένη Ζούμη δηλώνει απερίφραστα: «Θέλω να παντρευτώ Πόντιο, έναν άντρα που κατάγεται από τον Πόντο, όπως και εγώ». Και συνεχίζει με χιούμορ: «Θέλω να κάνω πέντε παιδιά – τρία αγόρια και δυο κορίτσια. Βλέπετε, έχω μεγαλώσει με την Πόντια γιαγιά μου να μου λέει πως πρέπει να μάθω να μαγειρεύω ελληνικά φαγητά, γιατί αλλιώς πώς θα παντρευτώ;».

Η Ελισάβετ – όπως φαίνεται και από την συνέντευξη που παραχώρησε – έχει μία μοναδική ικανότητα να πραγματοποιεί οποιονδήποτε στόχο βάλει. Σε ηλικία πέντε ετών θα δει την πρώτη ταινία Μπόλιγουντ και θα πει μέσα της ότι αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή της είναι να ντύνεται με χρωματιστά και λαμπερά ρούχα, να χορεύει και να τραγουδάει όπως οι Ινδές πρωταγωνίστριες. Τα καλλιτεχνικά ερεθίσματα δεν λείπουν από το σπίτι της εντυπωσιακής μελαχρινής: ο πατέρας της είναι ερασιτέχνης κιθαρίστας, η μητέρα της εξαιρετική ηθοποιός με πολύ καλή φωνή. Στο σπίτι τους στη Σουηδία θα ακούει συνέχεια τη φωνή του Καζαντζίδη. Στα 16 της η απόφαση έχει ήδη ληφθεί: το τραγούδι και η υποκριτική είναι μονόδρομος. 

Σήμερα ζει στη Βομβάη της Ινδίας. Αρχικά δούλεψε ως μοντέλο και ύστερα ήρθε το πρώτο διαφημιστικό σποτ. Εκεί την Ελισάβετ την βλέπει ένας πολύ γνωστός ηθοποιός της Ινδίας και την προτείνει για μία ταινία. Μετά από δυο οντισιόν θα πάρει τον ρόλο στην ταινία Mickey Virus που σημείωσε τεράστια επιτυχία στην Ινδία. Η ταινία αυτή θα αποτελέσει το «εισιτήριό της». Θα της κάνουν πρόταση να παίξει στο ινδικό Big Brother και η δημοφιλία της θα εκτοξευτεί. 


Φωτογραφία από την ταινία Mickey Virus

Η Πόντια που έχει κάνει τους Ινδούς να παραμιλούν ψηφίζει Ελλάδα «δαγκωτό»! Αν και δηλώνει ότι της λείπει το πατρικό της στη Στοκχόλμη, η καρδιά της είναι στην Ελλάδα. Κάθε χρόνο η Ελισάβετ Αβραμίδου έρχεται στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική και σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά για διακοπές. «Κάποια μέρα θα επιστρέψω οριστικά για να εγκατασταθώ. Άλλωστε όπως είπαμε θα παντρευτώ Πόντιο», δηλώνει με βεβαιότητα. 

Δείτε την Έλι Αβράμ στα βραβεία Life Ok Now του Μπόλιγουντ  

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr με πληροφορίες από τη Real

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κυριακή της Τυρινής στην Καλλιθέα Δράμας, 22 Φεβρουαρίου 2026 (φωτ.: Facebook / Κική Σαλωνίδου)
ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Φλόγες παράδοσης και ποντιακός παλμός στην Καλλιθέα Δράμας

23/02/2026 - 5:32μμ
Ένας κουκαράς στην αποκριάτικη γιορτή του Δήμου Χαλανδρίου (φωτ.: Δήμος Χαλανδρίου)
ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Σήμερα, Σταχτοδευτέρα, κάθε ποντιακό σπίτι, κρεμά τον κουκαρά! Το ταπεινό φυλαχτό της Σαρακοστής στον Πόντο

23/02/2026 - 4:15μμ
Επετειακός λογότυπος για το 2025 (φωτ.: Σωματείο «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα»)
ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Συλλυπητήρια από το Σωματείο «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα» για την εκδημία δύο μελών του

23/02/2026 - 3:16μμ
(Φωτ.: Facebook/Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος»)
ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Στα Κούλουμα με ποντιακές γεύσεις ο Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος»

23/02/2026 - 10:56πμ
Φωτογραφία εποχής από γειτονιά της Τραπεζούντας όπου διακρίνεται δημόσια βρύση (φωτ.: Αρχείο καθηγητή Κωνσταντίνου Φωτιάδη)
ΠΟΝΤΟΣ

Καθαρά Δευτέρα στον Πόντο: Οι δουλειές της νοικοκυράς και τα έθιμα της ημέρας

23/02/2026 - 9:07πμ
Έθιμα του ποντιακού γάμου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας (φωτ.: Facebook / Σύλλογος Ποντίων Λάρισας)
ΠΟΝΤΟΣ

Ποντιακός γάμος στη Λάρισα: Συγκίνηση και παράδοση στο φεστιβάλ «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα»

22/02/2026 - 7:18μμ
Ποντιακό γλέντι στο 7ο Δημοτικό Νάουσας, Κυριακή της Τυρινής, 22 Φεβρουαρίου 2026 (φωτ.: inaoussa.gr)
ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Κυριακή της Τυρινής με ένα μεγάλο γλέντι από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας

22/02/2026 - 6:53μμ
Το μεγάλο χορευτικό των «Κομνηνών» Νέας Υόρκης (φωτ.: anamniseis.net/Δημήτρης Τσάκας)
ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Νέα Υόρκη: Οι «Κομνηνοί» τιμούν τους πρωτεργάτες της ομάδας «Πόντος»

22/02/2026 - 1:25μμ
(Φωτ.: Facebook/Ένωση Ποντίων Ζωγράφου)
ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας στην Ένωση Ποντίων Ζωγράφου

22/02/2026 - 11:37πμ
Παρέα Ποντίων διασκεδάζει τις Απόκριες στο μαγαζί του Λεωνίδα Αδαμίδη στην Καλλιθέα, περ. 1960. Στη λύρα ο Χρήστος Μπαϊρακτάρης. Μπροστά του με την πίπα ο Ηλίας Αλβανίδης από την Τραπεζούντα και αριστερά στο τραπέζι ο Λευτέρης Σιδηρόπουλος (φωτ.: Επιτροπή Ποντιακών Μελετών)
ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Έτσι αποχαιρετούσαν οι Πόντιοι την Αποκριά: Φαγοπότι, τραγούδια και αυστηρή νηστεία από… (Καθαρά) Δευτέρα

22/02/2026 - 9:59πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: facebook/ Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»)

Η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» αποφασισμένη να γράψει ιστορία με τον ετήσιο χορό της

2 ώρες πριν
Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από την έρευνα, στο οποίο μητέρα και παιδί παίζουν φορώντας ειδικά ηλεκτρόδια που καταγράφουν την εγκεφαλική λειτουργία τους (φωτ.: Frontiers in Cognition)

Βρετανία: Μια Ελληνίδα μελετά την επιρροή της διγλωσσίας στη σύνδεση μεταξύ μελών μιας οικογένειας – Πώς συγχρονίζονται οι εγκέφαλοι μητέρας-παιδιού

2 ώρες πριν
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου (φωτ.: Προεδρία της Δημοκρατίας της Τουρκίας)

Ο Ερντογάν μίλησε πάλι για «τουρκική μειόνοτητα» στη Θράκη – Τι είπε για τον διεθνή ρόλο της Τουρκίας

2 ώρες πριν
Τμήμα προσωπογραφίας του Διονυσίου Σολωμού από άγνωστο καλλιτέχνη που βρίσκεται στο Μουσείο της Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρείας (πηγή: commons.wikimedia.org/wiki/ File:Solomos_portrait_4.jpg?

Οι κυπριακές ρίζες του Διονυσίου Σολωμού και η οικογένεια των Ποδοκάθαρων

3 ώρες πριν
Άποψη του κτηρίου της Νέας Σκότλαντ Γιάρντ στο Λονδίνο (φωτ.: EPA/ANDY RAIN)

Πίτερ Μάντελσον: Συνελήφθη ο Βρετανός πολιτικός ως ύποπτος για παράβαση καθήκοντος

4 ώρες πριν
(Πηγή: facebook.com/giannis.demirtzoglou.2025)

Φωνές και βήματα μνήμης στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης – Ο Πόντος και πάλι παρών

4 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign