2 Σεπτέμβριος 2014, 09:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:29

Με νέες δράσεις και όρεξη για δουλειά το νέο Δ.Σ. του Φάρου Ποντίων Πατρών

  • Ποντιακή θεατρική ομάδα από το Φάρο Ποντίων Πατρών

Με όρεξη για δουλειά, αλλά και συγχρόνως συναίσθηση των ευθυνών που αναλαμβάνει, ξεκινάει τα καθήκοντά του, το νέο διοικητικό συμβούλιο του Φάρου Ποντίων Πατρών.

Τα μέλη του, που εκλέχθηκαν τον περασμένο Ιούνιο, συγκροτούν μια εξαιρετική, μάχιμη ομάδα που θα συνεχίσει και θα απογειώσει την πορεία αυτού του συλλόγου, κρατώντας ζωντανή την ιστορία των προγόνων τους και διατηρώντας ζωντανά τα ήθη, τα έθιμα και τις αξίες τους.

Ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος στα μέλη του συλλόγου για νέες ομάδες εργασίας

Στα πλαίσια των δράσεων και εκδηλώσεων, ενόψει της νέας περιόδου, ο Φάρος Ποντίων Πατρών προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του, που θέλουν να νοιώθουν υπερήφανοι και ενεργά του μέλη, συμμετέχοντας με αίσθηση ευθύνης και σεβασμού στην διάδοση, δημιουργία και εξέλιξη της πολιτισμικής - ποντιακής κληρονομιάς, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, έως την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, για τις εξής ομάδες εργασίας:

1) Ομάδα εργασίας internet: Οργάνωση όλου του ψηφιακού αρχείου του «Φάρου» και σχεδιασμός της παρουσίας του στο internet (WebSite, Social Media, Multimedia).
2) Ομάδα εργασίας χορευτικού: Χοροδιδασκαλία, βεστιάριο, λαογραφία.
3) Ομάδα εργασίας θεατρικού: Σκηνοθεσία, ηθοποιία, σκηνογραφία, φωτογραφία.
4) Ομάδα εργασίας μουσικού τμήματος: Χορωδία, διδασκαλία μουσικών οργάνων.

Ξεκινούν οι εγγραφές για τα νέα τμήματα 2014 - 2015

Οι εγγραφές των μελών για όλα τα χορευτικά τμήματα, (αρχάριων και προχωρημένων) καθώς και για τα τμήματα θεατρικό και μουσικό, θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 και θα διαρκέσουν έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες: 694 4222602 (Κωσταντίνος Κωτσαλίδης) – 697 4371049 (Βιβή Λουκοπούλου).

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr