pontosnews.gr
Πέμπτη, 9/04/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Αντίο στον Απρίλιο με άστατο καιρό – Πώς θα κάνουμε Πρωτομαγιά

30/04/2014 - 8:35πμ
Πρωτομαγιά 2013. Δείτε πότε θα γιορταστεί
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Αντίο στον Απρίλιο με άστατο καιρό – Πώς θα κάνουμε Πρωτομαγιά

Ηλιοφάνεια αλλά και βροχές μας περιμένουν την Πρωτομαγιά. Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.

Σήμερα Τετάρτη, πέρα από τις πρωϊνές ομίχλες, ο ουρανός θα είναι αίθριος σχεδόν σε όλη τη χώρα. Ωστόσο στην ανατολική και βόρεια χώρα και κυρίως στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου περιμένουμε βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι και τα απογευμα. Στην υπόλοιπη χώρα θα συννεφιάσει κυρίως στις ορεινές περιοχές από το μεσημέρι και μετά, οπότε δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μπόρες μικρής διάρκειας ακόμη και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη εως και 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 5 εως 21εναν βαθμούς, στα κεντρικά από 10 εως 23 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 13 εως 23 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αρχικά αίθριο ουρανό αλλά σιγά σιγά θα συννεφιάσει οποτε στα βόρεια και δυτικά κυρίως του νομού δεν αποκλείεται το μεσημέρι να εκδηλωθεί ολιγόλεπτη μπόρα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 εως 22 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αρχικά καλό καιρό με λίγες πρωϊνές ομίχλες αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει οπότε περιμένουμε βροχές και μπόρες κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες – νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 εως 19 βαθμούς κελσίου.

Τι καιρό θα κάνει ανήμερα την Πρωτομαγιά

Περιμένουμε αρχικά αίθριο ουρανό σε ολόκληρη τη χώρα αλλά σιγά σιγά στα δυτικά και κυρίως στα βορειοδυτικά θα συννεφιάσει οπότε το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν πάλι βροχές και μπόρες κυρίως στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τα ορεινά της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας. Στην υπόλοπη χώρα θα έχει λιακάδα κυρίως στα νησιά του νοτιου Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές – νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη εως και 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 6 εως 21εναν βαθμούς, στα κεντρικά από 11 εως 23 με 24 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 13 εως 23 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αιθριο ουρανό αλλά το μεσημέρι θα συννεφιάσει κυρίως στην Πάρνηθα και την γύρω ορεινή ζώνη του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 εως 23 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αρχικά καλό καιρό αλλά το μεσημέρι θα συννεφιάσει και το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιάδες 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 εως 21εναν βαθμούς κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού της Παρασκευής

Το πρωί περιμένουμε αίθριο ουρανό σε ολόκληρη τη χώρα από το μεσημέρι και μετά ωστόσο θα συννεφιάσει και θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και στη δυτική Μακεδονία, τα βουνά της Ηπείρου και της Θεσσαλίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 5 εως 21εναν βαθμούς, στα κεντρικά από 11 εως 25 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 13 εως 23 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αρχικά αίθριο ουρανό με νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 12 εως 23 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αρχικά λιακάδα αλλά το μεσημέρι θα συννεφιάσει και θα εκδηλωθούν μπόρες κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί – νοτιοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 11 εως 21εναν βαθμούς κελσίου.

Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σάββατo

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Λιακάδα και ηλιοφάνεια θα επικρατεί στις νότιες ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει οποτε περιμένουμε να εκδηλωθούν κάποιες μπόρες κυρίως στα βουνά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 6 εως 22 βαθμούς, στα κεντρικά από 11 εως 25 με 26 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 13 εως 24 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική αρχικά θα επικρατήσει λιακάδα αλλά από το μεσημέρι και μετά θα συννεφιάσει στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εως 25 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις που θα πυκνώσουν αρκετά το μεσημερι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοι – νοτιοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 12 εως 23 βαθμούς κελσίου.

Καλοκαιρινός ο καιρός την Κυριακή

Περιμένουμε ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα και μόνο στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μπόρες αλλά το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί παντού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 6 εως 22 βαθμούς, στα κεντρικά από 11 εως 26 βαθμούς και στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη από 13 εως 28 βαθμούς κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη μάλιστα ο υδράργυρος δεν αποκλείεται να φτάσει και τους 29 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο ουρανο με λίγα συννεφα το μεσημέρι στα βόρεια κυρίως του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 εως 28 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο ουρανό αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει κυρίω στα γύρω ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 3 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εως 24 βαθμούς κελσίου.

Πηγή: newsit.gr

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Συρμός του προαστιακού (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Κανονικά από αύριο, 9 Απριλίου, τα δρομολόγια προαστιακού στο τμήμα Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια

8/04/2026 - 11:25μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Πετράλωνα: Λήξη συναγερμού μετά τον έλεγχο στα ύποπτα αντικείμενα – Ανοικτοί οι δρόμοι

8/04/2026 - 7:10μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Αντώνης Νικολόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Λέσβος: Ευλογιά και αφθώδης πυρετός θερίζουν τα αιγοπρόβατα του νησιού – Καμία χαλάρωση στην εφαρμογή των μέτρων ενόψει Πάσχα

8/04/2026 - 5:38μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Πετράλωνα: Διακοπή κυκλοφορίας λόγω έλεγχου για ύποπτο αντικείμενο

8/04/2026 - 4:40μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Νεκρές εντοπίστηκαν στο διαμέρισμά τους δύο ηλικιωμένες αδελφές

8/04/2026 - 4:11μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εμβόλισαν περιπολικό για να διαφύγουν μετά από κλοπή χαλκού στον ΟΣΕ – Άγρια καταδίωξη στο Κορδελιό με δύο συλλήψεις

8/04/2026 - 10:12πμ
Εικόνα από την επίσκεψη του υπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Κικίλια στο λιμάνι του Πειραιά στο πλαίσιο της εξόδου για την γιορτή του Πάσχα, (φωτ.: Δανάη Δαυλοπούλου/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Πάσχα στα ελληνικά νησιά: Μαζική έξοδος από τα λιμάνια της Αττικής – Στον Πειραιά ο Βασίλης Κικίλιας

8/04/2026 - 9:22πμ
(Φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Καθαρά ανοιξιάτικος ο καιρός σήμερα – Αλλού πέφτει η θερμοκρασία, αλλού ανεβαίνει

8/04/2026 - 8:08πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Κώστας Τσακαλίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Οι αρκούδες κόβουν βόλτες σε οικισμούς – Οι κάτοικοι ανησυχούν

7/04/2026 - 9:19μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Πασχαλινές αποδράσεις με πληρότητες άνω του 75% – Πού ταξιδεύουν οι Έλληνες εντός και εκτός συνόρων

7/04/2026 - 8:50μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: FIBA)

FIBA Europe Cup: Στον τελικό για δεύτερη χρονιά ο ΠΑΟΚ!

19 λεπτά πριν
Συρμός του προαστιακού (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)

Κανονικά από αύριο, 9 Απριλίου, τα δρομολόγια προαστιακού στο τμήμα Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια

47 λεπτά πριν
(Φωτ. αρχείου: EPA/Atef Safadi)

Ιερουσαλήμ: Ανοίγουν ξανά οι Άγιοι Τόποι μετά την εκεχειρία με το Ιράν

1 ώρα πριν
(Φωτ.: Facebook/Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου»)

Σταυρούπολη: Διήμερες εκδηλώσεις για τα 15 χρόνια του μουσικού εργαστηρίου των «Ακριτών του Πόντου»

2 ώρες πριν
(Φωτ.: Facebook/Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»)

Κιλκίς: Αυθεντικό ποντιακό γλέντι στον ετήσιο χορό των «Αργοναυτών»

2 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI)

Super League: Ο Παναιτωλικός πέρασε από τη Λάρισα – Άβολη ισοπαλία στις Σέρρες

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign