24 Σεπτέμβριος 2014, 11:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:32

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας στον νέο αντιπεριφερειάρχη και το νέο δήμαρχο - Τι συζήτησαν

  • Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας στον νέο αντιπεριφερειάρχη και το νέο δήμαρχο - Τι συζήτησαν

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο νέο αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη και τον νέο δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, πραγματοποίησε την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας.

Στην αντιπροσωπεία της Λέσχης Ποντίων μετείχαν ο πρόεδρος Χαράλαμπος Καπουρτίδης, ο γγ Αρχιμήδης Ιντζεβίδης, ο Β’ αντιπρόεδρος Φιλοκτήμων Φωτιάδης και ο έφορος τμημάτων Σπύρος Θεοδωρίδης, οι οποίοι ευχήθηκαν στον αντιπεριφερειάρχη και το δήμαρχο καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο τους με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων τους καθηκόντων.

Στην συνάντηση με τους νέους αιρετούς, το Δ.Σ. της Λέσχης Ποντίων προέβη σε ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά καιρούς ο ποντιακός σύλλογος τονίζοντας ωστόσο τις άψογες σχέσης που είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια με τους προκατόχους τους. Ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης και ο Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο καθένας από την δική του θέση, εξέφρασαν την επιθυμία και τη διάθεση η συνεργασία να συνεχιστεί αγαστή ενώ δόθηκε η υπόσχεση για βοήθεια στο έργο της Λέσχης στο μέτρο του δυνατού.

Στην κεντρική φωτογραφία διακρίνουμε στην μέση τον πρόεδρο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας Χαράλαμπο Καπουρτίδη και δίπλα του (αριστερά) τον νέο δήμαρχο Βέροιας Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr