pontosnews.gr
Παρασκευή, 6/11/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Νεοζηλανδός καταγγέλλει κακοποίηση από αστυνομικούς στην Κρήτη

5/11/2012 - 3:12μμ
Νεοζηλανδός καταγγέλλει κακοποίηση από αστυνομικούς στην Κρήτη
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

29χρονος Νεοζηλανδός καταγγέλλει απαγωγή, ξυλοδαρμό και ληστεία από αστυνομικούς στην Κρήτη. Ισχυρίζεται ότι οι διακοπές του εξελίχθηκαν σε εφιάλτη και καλεί τους τουρίστες, αν ταξιδέψουν στην Κρήτη … να μην εμπιστευθούν τους “φιλικούς” ντόπιους!

Την απαγωγή, τον άγριο ξυλοδαρμό και την ληστεία σε βάρος του από αστυνομικούς στα Χανιά, καταγγέλλει ένας 29χρονος Νεοζηλανδός, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας  «The New Zealand Herald”.

O νεαρός Joel Stirling ισχυρίζεται ότι όλα ξεκίνησαν ενώ έκανε διακοπές με δύο φίλους του και γνωρίστηκε με ένα ντόπιο, σε εστιατόριο της πόλης των Χανίων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα (δείτε εδώ) ο 29χρονος καταγγέλλει ότι ήρθε αντιμέτωπος με δύο αστυνομικούς, οι οποίοι τον έδεσαν με χειροπέδες, τον έσπρωξαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και του έβαλαν ένα τσουβάλι στο κεφάλι.

Συνεχίζει λέγοντας πως στο αστυνομικό τμήμα, τον κλώτσησαν στο έδαφος, τον έδειραν και του πήραν το πορτοφόλι, στο οποίο είχε μέσα 200 δολάρια.

“Γρήγορα εξελίχθηκε σε μία πολύ σοβαρή κατάσταση”,  αναφέρει στις δηλώσεις του. “Άρχισαν να μου ρίχνουν μπουνιές. Νομίζω ότι χτυπήθηκα στο πρόσωπο με ένα γκλομπ. Ήταν πολύ απειλητικοί. Έλεγαν συνέχεια “Κανείς δεν θα σε σώσει, δε θα φύγεις από εδώ ζωντανός”. Δεν μου έλεγαν γιατί με συνέλαβαν ή τι είχα κάνει”.

Όπως ισχυρίζεται, βρέθηκε μόνος σε ένα μικροσκοπικό κελί και κατάφερε με το κινητό του τηλέφωνο (που είχε κρύψει στο παντελόνι του) να επικοινωνήσει με τους γονείς του, οι οποίοι και ενημέρωσαν τις τοπικές αρχές και με τη σειρά της ενημερώθηκε και η Interpol.

To δημοσίευμα καταλήγει με τον 29χρονο να προτρέπει τους συμπατριώτες του να είναι πολύ προσεκτικοί αν επισκεφθούν την Ελλάδα, ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι «δεν θα πατήσει το πόδι του στη Κρήτη ποτέ ξανά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφημερίδα «The New Zealand Herald» που φιλοξενεί το δημοσίευμα έχει τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη χώρα, με περίπου 170 χιλιάδες φύλλα καθημερινά.

Πηγή: cretalive.gr

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Βασίλης Βαρελάς, γνωστός ως «Μπιλ ο Καναδός», αριστερά, και ο Τσακ Νόρις σε αφίσα για τις ταινίες του
ΕΛΛΑΔΑ

«Μπιλ ο Καναδός»: Νεκρός στη φυλακή – Η ιστορία με τον Τσακ Νόρις και τα δις ισόβια

6/11/2026 - 12:09μμ
Η Ειρήνη Μουρτζούκου μεταφέρεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας. Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2026  (φωτ.: EUROKINISSI / Ανδρέας Αλεξόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Μουρτζούκου: Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας η δίκη για τα νεκρά βρέφη

6/11/2026 - 10:37πμ
(Φωτ.: astynomia.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΑΣ: Εξάρθρωση κυκλώματος παράνομης διακίνησης μεταναστών με κέρδη άνω των 750.000 ευρώ

6/11/2026 - 9:47πμ
(Φωτ.: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

ΓΣΕΕ: Πανελλαδικές κινητοποιήσεις κατά της ακρίβειας – Συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 9 Δεκεμβρίου

6/11/2026 - 8:58πμ
(Φωτ.: ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο

6/11/2026 - 8:08πμ
(Φωτ.: ΑΠΕ ΜΠΕ-Αρχείου)
ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη: Ελεύθεροι έξι μηχανικοί για την υπόθεση με τα «γρηγορόσημα» στην Πολεοδομία

5/11/2026 - 6:57μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη του 58χρονου καθηγητή που κατηγορείται για επίθεση σε 16χρονη

5/11/2026 - 5:13μμ
Ο ιδρυτής της ΜΚΟ «Παιδική χαρά» μεταφέρεται στο γραφείο του 1ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης. Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2026 (πηγή: Glomex)
ΕΛΛΑΔΑ

«Παιδική χαρά»: Προφυλακίστηκε ο ιδρυτής της ΜΚΟ, για υπεξαίρεση δωρεών – «Χρειαζόμουν λεφτά για να παίζω»

5/11/2026 - 3:50μμ
Έλληνες στρατιωτικοί στο Γκέρλιτς (φωτ.: Αρχείο Κωνσταντίνου Ανδρικόπουλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Γκέρλιτς: Οι Έλληνες στρατιώτες που έγιναν «φιλοξενούμενοι» της Γερμανίας – Kαι οι φωνές που σώθηκαν

5/11/2026 - 3:40μμ
Φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας
ΕΛΛΑΔΑ

Πολεοδομία Κατερίνης: «Φτάσαμε στο τάλιρο» – Οι διάλογοι για τις τακτοποιήσεις αυθαιρέτων

5/11/2026 - 3:35μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποδέχεται τον Βλαντίμιρ Πούτιν στη στρατιωτική βάση Έλμεντορφ-Ρίτσαρντσον, στο Άνκορατζ της Αλάσκας, για τις συνομιλίες τους στις 15 Αυγούστου 2025 (φωτ.: EPA / Gavriil Grigorov / Sputnik / Kremlin Pool)

Ουκρανία: Ο Τραμπ υπόσχεται «μεγάλο deal» με τη Ρωσία – Η Ευρώπη φοβάται το τίμημα

4 λεπτά πριν
Ο Μπραντ Ντέιβις σε προωθητική φωτογραφία της τηλεοπτικής παραγωγής A Rumor of War (1980) (φωτ.: CBS Network / Wikimedia Commons)

Μπραντ Ντέιβις, ο «καταραμένος» πρωταγωνιστής του «Εξπρές του μεσονυχτίου»

36 λεπτά πριν
Airbus A320 της Aer Lingus στη στρατιωτική αεροπορική βάση Εβρέ της Γαλλίας, όπου προσγειώθηκε μετά την εκτροπή της πτήσης Δουβλίνο-Ρώμη λόγω απειλής για βόμβα. Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2026 (φωτ.: EPA / Yoan Valat)

Η Ευρώπη σε συναγερμό: Μπαράζ απειλών για βόμβες σε πτήσεις και ΜΜΕ

1 ώρα πριν
Ο Θεόδωρος Κωνσταντινίδης στην παρουσίαση του βιβλίου του στην αίθουσα του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας. Τετάρτη 4 Νοεμβρίου (πηγή: e-ptolemeos.gr / Βάσω Σάφη)

Η «Ιφιγένεια» μιλά ποντιακά: Ο Ευριπίδης συναντά τον Γκαίτε, στην Πτολεμαΐδα

1 ώρα πριν
Εικόνα του Γεώργιου Λεβέντη (πηγή: «Το τίμημα της ελευθερίας», Απομνημονεύματα του Γεωργίου (Γιούρι) Μαξίμοβιτς Λεβέντη) και στο φόντο συρμάτινος φράχτης φυλακής (σύνθεση εικ.: ChatGPT generated)

Γεώργιος Λεβέντης: Μια οδύσσεια από την Αζοφική στα γκουλάγκ– Όταν η βιογραφία ενός ανθρώπου συνοψίζει την ιστορία του σύγχρονου Ελληνισμού

2 ώρες πριν
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (αριστερά) συνομιλεί με την πρώην υπουργό Οικογένειας της Τουρκίας Φατμά Μπετούλ Σαγιάν Καγιά (δεξιά), το 2018, τότε που τα πράγματα ήταν ακόμα ωραία και καλά, στην τελετή εγκαινίων του Αιγυπτιακού Παζαριού (Mısır Çarşısı) στην Κωνσταντινούπολη (φωτ.: EPA/TOLGA BOZOGLU)

Τουρκία: Προφυλακίστηκε η πρώην υπουργός Φατμά Μπετούλ Σαγιάν Καγιά για το σκάνδαλο επενδυτικών κεφαλαίων

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV