3 Οκτώβριος 2014, 11:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:32

Ορίστηκαν οι πρόβες του Σ.Πο.Σ. Θεσσαλονίκης εν όψει του 10ου φεστιβάλ ποντιακών χορών

  • Ορίστηκαν οι πρόβες του Σ.Πο.Σ. Θεσσαλονίκης εν όψει του 10ου φεστιβάλ ποντιακών χορών

Οι χοροδιδάσκαλοι των ποντιακών σωματείων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν, την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, γενική συνέλευση στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας – Συκεών, εν όψει του 10ου Φεστιβάλ ποντιακών χορών της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος που θα λάβει χώρα φέτος την 1η Νοεμβρίου, στη Λάρισα.

Συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης του Σ.Πο.Σ. Θεσσαλονίκης για την καλύτερη δυνατή εμφάνισή του στο φεστιβάλ και ορίστηκαν οι ημερομηνίες για τις γενικές πρόβες.

Υπεύθυνοι χοροδιδάσκαλοι ανέλαβαν οι Γρηγόρης Γρηγοριάδης  και Παύλος Τσιλογλανίδης και οι ημερομηνίες της πρώτης και δεύτερη πρόβας καθορίστηκαν η Δευτέρα και η Τετάρτη 6 και 8 Οκτωβρίου 2014 (20:00) αντιστοίχως στον αύλειο χώρο της εκκλησίας δίπλα στο στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος» Μενεμένης.

Οι χοροί που θα παρουσιάσουν τα ποντιακά σωματεία Θεσσαλόνικης στο φεστιβάλ είναι:

1. Λετσίνα
2. Τρυγώνα
3. Τικ Αργόν
4. Ουτσάι
5. Κωνσταντίν Σάββας

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, ενώ τα ανήλικα παιδία πρέπει να φέρουν βεβαίωση συναίνεσης γονέα, επικυρωμένη από αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ. Τα έξοδα συμμετοχής των χορευτών βαραίνουν το κάθε σωματείο και οι υπεύθυνοι των συλλόγων θα πρέπει να παραδώσουν στον Σ.Πο.Σ. Θεσσαλονίκης τον ακριβή αριθμό συμμετεχόντων με ονοματεπώνυμά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6944 710 036 - Γιάννης Τελλίδης.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr