pontosnews.gr
Τετάρτη, 20/08/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Άρης – Ολυμπιακός 2-2

30/10/2012 - 9:15πμ
Άρης - Ολυμπιακός 2-2
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Ο Άρης έπαιξε σαν… Άρης και ανάγκασε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του απώλεια βαθμών με το 2-2 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Παράπονα από τους γηπεδούχους για το πρώτο πέναλτι των Πειραιωτών και τη διαιτησία του Αρετόπουλου. Αναζητείται το replay της Nova. Έχασε τα άχαστα ο Μήτρογλου.
 
Πολλοί υπέθεσαν πως η ισοπαλία του Άρη στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ίσως ήταν απλά μια σύμπτωση και μια ευχάριστη έκπληξη.

Οι ποδοσφαιριστές των “κιτρίνων” με την εμφάνισή τους απέναντι στον Ολυμπιακό απέδειξαν πως δεν είναι μια απλή φωτοβολίδα, αλλά είναι έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα και για μια νέα προσπάθεια, προκειμένου ο Άρης να γίνει σιγά σιγά ξανά μεγάλος.

Ο συγκεκριμένος στόχος επετεύχθη στην αναμέτρηση με τους Νταμπλούχους Ελλάδας, αφού οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν σαν πραγματικός Άρης, κοίταξαν στα μάτια τον Ολυμπιακό και θα μπορούσαν να φύγουν νικητές από το ντέρμπι (με όλη τη σημασία της λέξης).

Το ματς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο Άρης άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′ ενώ η ισοφάριση των Πειραιωτών ήρθε στο 9ο λεπτό. Κάπου εκεί ξεκίνησαν και τα παράπονα από τους γηπεδούχους, αφού η ισοφάριση του Ολυμπιακού προήλθε από αμφισβητούμενο πέναλτι. Και είναι αμφισβητούμενο γιατί μπορεί απλά δεν είδαμε παρά μόνο ΕΝΑ replay στην φάση όπου το σουτ του Μασάντο κοντράρει στον Ψυχογιό. Αν έγινε χέρι ή όχι, δεν το ξέρουμε με σιγουριά όμως φαίνεται υπερβολική απόφαση.

Από ‘κει και πέρα ξεκίνησε μια γκρίνια από τους “κιτρίνους” (κάποιες φορές δικαιολογημένα, κάποιες όχι), ενώ ο ρυθμός του ματς έπεσε τόσο στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, όσο και στην επανάληψη. Ο Άρης τελικά κατάφερε να πάρει πάλι ξανά κεφάλι στο σκορ (79′), όμως πάλι δεν κράτησε για πολύ η χαρά του, αφού ο Χολέμπας ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα (82’). Το μόνο που έγινε μέχρι το τέλος, ήταν μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μήτρογλου, που σήμερα δεν ήταν η μέρα του.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο Άρης κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία μετά τον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό και έτσι το σερί νικών των Πειραιωτών σταμάτησε στις επτά. Πρωτάθλημα χωρίς γκέλα είναι εύκολο μονάχα στα λόγια και όχι στις πράξεις. Στις πράξεις ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που έπρεπε και έδειξε πως δεν είναι ΠΟΤΕ εύκολο να περνά από το “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Γήπεδο: “Κλεάνθης Βικελίδης”

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Βοηθοί: Μαγιάννης (Άρτας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

Τέταρτος διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Άρης (Νίκος Πασιαλής): Βελλίδης, Ψυχογιός, Πουλίδο, Παντίδος, Μαργαρίτης, Κοέλιο, Παπαστεριανός (83′ Ασλανίδης), Καζναφέρης (64′ Γκέσιος), Οικονομόπουλος, Γιαννιώτας, Αγκάνθο (87′ Νταμαρλής).

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης (82′ Πάντελιτς), Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοδέστο (68′ Λυκογιάννης), Τάτος (68′ Γκρέκο), Αμπντούν, Μασάντο, Μήτρογλου.

Γκολ: 3′ Παπαστεριανός, 79′ Αγκάνθο / 9′ Αμπντούν (πεν), 82′ Χολέμπας

Κίτρινες κάρτες: Ψυχογιός (7′), Αγκάνθο (39′), Γκέσιος (78′), Πουλίδο (90+2′) /  Μήτρογλου (34′), Μανιάτης (50′)

Κόκκινες κάρτες: 81′ Ψυχογιός (δεύτερη κίτρινη κάρτα)

Ο αγώνα

Με ανεβασμένη ψυχολογία ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες τον αγώνα, αφού ο μεν Άρης προερχόταν από καλό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο δε Ολυμπιακός είχε φύγει με τη νίκη από τον Μονπελιέ για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην ενδεκάδα των “ερυθρολεύκων” ξεκίνησε ο Ανδρέας Τάτος, που έκανε ντεμπούτο με την φανέλα των Νταμπλούχων Ελλάδας σε επίσημη αναμέτρηση.

Το κλίμα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ήταν εξαιρετικό, με τους φιλάθλους να δίνουν το παρών και να δημιουργούν μια ποδοσφαιρική και συνάμα εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Με τον κόσμο στο πλευρό τους λοιπόν, οι παίκτες του Άρη ξεκίνησαν πολύ δυνατά και ορεξάτοι την αναμέτρηση με αποτέλεσμα από πολύ νωρίς να ανοίξουν το σκορ.

Πηγή: sport24.gr

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Στέλιος Στεφάνου)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Στα πέναλτι ο Ηρακλής, πέρασε και η Καλλιθέα

20/08/2025 - 8:08μμ
(Φωτ.: glomex / ΕΡΤ3)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Diamond League: Πρώτη νίκη για τον Καραλή στη Λοζάνη με νέα πτήση στα 6,02μ.

19/08/2025 - 9:19μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Λάσκαρης Τσούτσας)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Η Καβάλα την πρώτη έκπληξη

19/08/2025 - 8:15μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI - MOTION TEAM / Βασίλης Βερβερίδης)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Λεβαδειακός και Παναιτωλικός τα πρώτα εισιτήρια

18/08/2025 - 8:05μμ
(Φωτ.: Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανοιχτό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Έξι μετάλλια τα ελληνικά κουπιά στη Λιθουανία

17/08/2025 - 6:15μμ
(Φωτ.: ΚΟΕ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Χάλκινα» τα κορίτσια του πόλο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων γυναικών

16/08/2025 - 9:00μμ
(Φωτ.: X / Samsunspor)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με τη λευκή φανέλα και όχι τη μπλε για τον Κεμάλ στο ΟΑΚΑ η Σάμσουνσπορ

16/08/2025 - 8:41μμ
(Φωτ.: glomex / EPT 3)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Diamond League: Πέρασε πάλι τα 6 μέτρα ο Καραλής

16/08/2025 - 7:14μμ
Σκηνή από το βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται το ταξίδι του Κεμάλ προς τη Σαμψούντα σε συνδυασμό με τη νέα εμφάνιση της Σαμσούνσπορ (φωτ.: Χ/Samsunspor)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρόκληση από την Σάμσουνσπορ ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό – Θα φορέσουν φανέλα αφιερωμένη στην εκστρατεία του Κεμάλ τη 19η Μαΐου 1919

16/08/2025 - 6:04μμ
(Φωτ.: ΚΟΕ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο νέων γυναικών: Για το χάλκινο κόντρα στην Ιταλία η Εθνική

16/08/2025 - 9:36πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος Κομνηνών: Ραντεβού στα παρχάρια – Με Εσπερινό και ποντιακό γλέντι

6 λεπτά πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Στέλιος Στεφάνου)

Κύπελλο Ελλάδας: Στα πέναλτι ο Ηρακλής, πέρασε και η Καλλιθέα

36 λεπτά πριν
(Φωτ.: State.gov)

Αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η θέση μας για την επανένταξη της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 δεν έχει αλλάξει

1 ώρα πριν
Χειραψία του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη με τον μεταβατικό υπουργό Εξωτερικών και Αποδήμων της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας, Ασάαντ Αλ-Σιμπάνι (φωτ.: x.com/GreeceMFA)

Με τον μεταβατικό ΥΠΕΞ της Συρίας συναντήθηκε ο Γιώργος Γεραπετρίτης – Αντιδράσεις στα social media

2 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Βασίλης Ρεμπάπης)

ΑΣΕΠ: Από 1 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για κατάταξη υποψήφιων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

2 ώρες πριν
Ποντιοπούλες με παραδοσιακές ενδυμασίες το 1955 (φωτ.: panagiasoumela.gr), και ο τίτλος του 3ου φύλλου της εφημερίδας της ΕΛΘ (πηγή: efxinos.gr· εικ.: ΧΚ)

Αύγουστος 1960: Ένα πολύβοο πλήθος εορταστών στις δροσόλουστες πηγές του Βερμίου

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign