Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είναι υποψήφια για το βραβείο “Talarpriset” ( Ημέρα έμπνευσης), όπου συμμετέχουν προσωπικότητες από όλη την Σουηδία. Άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης διεκδικούν βραβείο για κάποιο από τα έργα τους και η Αλεξάνδρα για τα βιβλία της.
Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου παρευρέθησε σε γκαλά στο Παρίσι! Εκεί συνάντησε τον σχεδιαστή μόδας και φίλο της Βαλεντίνο. Η Ελληνίδα δημοσιογράφος, εκτός όλων των άλλων έκλεισε μαζί του συνέντευξη για λογαριασμό της Σουηδικής Τηλεόρασης.
Πηγή: gossip-tv.gr













![(Πηγή: Βιβλιοθήκη Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη / el.travelogues.gr. Στην γκραβούρα [του 1853], η εσωτερική αυλή του Τεμένους του Σουλτάνου Μπεγιαζίτ Β’ στην Κωνσταντινούπολη)](https://www.pontosnews.gr/wp-content/uploads/2026/03/anaktoro-vayazit-120x86.jpg)


