pontosnews.gr
Τετάρτη, 11/02/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Εκτός από τη Θράκη θέλουν και τη Ρόδο οι Τούρκοι

9/06/2014 - 9:08πμ
Εκτός από τη Θράκη θέλουν και τη Ρόδο οι Τούρκοι
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Εκτός από τη Θράκη θέλουν και τη Ρόδο οι Τούρκοι

Στην Αθήνα κοιμούνται ή ακόμη χειρότερα παριστάνουν ότι κοιμούνται. Οι Τούρκοι ετοιμάζουν την δεύτερη φάση του σχεδίου “ειρηνικής εισβολής” τους όχι τώρα αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Μετά από την Θράκη σειρά έχουν τα Δωδεκάνησα.

Μια είδηση απο τα tourkikanea.gr απλά επιβεβαιώνει την διαπίστωση. Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας της Ροδόπης “ο Τζαχίτ Μουσταφά που παραδίδει μαθήματα τουρκικών στην Ρόδο συνελήφθη πριν από τις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο τρεις φορές από την αστυνομία και κρατήθηκε με το αιτιολογικό πως ασκούσε προπαγάνδα υπέρ του κόμματος DEB.

Η Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Λαών (FUEN), κατήγγειλε την αυθαίρετη σύλληψη του Τζαχίτ Αλιοσμάν-δασκάλου τουρκικών στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μουσουλμάνων Ρόδου Αδελφοσύνη, που έγινε τρεις φορές από την αστυνομία με το αιτιολογικό πως ασκούσε προπαγάνδα υπέρ του κόμματος DEB. Η FUEN κάλεσε τις ελληνικές αρχές να σεβαστούν το δικαίωμα για ελεύθερες εκλογές και να εγγυηθούν το δικαίωμα για ελεύθερη έκφραση των πολιτών.

Ο Τζαχίτ Μουσταφά μέλος της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης , μετά από την συνταξιοδότηση του, μαζί με την σύζυγο του Γκιουλτέν Μουσταφά δίνουν μαθήματα τουρκικών στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μουσουλμάνων Ρόδου Αδελφοσύνη, σε παιδιά της τουρκικής κοινότητας Ρόδου, τα οποία μετά από το κλείσιμο των σχολείων τους το 1974 στερήθηκαν της εκπαίδευσης στην μητρική τους γλώσσα. Ο Τζαχίτ Μουσταφά που ανοιχτά και δημόσια εκφράζει την τουρκική του ταυτότητα, προεκλογικά στήριξε ξεκάθαρα το DEB και μοίρασε φυλλάδια του. Το κόμμα DEB μετείχε στις εκλογές με σκοπό να δώσει ένα μήνυμα στην νοοτροπία που αγνοεί τα αιτήματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Ο Τζαχίτ Μουσταφά συνελήφθη τρεις φορές επειδή έκανε προεκλογική προπαγάνδα για το κόμμα DEB. Την πρώτη φορά κρατήθηκε μια ώρα, την δεύτερη δύο ώρες και την τρίτη για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα και μετά αφέθηκε ελεύθερος”.

Η είδηση δεν είναι οι συλλήψεις του δασκάλου που πιθανότατα έγιναν για άλλο λόγο κι όχι γι΄ αυτόν που υποστηρίζουν οι συντάκτες του δημοσιεύματος. Είναι ότι οι Τούρκοι έχουν αρχίσει να διαμορφώνουν “κλίμα Θράκης” και σε άλλο σημειο της ελληνικής επικράτειας. Στην Ρόδο αλλά και σε άλλα νησιά των Δωδεκανήσων. Μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο Νταβούτογλου όταν είχε επισκεφθεί τη Ρόδο είχε πάει σε τζαμί του νησιού και αμέσως μετά …βγήκε παραπονούμενος για την κατάσταση στην οποία το βρήκε.
Επειδή στην Θράκη είδαμε τα αποτελέσματα της ανυπαρξίας μακρόχρονης και σοβαρής πολιτικής ελπίζουμε ότι τουλάχιστον στα Δωδεκάνησα θα αποδειχτούμε στοιχειωδώς σοβαροί.

Πηγή: onalert.gr

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ορκωμοσία νέων Ικάρων (φωτ. αρχείου: Γραφείο Τύπου Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας)
ΑΜΥΝΑ

Βουλή: Στην Ολομέλεια δύο πρωτόκολλα συνεργασίας Ελλάδας-Αιγύπτου στη στρατιωτική εκπαίδευση

11/02/2026 - 10:19πμ
Απολογία, στο Αεροδικείο Αθηνών, του 54χρονου σμηνάρχου που κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας (φωτ.: Σωτήρης Δημητρόπουλος/EUROKINISSI)
ΑΜΥΝΑ

Έλληνας κατάσκοπος: Σε εξέλιξη η απολογία του σμήναρχου στο Αεροδικείο για το πώς δρούσε υπέρ της Κίνας

10/02/2026 - 1:25μμ
Στιγμιότυπο από την προσαγωγή του 54χρονου σμηνάρχου στο Αεροδικείο (φωτ.: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)
ΑΜΥΝΑ

Υπόθεση κατασκοπείας: Στο μικροσκόπιο ταξίδι του σμηνάρχου στο Πεκίνο – Αναζητούνται πιθανοί συνεργοί

7/02/2026 - 7:30μμ
Συμμαχική στρατιωτική άσκηση «Ramstein Flag 24» στην αεροπορική βάση της Ανδραβίδας, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024 (φωτ.: ilialive.gr / Γιάννης Σπυρούνης)
ΑΜΥΝΑ

Υπόθεση κατασκοπείας με σμήναρχο της Πολεμικής Αεροπορίας: Υψηλή τεχνολογία, τηλεπικοινωνίες και ΝΑΤΟ

6/02/2026 - 1:32μμ
(Φωτ. αρχείου: ΓΕΑ / EUROKINISSI)
ΑΜΥΝΑ

Υπόθεση κατασκοπείας: Σμήναρχος 50 ετών ο συλληφθείς – «Μεγάλη δύναμη» ο αποδέκτης των απόρρητων πληροφοριών

5/02/2026 - 9:03μμ
Φωτογραφία από την άσκηση «Δούρειος Ίππος», την οποία έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΕΕΘΑ
ΑΜΥΝΑ

Συνελήφθη αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που πουλούσε στρατιωτικά μυστικά

5/02/2026 - 3:16μμ
(Φωτ. αρχείου: ΓΕΕΘΑ / EUROKINISSI)
ΑΜΥΝΑ

Τραγωδία στο πεδίο βολής Ρόδου: «Ποτέ δεν έπιασε στα χέρια του τη χειροβομβίδα ο Ραφαήλ»

31/01/2026 - 9:58πμ
Χριστόφορος Μπουτσικάκης, CEO Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και Jiří Schonweitz, CEO της MSM Greece (φωτ.: lavriaki.gr)
ΑΜΥΝΑ

Πυρομαχικά μεγάλου διαμετρήματος θα παράγονται στην Ελλάδα – Ποιοι υπέγραψαν τη συμφωνία

30/01/2026 - 9:39μμ
(Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)
ΑΜΥΝΑ

Στρατός Ξηράς: Εντός Φεβρουαρίου καλούνται οι στρατεύσιμοι της Α’ ΕΣΣΟ 2026 – Τα απαραίτητα έγγραφα

27/01/2026 - 2:21μμ
(Φωτ. αρχείου: EPA/Olivier Hoslet)
ΑΜΥΝΑ

SAFE: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε το εθνικό αμυντικό σχέδιο της Ελλάδας και ακόμα επτά κρατών-μελών της ΕΕ

27/01/2026 - 1:23μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: Αρχείο/EPA /  Narong Sangnak)

Τρόμος σε σχολείο στη νότια Ταϊλάνδη όταν ένοπλος άνοιξε πυρ

26 λεπτά πριν
(Φωτ.: EPA / Joel Carrett)

Πήρε φόρα στο Qatar Open και πέρασε στα προημιτελικά η Σάκκαρη

55 λεπτά πριν
Στη Ρώμη συνδιοργανώθηκε εκδήλωση για την ελληνική γλώσσα από την ελληνική πρεσβεία παρά την Αγία Έδρα, την Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και το Πανεπιστήμιο Pontificio Istituto Orientale (φωτ.: facebook/Pontifical Oriental Institute)

Η Ιταλία τίμησε απ’ άκρη σ’ άκρη την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

1 ώρα πριν
Θυελλώδεις άνεμοι θα επικρατήσουν σε διάφορες περιοχές της χώρας (φωτ.: EUROKINISSI/Στέφανος Ραπάνης)

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

2 ώρες πριν
Ο Γιάννης Ιωαννίδης με ένα από τα κύπελλα του Άρη (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)

Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Σχολικό γυμναστήριο θα ονομαστεί «Γιάννης Ιωαννίδης»

2 ώρες πριν
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της Πλαίσιο, Γιώργος Γεράρδος

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign