pontosnews.gr
Σάββατο, 7/11/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Αντίο στον Απρίλιο με άστατο καιρό – Πώς θα κάνουμε Πρωτομαγιά

30/04/2014 - 8:35πμ
Πρωτομαγιά 2013. Δείτε πότε θα γιορταστεί
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Αντίο στον Απρίλιο με άστατο καιρό – Πώς θα κάνουμε Πρωτομαγιά

Ηλιοφάνεια αλλά και βροχές μας περιμένουν την Πρωτομαγιά. Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.

Σήμερα Τετάρτη, πέρα από τις πρωϊνές ομίχλες, ο ουρανός θα είναι αίθριος σχεδόν σε όλη τη χώρα. Ωστόσο στην ανατολική και βόρεια χώρα και κυρίως στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου περιμένουμε βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι και τα απογευμα. Στην υπόλοιπη χώρα θα συννεφιάσει κυρίως στις ορεινές περιοχές από το μεσημέρι και μετά, οπότε δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μπόρες μικρής διάρκειας ακόμη και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη εως και 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 5 εως 21εναν βαθμούς, στα κεντρικά από 10 εως 23 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 13 εως 23 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αρχικά αίθριο ουρανό αλλά σιγά σιγά θα συννεφιάσει οποτε στα βόρεια και δυτικά κυρίως του νομού δεν αποκλείεται το μεσημέρι να εκδηλωθεί ολιγόλεπτη μπόρα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 εως 22 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αρχικά καλό καιρό με λίγες πρωϊνές ομίχλες αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει οπότε περιμένουμε βροχές και μπόρες κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες – νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 εως 19 βαθμούς κελσίου.

Τι καιρό θα κάνει ανήμερα την Πρωτομαγιά

Περιμένουμε αρχικά αίθριο ουρανό σε ολόκληρη τη χώρα αλλά σιγά σιγά στα δυτικά και κυρίως στα βορειοδυτικά θα συννεφιάσει οπότε το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν πάλι βροχές και μπόρες κυρίως στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τα ορεινά της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας. Στην υπόλοπη χώρα θα έχει λιακάδα κυρίως στα νησιά του νοτιου Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές – νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη εως και 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 6 εως 21εναν βαθμούς, στα κεντρικά από 11 εως 23 με 24 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 13 εως 23 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αιθριο ουρανό αλλά το μεσημέρι θα συννεφιάσει κυρίως στην Πάρνηθα και την γύρω ορεινή ζώνη του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 εως 23 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αρχικά καλό καιρό αλλά το μεσημέρι θα συννεφιάσει και το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιάδες 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 εως 21εναν βαθμούς κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού της Παρασκευής

Το πρωί περιμένουμε αίθριο ουρανό σε ολόκληρη τη χώρα από το μεσημέρι και μετά ωστόσο θα συννεφιάσει και θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και στη δυτική Μακεδονία, τα βουνά της Ηπείρου και της Θεσσαλίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 5 εως 21εναν βαθμούς, στα κεντρικά από 11 εως 25 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 13 εως 23 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αρχικά αίθριο ουρανό με νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 12 εως 23 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αρχικά λιακάδα αλλά το μεσημέρι θα συννεφιάσει και θα εκδηλωθούν μπόρες κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί – νοτιοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 11 εως 21εναν βαθμούς κελσίου.

Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σάββατo

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Λιακάδα και ηλιοφάνεια θα επικρατεί στις νότιες ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει οποτε περιμένουμε να εκδηλωθούν κάποιες μπόρες κυρίως στα βουνά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 6 εως 22 βαθμούς, στα κεντρικά από 11 εως 25 με 26 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 13 εως 24 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική αρχικά θα επικρατήσει λιακάδα αλλά από το μεσημέρι και μετά θα συννεφιάσει στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εως 25 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις που θα πυκνώσουν αρκετά το μεσημερι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοι – νοτιοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 12 εως 23 βαθμούς κελσίου.

Καλοκαιρινός ο καιρός την Κυριακή

Περιμένουμε ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα και μόνο στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μπόρες αλλά το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί παντού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 6 εως 22 βαθμούς, στα κεντρικά από 11 εως 26 βαθμούς και στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη από 13 εως 28 βαθμούς κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη μάλιστα ο υδράργυρος δεν αποκλείεται να φτάσει και τους 29 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο ουρανο με λίγα συννεφα το μεσημέρι στα βόρεια κυρίως του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 εως 28 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο ουρανό αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει κυρίω στα γύρω ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 3 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εως 24 βαθμούς κελσίου.

Πηγή: newsit.gr

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Χρήστος Μπόνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί στον Κολωνό: Τραυματίστηκε 36χρονος – Δύο προσαγωγές από την αστυνομία

6/11/2026 - 11:01μμ
Γραφείο στην πολεοδομία της Κατερίνης (φωτ. αρχείου: Δήμος Κατερίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη: Στη φυλακή ο διευθυντής και δύο υπάλληλοι της Πολεοδομίας για το κύκλωμα με τα «γρηγορόσημα»

6/11/2026 - 10:36μμ
(Φωτ.: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Σχολικά γεύματα: Έλεγχοι μετά τις καταγγελίες σε Αιγάλεω και Πέραμα – Τι απαντά ο ΟΠΕΚΑ

6/11/2026 - 10:10μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Pizza Fan: Ανοίγει ξανά το σύνολο των καταστημάτων – Αποδεσμεύονται δύο τραπεζικοί λογαριασμοί

6/11/2026 - 9:18μμ
(Φωτ.: αρχείο EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Στη φυλακή ο 36χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του

6/11/2026 - 7:32μμ
(Φωτ.: ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Λουτράκι: Συνελήφθη στα Πατήσια μετά από έξι χρόνια ο καταζητούμενος για τη διπλή δολοφονία με το τσεκούρι

6/11/2026 - 5:48μμ
(Φωτ.: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Στις 12 Νοεμβρίου συνεχίζεται η δίκη της Ειρήνης Μουρτζούκου – Η συνάντηση με τη μητέρα της και η ρήξη με τον πατέρα της

6/11/2026 - 4:57μμ
Η είσοδος στο Εφετείο Αθηνών (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Παπανικολάου)
ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Η «δίκη των 25» για προστασία και ναρκωτικά – Απών ο «Mr Χωριάτικο»

6/11/2026 - 3:20μμ
Ο Βασίλης Βαρελάς, γνωστός ως «Μπιλ ο Καναδός», αριστερά, και ο Τσακ Νόρις σε αφίσα για τις ταινίες του
ΕΛΛΑΔΑ

«Μπιλ ο Καναδός»: Νεκρός στη φυλακή – Η ιστορία με τον Τσακ Νόρις και τα δις ισόβια

6/11/2026 - 12:09μμ
Η Ειρήνη Μουρτζούκου μεταφέρεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας. Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2026  (φωτ.: EUROKINISSI / Ανδρέας Αλεξόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Μουρτζούκου: Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας η δίκη για τα νεκρά βρέφη

6/11/2026 - 10:37πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: ΑΠΕ ΜΠΕ/Αρχείου)

Υποθαλάσσιο καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: Τουρκικές αντιδράσεις για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου – Επιμένει στην απαίτηση έγκρισης η Άγκυρα

6 ώρες πριν
(Φωτ.: greekcommunity.com.au)

Μεγάλη επένδυση, ύψους 2,5 εκατ. δολαρίων, στην ιστορία και τη μελέτη της ελληνικής διασποράς στην Αυστραλία

7 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Klodian Lato)

Euroleague: Κακή εμφάνιση και τρίτη ήττα για τον Ολυμπιακό

7 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Χρήστος Μπόνης)

Πυροβολισμοί στον Κολωνό: Τραυματίστηκε 36χρονος – Δύο προσαγωγές από την αστυνομία

8 ώρες πριν
Γραφείο στην πολεοδομία της Κατερίνης (φωτ. αρχείου: Δήμος Κατερίνης)

Κατερίνη: Στη φυλακή ο διευθυντής και δύο υπάλληλοι της Πολεοδομίας για το κύκλωμα με τα «γρηγορόσημα»

8 ώρες πριν
(Φωτ.: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Σχολικά γεύματα: Έλεγχοι μετά τις καταγγελίες σε Αιγάλεω και Πέραμα – Τι απαντά ο ΟΠΕΚΑ

8 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV