pontosnews.gr
Δευτέρα, 27/07/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Nέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να σαρώσει από σήμερα τη χώρα

4/03/2014 - 9:58πμ
Επιδείνωση του καιρού από το βράδυ
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Nέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να σαρώσει από σήμερα τη χώρα. Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι έντονα αρχικά στα δυτικά ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα εξαπλωθούν και στην υπόλοιπη χώρα.

Τις πρωινές ώρες το σύστημα που έδωσε τις βροχές των προηγούμενων ημερών, το οποίο υποχωρεί προς τα ανατολικά, αναμένεται να δώσει βροχές στην ανατολική χώρα και ειδικότερα στα Δωδεκάνησα.

Αναλυτικά, η πρόγνωση καιρού για σήμερα έχει ως εξής:

Αττική

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς το απόγευμα πρόσκαιρη καταιγίδα. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3 με 5 οι οποίοι βαθμιαία θα γίνουν νότιοι και θα ενισχυθούν σε 5 με 7 μποφόρ, από το βράδυ όμως θα γίνουν νοτιοδυτικοί και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές τις πρωινές και κυρίως τις βράδυνες ώρες οπότε ενδέχεται να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 οι οποίοι βαθμιαία θα γίνουν νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία τοπικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές πιθανώς καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα τα οποία ενδεχομένως αρχικά στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη να είναι έντονα θα παρουσιάσουν πρόσκαιρη ύφεση. Από το μεσημέρι και από τα δυτικά αναμένεται νέα έξαρση των φαινόμενων τα οποία μέχρι το βράδυ θα έχουν επεκταθεί σε όλες τις περιοχές.

Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν νότιοι, νοτιοανατολικοί τοπικά μέχρι 7 μποφόρ στα ανατολικά.

Θερμοκρασία: από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα που ενδεχομένως να είναι κατά τόπους έντονα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 5 που πρόσκαιρα θα γίνουν νότιοι, νοτιοανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στην ανατολική Πελοπόννησο οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν σε όλες τις περιοχές. Πρόσκαιρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις απογευματινές ώρες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Βελτίωση από το βράδυ.

Άνεμοι: δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 που πρόσκαιρα το απόγευμα θα γίνουν νότιοι 5 με 7 μποφόρ. Από το βράδυ θα επικρατήσουν νοτιοδυτικοί άνεμοι που θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες αρχικά στα δυτικά που μέχρι το βράδυ θα έχουν επεκταθεί στις υπόλοιπες περιοχές. Εξασθένηση των φαινόμενων από αργά το βράδυ και από τα δυτικά.

Άνεμοι: δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4 με 6 που βαθμιαία θα γίνουν νότιοι 5 με 7 μποφόρ. Από αργά το βράδυ στα δυτικά θα επικρατήσουν νοτιοδυτικοί άνεμοι που θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις με παροδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις πρωινές και βράδυνες ώρες. Τα φαινόμενα νωρίς το πρωί θα είναι κατά τόπους έντονα.

Άνεμοι: στα νοτιά δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα βόρεια νότιοι με την ιδία ένταση. Σταδιακά θα επικρατήσουν νότιοι, νοτιοανατολικοί άνεμοι οι οποίοι το βράδυ θα ενισχυθούν σε 5 με 7 και πιθανώς στα βόρεια τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: newsnow.gr

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Εξαμίλια Κορινθίας: Έκρηξη και πυρκαγιά σε εργοστάσιο ξιδιού – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

27/07/2026 - 2:28μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Ενώπιον της ανακρίτριας απολογείται ο Αιγύπτιος καθ’ ομολογίαν δράστης

27/07/2026 - 1:31μμ
Στον εισαγγελέα Χανίων o ιατροδικαστής και o τοξικολόγος, κατηγορούμενοι για αλλοίωση αποτελεσμάτων σε εκθέσεις. Δευτέρα 27 Ιουλίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Μαφία Κρήτης: Η ώρα των απαντήσεων από τον ιατροδικαστή και τον τοξικολόγο – «Καίει» η δικογραφία

27/07/2026 - 11:19πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Λεωνίδας Τζέκας)
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη για τα Τέμπη: Συνεχίζονται οι τοποθετήσεις συνηγόρων επί της εισαγγελικής πρότασης για τα αιτήματα αναβολής

27/07/2026 - 8:55πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία – Αφρικανική σκόνη θα φέρουν οι νοτιάδες

27/07/2026 - 8:08πμ
(Φωτ.: astynomia.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη 29χρονου στα Μέγαρα: Έτρεχε με 208 χλμ./ώρα στην Αθηνών-Κορίνθου

26/07/2026 - 7:01μμ
Εικόνα από το σημείο της φωτιάς στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης (φωτ.: Ραφαήλ Γεωργιάδης/ Eurokinissi)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οριοθετήθηκαν οι πυρκαγιές σε Πυλαία και Μονόλοφο Ωραιοκάστρου

26/07/2026 - 6:29μμ
Η χειροβομβίδα αμυντικού τύπου και το περίστροφο με τα φυσίγγια που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (πηγή: Γραφείο Τύπου ΕΛΑΣ)
ΕΛΛΑΔΑ

Σχέδιο με χειρομβοβίδα και στόχο τον Ντογιάκο: Ο «εγκέφαλος» από τη φυλακή, ο δράστης και ο συνεργός

26/07/2026 - 2:42μμ
Καπνός από τη φωτιά στο Καλλίδρομο Φθιώτιδας, Κυριακή 26 Ιουλίου 2026 (φωτ.: Facebook / Πυρκαγιά Ενημέρωση / Nikos Saliagas)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Φθιώτιδα, σε δύσβατο σημείο στο Καλλίδρομο – Επιχειρούν 6 εναέρια μέσα

26/07/2026 - 2:18μμ
Αναχώρηση μεταναστών από το λιμάνι του Ηρακλείου της Κρήτης για τον Πειραιά, στο πλαίσιο αποσυμφόρησης του νησιού (φωτ.: EUROKINISSI / Στέφανος Ραπάνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Οι ροές από τη Λιβύη δοκιμάζουν τις αντοχές του νησιού – Το σχέδιο και τα ανοιχτά μέτωπα

26/07/2026 - 10:09πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: ΕΛΟΠ)

Πάλη: Σάρωσε η Ελλάδα σε διεθνές τουρνουά στη Σερβία

26 λεπτά πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Εξαμίλια Κορινθίας: Έκρηξη και πυρκαγιά σε εργοστάσιο ξιδιού – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

54 λεπτά πριν
(Φωτ.: Νατάσσα Παπαγιαννοπούλου / ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ξάνθη: Από την προσφυγιά στις «100 γλυκές χρονιές» – Ένα ζαχαροπλαστείο και η ιστορία μιας πόλης μέσα από τις γεύσεις της

1 ώρα πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)

Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Ενώπιον της ανακρίτριας απολογείται ο Αιγύπτιος καθ’ ομολογίαν δράστης

2 ώρες πριν
Η Κρήνη της Ερυθραίας, ο σημερινός Τσεσμές. Αρχειακή φωτογραφία: Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών · Σύγχρονη λήψη: αρχείο Δημήτρη Ν. Θωμαδάκη

«Άγιε μου Παντελέημονα»: Το τραγούδι της Ερυθραίας που έγινε καημός της προσφυγιάς

2 ώρες πριν
Κολυμβητές συμμετέχουν στον 15ο Κολυμβητικό Διάπλου Μικρασιατικής Μνήμης, στη Λέσβο, Κυριακή 26 Ιουλίου 2026 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ηλίας Μάρκου)

Λέσβος: 110 κολυμβητές τίμησαν τη Μικρασιατική Μνήμη στον 15ο Διάπλου της Γέρας

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign