Βουτιά …θανάτου, έκανε ο Darren Taylor από τις ΗΠΑ που πήδηξε από τα 11,20 μέτρα, σε πισίνα βάθους μόλις 30 εκατοστών! Και αυτό για να καταρρίψει, το δικό του ρεκόρ Γκίνες, που κατείχε από το 2005.
Φυσικά το νέο του κατόρθωμα, του έδωσε μία θέση στο βιβλίο Γκίνες. Ο ίδιος μετά την προσπάθειά του είπε: “Η πτώση πονάει μεν, αλλά κρατάει για λίγο. Η δόξα κρατάει για πάντα”.
Δείτε το βίντεο:
Πηγή: enikos.gr

![Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Σεχμπάζ Σαρίφ [δεξιά] σε διμερή συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί στο Ισλαμαμπάντ, 25 Απριλίου 2026 (φωτ.: EPA / Pakistan Prime Minister Office)](https://www.pontosnews.gr/wp-content/uploads/2026/04/iran-pakistan-360x180.jpg)









![Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Σεχμπάζ Σαρίφ [δεξιά] σε διμερή συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί στο Ισλαμαμπάντ, 25 Απριλίου 2026 (φωτ.: EPA / Pakistan Prime Minister Office)](https://www.pontosnews.gr/wp-content/uploads/2026/04/iran-pakistan-120x86.jpg)




