pontosnews.gr
Παρασκευή, 27/03/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Αντίο στον Απρίλιο με άστατο καιρό – Πώς θα κάνουμε Πρωτομαγιά

30/04/2014 - 8:35πμ
Πρωτομαγιά 2013. Δείτε πότε θα γιορταστεί
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Αντίο στον Απρίλιο με άστατο καιρό – Πώς θα κάνουμε Πρωτομαγιά

Ηλιοφάνεια αλλά και βροχές μας περιμένουν την Πρωτομαγιά. Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.

Σήμερα Τετάρτη, πέρα από τις πρωϊνές ομίχλες, ο ουρανός θα είναι αίθριος σχεδόν σε όλη τη χώρα. Ωστόσο στην ανατολική και βόρεια χώρα και κυρίως στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου περιμένουμε βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι και τα απογευμα. Στην υπόλοιπη χώρα θα συννεφιάσει κυρίως στις ορεινές περιοχές από το μεσημέρι και μετά, οπότε δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μπόρες μικρής διάρκειας ακόμη και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη εως και 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 5 εως 21εναν βαθμούς, στα κεντρικά από 10 εως 23 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 13 εως 23 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αρχικά αίθριο ουρανό αλλά σιγά σιγά θα συννεφιάσει οποτε στα βόρεια και δυτικά κυρίως του νομού δεν αποκλείεται το μεσημέρι να εκδηλωθεί ολιγόλεπτη μπόρα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 εως 22 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αρχικά καλό καιρό με λίγες πρωϊνές ομίχλες αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει οπότε περιμένουμε βροχές και μπόρες κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες – νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 εως 19 βαθμούς κελσίου.

Τι καιρό θα κάνει ανήμερα την Πρωτομαγιά

Περιμένουμε αρχικά αίθριο ουρανό σε ολόκληρη τη χώρα αλλά σιγά σιγά στα δυτικά και κυρίως στα βορειοδυτικά θα συννεφιάσει οπότε το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν πάλι βροχές και μπόρες κυρίως στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τα ορεινά της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας. Στην υπόλοπη χώρα θα έχει λιακάδα κυρίως στα νησιά του νοτιου Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές – νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη εως και 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 6 εως 21εναν βαθμούς, στα κεντρικά από 11 εως 23 με 24 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 13 εως 23 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αιθριο ουρανό αλλά το μεσημέρι θα συννεφιάσει κυρίως στην Πάρνηθα και την γύρω ορεινή ζώνη του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 εως 23 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αρχικά καλό καιρό αλλά το μεσημέρι θα συννεφιάσει και το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιάδες 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 εως 21εναν βαθμούς κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού της Παρασκευής

Το πρωί περιμένουμε αίθριο ουρανό σε ολόκληρη τη χώρα από το μεσημέρι και μετά ωστόσο θα συννεφιάσει και θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και στη δυτική Μακεδονία, τα βουνά της Ηπείρου και της Θεσσαλίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 5 εως 21εναν βαθμούς, στα κεντρικά από 11 εως 25 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 13 εως 23 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αρχικά αίθριο ουρανό με νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 12 εως 23 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αρχικά λιακάδα αλλά το μεσημέρι θα συννεφιάσει και θα εκδηλωθούν μπόρες κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί – νοτιοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 11 εως 21εναν βαθμούς κελσίου.

Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σάββατo

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Λιακάδα και ηλιοφάνεια θα επικρατεί στις νότιες ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει οποτε περιμένουμε να εκδηλωθούν κάποιες μπόρες κυρίως στα βουνά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 6 εως 22 βαθμούς, στα κεντρικά από 11 εως 25 με 26 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 13 εως 24 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική αρχικά θα επικρατήσει λιακάδα αλλά από το μεσημέρι και μετά θα συννεφιάσει στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εως 25 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις που θα πυκνώσουν αρκετά το μεσημερι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοι – νοτιοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 12 εως 23 βαθμούς κελσίου.

Καλοκαιρινός ο καιρός την Κυριακή

Περιμένουμε ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα και μόνο στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μπόρες αλλά το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί παντού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 6 εως 22 βαθμούς, στα κεντρικά από 11 εως 26 βαθμούς και στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη από 13 εως 28 βαθμούς κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη μάλιστα ο υδράργυρος δεν αποκλείεται να φτάσει και τους 29 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο ουρανο με λίγα συννεφα το μεσημέρι στα βόρεια κυρίως του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 εως 28 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο ουρανό αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει κυρίω στα γύρω ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 3 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εως 24 βαθμούς κελσίου.

Πηγή: newsit.gr

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: pixabay.com/users/garten-gg-201217/)
ΕΛΛΑΔΑ

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα ενόψει του Πάσχα 2026

27/03/2026 - 4:42μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Αφθώδης πυρετός: Στα 17 τα κρούσματα στη Λέσβο – Επιβεβαιώθηκαν τέσσερα νέα περιστατικά

27/03/2026 - 11:23πμ
(Φωτ. αρχείου: lou & magoo / commons.wikimedia.org)
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Ηλεία: Στο νοσοκομείο βρέφος 10 μηνών με κατάγματα και εγκαύματα – Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση

27/03/2026 - 10:27πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΔΕΔΥ: Δελτίο κινητοποιήσεων εξέδωσε το συνδικαλιστικό όργανο των δημόσιων υπαλλήλων – 24ωρη απεργία στις 23 Μαΐου

27/03/2026 - 9:04πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: H «Deborah» φέρνει μπόρα! – Νοτιάδες αλλά και πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

27/03/2026 - 8:08πμ
(Πηγή: youtube.com/@thestivalgr)
ΕΛΛΑΔΑ

Σε ύφεση η φωτιά στη Χαλάστρα – Παραμένει το κυκλοφοριακό χάος στην ΠΑΘΕ

26/03/2026 - 11:39μμ
(Φωτ. αρχείου: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Αμπελόκηποι: Συνελήφθη ο 35χρονος που επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικό

26/03/2026 - 10:18μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ λόγω μεγάλης φωτιάς στη Χαλάστρα

26/03/2026 - 9:29μμ
(Πηγή: astynomia.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΑΣ: Εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας στο Κολωνάκι, με λεία άνω των 200.000 ευρώ σε κοσμήματα και μετρητά

26/03/2026 - 7:08μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Μιχάλης Καραγιάννης)
ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται η κακοκαιρία «Deborah» – Πού και πότε θα …χτυπήσει

26/03/2026 - 6:40μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: instagram/syllogos_xeniteas_ehingen)

Σεμινάριο ποντιακής παράδοσης με τον Ν. Ζουρνατζίδη από τον «Ξενιτέα» Ehingen

22 λεπτά πριν
(Πηγή: thessaloniki.gr)

Γιώργος Ταξίδης: Στο Σισμανόγλειο Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης τα έργα του Πόντιου ζωγράφου για το Άγιον Όρος

57 λεπτά πριν
Δορυφορική εικόνα του νησιού Κεσμ στα Στενά του Ορμούζ (πηγή: commons.wikimedia.org/wiki/File:QeshmIsland_NASA.jpg?uselang=en#Licensing)

Ιράν: Τα στρατηγικής αξίας νησιά στον Κόλπο – Χαργκ, Λαράκ, Κεσμ αποτελούν δυνητικούς στόχους

2 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Στη Βουλή η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα μέτρα στήριξης λόγω ενεργειακού κόστους

2 ώρες πριν
(Φωτ.: Allwyn)

Η Formula 1® και η Allwyn επεκτείνουν τη συνεργασία τους με νέα πολυετή συμφωνία

3 ώρες πριν
(Πηγή: facebook.com/GreeceinGermany)

Η συμβολή Ποντίων και Κρητών στην Ελληνική Επανάσταση: Τιμητική εκδήλωση στην Πρεσβεία της Ελλάδας στο Βερολίνο

4 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign