pontosnews.gr
Πέμπτη, 23/07/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Οριστικά στη Β’ Εθνική η ΑΕΚ

25/04/2013 - 1:18μμ
ΑΕΚ-ΡΟΜΑ: Απόψε στο ΟΑΚΑ στις 20.30
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Η Επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ απέρριψε την αίτηση της ΑΕΚ και έτσι οριστικά και αμετάκλητα η «Ένωση» υποβιβάζεται στη Football League.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ζητήσει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, προσδοκώντας στα τελευταία λεπτά να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη (σ.σ.: χρειάζονταν δύο γκολ) και να παραμείνουν στα μεγάλα σαλόνια.

Έτσι, η ΑΕΚ μηδενίζεται για το παιχνίδι με την Κομοτηνή, της αφαιρούνται τρεις βαθμοί από το φετινό Πρωτάθλημα και δύο βαθμοί από το επόμενο.

Πλέον, το μπαλάκι περνά στους μετόχους, οι οποίοι θα πρέπει να αποφασίσουν ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της ιστορικής ομάδας. Εάν, δηλαδή, θα δηλώσει συμμετοχή στη Football League ή εάν θα δηλώσει πτώχευση και θα πέσει στη Football 2.

Η ανακοίνωση

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ’ αριθμ.129/19-4-2013 απόφασης της ΠΕ/ SUPER LEAGUE.

2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ.123/21-4-2013 απόφασης της ΠΕ/ EΠΟ, της ΠΑΕ ΑΕΚ και του ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΙΔΗ.

3. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση του σωματείου ΑΕ ΧΡΥΣΟΥ κατά του υπ’ αριθμ. 7/16-4-2013 πρακτικού της Επιτροπής Κανονισμών της ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ (ΔΣ 16-4-2013) και του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ.

4. Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την έφεση του ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΓΑΡΜΠΗ-Μέλους ΔΣ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- κατά της υπ΄ αριθμ. 38 /12-2-2013 απόφασης της ΠΕ/ EΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

5. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του σωματείου ΑΟ ΠΑΞΩΝ κατά της υπ’ αριθμ.226/2-4-2013 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και του σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει κατ’ ουσία την υπόθεση. Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών μεταξύ των ομάδων ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ και ΑΟ ΠΑΞΟΙ σε ημερομηνία που θα καθοριστεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

6. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του σωματείου ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ κατά της υπ’ αριθμ.727/17-4-2013 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ και του σωματείου ΑΟ ΑΓΡΑΦΩΝ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση κατά το κεφάλαιο αυτής που αναφέρεται στην πρώτη βάση της ενστάσεως. Διακρατεί και δικάζει κατά τούτο στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται την ένσταση του σωματείου ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ κατά την πρώτη βάση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΝΟΥ του σωματείου ΑΟ ΑΓΡΑΦΩΝ στον μεταξύ τους αγώνα της 6-4-2013. Κατακυρώνει τον αγώνα ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ – ΑΟ ΑΓΡΑΦΩΝ υπέρ του σωματείου ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ με τέρματα και βαθμούς 3-0 και επιβάλλει στο σωμ. ΑΟ ΑΓΡΑΦΩΝ χρηματική ποινή τριακοσίων (300€) ευρώ.

7. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ΚΩΝ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους ΔΣ σωματείου ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, κατά της υπ΄αριθμ.26/12-3-2013 απόφασης της ΠΕ/ ΕΠΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Αποφαίνεται ότι ο ΚΩΝ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ τέλεσε το πειθαρχικό παράπτωμα του άρθρου 26 παρ.4 α΄ και γ΄ του Π.Κ./ΕΠΟ και επιβάλλει σ’ αυτόν απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για δύο (2) μήνες και χρηματική ποινή διακοσίων (200€) ευρώ».

Πηγή: zougla.gr

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: allwyn.gr)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποκλειστική συνέντευξη του Λάζαρου Ρότα στο «Off The Record» του PS Blog (vid.)

23/07/2026 - 3:22μμ
(Φωτ.: glomex / ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

World Cup πόλο – Super Final: Στα ημιτελικά η Εθνική

23/07/2026 - 11:32πμ
Κορυφαίοι αθλητές από τις πέντε μεγαλύτερες αθλητικές ομοσπονδίες μοιράστηκαν προσωπικές ιστορίες, συναισθήματα και εμπειρίες σε ένα ξεχωριστό event της Allwyn
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρωταθλητές μιλούν για όσα δεν βλέπουμε πίσω από τις μεγάλες διακρίσεις (vid.)

22/07/2026 - 6:02μμ
Μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία δίπλα στο κύμα με την υποστήριξη του Pamestoixima.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η μάχη Ισπανίας και Αργεντινής καθήλωσε τους φιλάθλους στην παραλία Μπάτης στο Παλαιό Φάληρο (vid.)

22/07/2026 - 2:30μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Στέλιος Στεφάνου)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην ΚΑΕ ΑΕΚ για 49 χρόνια η Sunel Arena

21/07/2026 - 5:28μμ
Στιγμιότυπο από το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Τβέντε, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας στο Ζάλτμπομελ της Ολλανδίας (φωτ.: EUROKINISSI / Νάσος Σιμόπουλος)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Europa League: Με Χάμαρμπι ή Άντερλεχτ ο ΠΑΟΚ στον Γ΄ προκριματικό, αν αποκλείσει την Ντιναμό Κιέβου

20/07/2026 - 9:20μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μάρκος Χουζούρης)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Conference League: «Κλήρωσε» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στον Γ’ προκριματικό γύρο

20/07/2026 - 5:08μμ
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες σκοράρει το 3-1 για την Αργεντινή απέναντι στην Ελβετία, στον προημιτελικό του Μουντιάλ 2026 στο Κάνσας Σίτι των ΗΠΑ (φωτ.: EPA / Christopher Neundorf)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2026: Και τα 308 γκολ σε ένα βίντεο – Το ρεκόρ που έγραψε ιστορία

20/07/2026 - 4:13μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Champions League: Με Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός στον Γ΄ προκριματικό γύρο

20/07/2026 - 2:38μμ
Γιώργος Καπουτζίδης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βάδην, pick and roll και… libero: Το quiz που έκλεψε την παράσταση στο event της Allwyn

20/07/2026 - 1:59μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: pixabay.com/users/b_me-342327/)

«Πόθεν έσχες»: Πάνω από 8.650 υπόχρεοι παρέλειψαν να το υποβάλουν ή το υπέβαλαν λευκό

21 λεπτά πριν
(Φωτ.: merponky.gr.)

«Τα αντικείμενα διηγούνται τις ιστορίες των ανθρώπων τους»: Μια βραδιά όπου η ποντιακή μνήμη πήρε ξανά ζωή

51 λεπτά πριν
(Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Συμέλα Παντζαρτζή)

Αλλαγές στη Δικαιοσύνη: Νέοι αντιπρόεδροι σε Συμβούλιο της Επικρατείας και Άρειο Πάγο

1 ώρα πριν
(Φωτ.: allwyn.gr)

Αποκλειστική συνέντευξη του Λάζαρου Ρότα στο «Off The Record» του PS Blog (vid.)

2 ώρες πριν
(Πηγή: facebook.com/ Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρού Δάσους)

Μικρόδασος Κιλκίς: Ποντιακό γλέντι την Κυριακή 2 Αυγούστου

2 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Καστοριά: Εξαρθρώθηκε σπείρα τηλεφωνικών απατών – Τέσσερις συλλήψεις επ’ αυτοφώρω

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign