pontosnews.gr
Τετάρτη, 11/02/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Ινδία: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον βιασμό της 23χρονης

11/01/2013 - 4:18μμ
Ινδία: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον βιασμό της 23χρονης
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Οι πέντε άνδρες που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό και τον θάνατο της 23χρονης Ινδής φοιτήτριας αναζητούσαν μία γυναίκα για να βιάσουν και να σκοτώσουν, ανέφερε έκθεση της αστυνομίας, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Οι πέντε, μαζί με έναν έφηβο ο οποίος θεωρείται ανήλικος, συγκεντρώθηκαν για βραδινό σε παραγκούπολη στο νότιο Νέο Δελχί στις 16 Δεκεμβρίου και εκεί σχεδίασαν να βρουν μία γυναίκα ως στόχο, σύμφωνα με τον φάκελο που δόθηκε στο δικαστήριο από την εισαγγελία.

Μετά την εγκληματική τους πράξη οι δράστες επέστρεψαν στα σπίτια τους με αίμα στα ρούχα, αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας.

Οι κατηγορούμενοι είχαν αποφασίσει από πριν να αναζητήσουν μία γυναίκα με «στόχο να την σκοτώσουν», συνεχίζει η έκθεση.

Ο φάκελος της υπόθεσης, που αριθμεί περισσότερες από 600 σελίδες, περιέχει τα στοιχεία της εισαγγελίας για την επίθεση, μεταξύ των οποίων μαρτυρίες, ιατρικές εκθέσεις, βιολογικό υλικό και καταθέσεις των εναγόμενων.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης που όρισε την Πέμπτη το δικαστήριο δήλωσαν ότι η εισήγηση του εισαγγελέα περιέχει κενά στην ανακριτική διαδικασία, περιλαμβανομένης της μακράς περιόδου κατά την οποία οι πελάτες τους δεν είχαν δικαστική εκπροσώπηση.

Η υπεράσπιση ακόμη δεν έχει καταθέσει την απάντησή της στην εισήγηση του εισαγγελέα.

Οι άνδρες επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο, το οποίο ο Ραμ Σινγκ -και αυτός ένας από τους δράστες-, οδηγούσε καθημερινά για να μεταφέρει παιδιά στο σχολείο και άρχισε την αναζήτηση υποψήφιου θύματος.

Εντόπισαν την φοιτήτρια που συνοδευόταν από έναν φίλο της. Οι δυο τους είχαν επισκεφθεί κοντινό κινηματογράφο για να παρακολουθήσουν την ταινία «Ζωή του Πι», σύμφωνα με την έκθεση που υποβλήθηκε στο δικαστήριο.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Σινγκ την επόμενη μέρα. Οι άλλοι κατηγορούμενοι είναι ο αδελφός του Σινγκ, Μουκές και οι: Ακσέι Κουμάρ Σινγκ, Παουάν Γκούπτα και Βινάι Σάρμα, όλοι εκ των οποίων αναμένεται να δηλώσουν αθώοι κατά την έναρξη της δίκης.

Ο Μουκές Σινγκ υποστήριξε την Πέμπτη ότι βασανίστηκε κατά την κράτησή του από την αστυνομία.

Ένα έκτο μέλος της συμμορίας δικάζεται σε ξεχωριστή δίκη ως ανήλικος και ακόμη δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα υποβληθεί σε εξετάσεις στα οστά για να διακριβωθεί αν είναι πράγματι κάτω από 18 ετών.

Όταν συνελήφθη από την αστυνομία ο Ραμ Σινγκ παρέδωσε δύο ματωμένες σιδερένιες βέργες από το λεωφορείο που είχαν χρησιμοποιηθεί στον ξυλοδαρμό της νεαρής και του φίλου της.

Οι βέργες είχαν χρησιμοποιηθεί και στην σεξουαλική κακοποίηση της φοιτήτριας, γεγονός που της προκάλεσε πολλαπλή οργανική ανεπάρκεια, αναφέρει η έκθεση.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό φάκελο, οι κατηγορούμενοι έσβησαν τα φώτα του λεωφορείου και οδηγούσαν εκ περιτροπής το όχημα, ενώ δύο από αυτούς κρατούσαν ακινητοποιημένο το θύμα και ένας άλλος την βίαζε.

Η κοπέλα είχε σημάδια από δαγκωματιές σε πολλά σημεία του σώματός της, ενώ στην προσπάθειά της να αντισταθεί είχε δαγκώσει και η ίδια τους δράστες.

Τα σημάδια που τους έχει αφήσει στο σώμα τους χρησιμοποιούνται ως ενοχοποιητικά στοιχεία, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση.

Αφού αφαίρεσαν τμήμα των εντέρων του θύματος και την πέταξαν μαζί με τον φίλο της από το λεωφορείο εν κινήσει, στη συνέχεια επιχείρησαν να περάσουν από πάνω της με το όχημα, αλλά ο φίλος της την τράβηξε στην άκρη, γράφει η έκθεση.

Οι δύο τους έμειναν στην άκρη του δρόμου «σοβαρά τραυματισμένοι και αιμόφυρτοι» και βρέθηκαν γυμνοί από έναν δημοτικό υπάλληλο που έδωσε στον άνδρα ένα πουκάμισο και κάλεσε την αστυνομία.

Η κοπέλα πέθανε σε νοσοκομείο της Σιγκαπούρης από μόλυνση και πολλαπλή οργανική ανεπάρκεια, δύο εβδομάδες μετά την επίθεση.

Μετά την επίθεση, ο Ραμ Σινγκ επιχείρησε να καθαρίσει το λεωφορείο χρησιμοποιώντας τα ρούχα του θύματος.

Στη συνέχεια άναψε φωτιά για να κάψει τα ρούχα και τα άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία. Μάλιστα, κάτοικοι της συνοικίας όπου διέμενε συγκεντρώθηκαν γύρω από τη φωτιά για να ζεσταθούν.

Ο φάκελος υποστηρίζει ότι βασίστηκε στις μαρτυρίες περίπου 80 ατόμων, σε συνδυασμό με δείγματα DNA, αρχεία κλήσεων από κινητά τηλέφωνα, βιντεοσκοπημένο υλικό, κλεμμένα προσωπικά είδη που ανήκαν στα θύματα και βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, τα ματωμένα ρούχα των δραστών και τα αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση.

Η εισαγγελία θα ζητήσει να επιβληθεί η θανατική ποινή στους κατηγορούμενους.

Πηγή: tovima.gr

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αστυνομικοί ελέγχουν τα κουτιά με τα λαθραία τσιγάρα (φωτ.: Ελληνική Αστυνομία)
ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων: Δύο προφυλακίσεις, εννέα ελεύθεροι υπό όρους – Ανά μήνα έβγαζαν 8 εκατομμύρια τσιγάρα και 5 εκατ. ευρώ κέρδος

10/02/2026 - 11:29μμ
O Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζ. Ντ. Βανς με τη σύζυγό του στη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνου στο Μνημείο της Αρμενικής Γενοκτονίας Τσιτσερνακαμπέρντ (φωτ.: ΕΡΑ/Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού της Αρμενίας)
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος διέγραψε ανάρτηση του αντιπροέδρου Βανς για τη γενοκτονία των Αρμενίων – «Ενδέχεται να ενοχλήσει την Τουρκία»

10/02/2026 - 9:21μμ
Ο σμήναρχος εξέρχεται από το αεροδικείο μετά τη μαραθώνια απολογία του (φωτ.: EUROKINISSI/Μιχάλης Καραγιάννης)
ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίστηκε ο 54χρονος σμήναρχος – «Ζητώ συγγνώμη από την πατρίδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις»

10/02/2026 - 8:11μμ
Η κοινοβουλευτική ομάδα των «Σπαρτιατών» στα έδρανα της Βουλής (φωτ.: EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

«Σπαρτιάτες» στο Εφετείο: Αθώοι και οι 13 για την κατηγορία εξαπάτησης εκλογέων

10/02/2026 - 5:16μμ
(Φωτ.: pixabay.com / valelopardo)
ΕΛΛΑΔΑ

Στην «τσιμπίδα» των φορολογικών Αρχών αναισθησιολόγος από τη Θεσσαλονίκη – Δεν τον δικαίωσε ούτε το Διοικητικό Πρωτοδικείο

10/02/2026 - 4:06μμ
(Φωτ.: commons.wikimedia.org)
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΟΦ: Νέα ανάκληση παρτίδων προϊόντων βρεφικού γάλακτος – Πώς σχετίζεται με την τοξίνη cereulide

10/02/2026 - 3:41μμ
(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού)
ΕΛΛΑΔΑ

Ανοιχτή συνάντηση μελών και φίλων της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού

10/02/2026 - 3:10μμ
(Φωτ.: Δημήτρης Μίσκος/ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΕΛΛΑΔΑ

Κάστανο Πάικου: Ένα προϊόν με ιστορία άνω των 2000 ετών ένα βήμα πριν γίνει ΠΟΠ ή ΠΓΕ

10/02/2026 - 2:34μμ
Η σημαία της Γερμανικής Ενότητας είναι ένα εθνικό μνημείο για την επανένωση της Γερμανίας που υψώθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1990. Κυματίζει μπροστά από το κτήριο του Ράιχσταγκ στο Βερολίνο, έδρα του γερμανικού Κοινοβουλίου (φωτ.: creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/)
ΚΟΣΜΟΣ

Ποιες χώρες θεωρούν απειλή για την παγκόσμια ειρήνη οι Γερμανοί

10/02/2026 - 1:59μμ
Γενική άποψη του λιμανιού της Θεσσαλονίκης (φωτ. αρχείου: thpa.gr/el/)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκε στο λιμάνι

10/02/2026 - 10:50πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Γιάννης-Βασίλης Γιαϊλαλί, ή πλέον Ελευθέριος Παρχαρίδης με φωτογραφία των Πόντιων προγόνων του (φωτ.: anixneuseis.gr)

Η Ελλάδα απελαύνει για δεύτερη φορά τον Γιάννη-Βασίλη Γιαϊλαλί

1 ώρα πριν
Αστυνομικοί ελέγχουν τα κουτιά με τα λαθραία τσιγάρα (φωτ.: Ελληνική Αστυνομία)

Κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων: Δύο προφυλακίσεις, εννέα ελεύθεροι υπό όρους – Ανά μήνα έβγαζαν 8 εκατομμύρια τσιγάρα και 5 εκατ. ευρώ κέρδος

2 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Klodian Lato)

EuroCup: Αντίο από τον Πανιώνιο με βαριά ήττα

3 ώρες πριν
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον, τον Ιούλιο του 2024 (φωτ.: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού/Δημήτρης Παπαμήτσος)

«Μήνυμα κανονικότητας» η περιοδική συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν – Δεν θα συζητηθούν οι θαλάσσιες ζώνες

3 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Θανάσης Καλλιάρας)

Basketball Champions League: Έκανε το 4/4 στην Καρδίτσα η ΑΕΚ

4 ώρες πριν
O Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζ. Ντ. Βανς με τη σύζυγό του στη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνου στο Μνημείο της Αρμενικής Γενοκτονίας Τσιτσερνακαμπέρντ (φωτ.: ΕΡΑ/Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού της Αρμενίας)

ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος διέγραψε ανάρτηση του αντιπροέδρου Βανς για τη γενοκτονία των Αρμενίων – «Ενδέχεται να ενοχλήσει την Τουρκία»

4 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign