7 Αύγουστος 2014, 15:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:26

Στη Χαλκιδική η 10η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής νεολαίας - Όλες οι λεπτομέρειες

  • Στη Χαλκιδική η 10η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής νεολαίας - Όλες οι λεπτομέρειες

Η 10η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής νεολαίας φιλοδοξεί να σημειώσει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία από την περσινή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pontos-news.gr, η 10η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος θα γίνει τελικά στις 12-13-14 Σεπτεμβρίου 2014, στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων Μεταμόρφωσης Χαλκιδικής.

Στην αρχή είχε γίνει πρόταση να διεξαχθεί στη σχολή αστυφυλάκων στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας. Μετά από πολλές προσπάθειες όμως του Λεωνίδα Σαρβανίδη, προέδρου του Σ.ΠΟ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, και του Δημήτρη Παπαδόπουλου, πρόεδρου της Π.Ε.Ν. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας αλλά και των μελών του Δ.Σ. αυτών, δεν κατέστη δυνατόν να ληφθεί η σχετική άδεια για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση εκεί. Έτσι η αμέσως επόμενη εναλλακτική επιλογή και μετά από συζητήσεις ήταν οι κατασκηνώσεις στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατασκήνωση κλείνει 10 Σεπτεμβρίου όμως οι υπάλληλοι δέχτηκαν και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν σε θέματα καθαριότητας και άρτιας διοργάνωσης της συνάντησης νεολαίας.

Τα θέματα που θα συζητηθούν στην 10η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Nεολαίας θα είναι «Ο Πόντος στην αρχαιότητα και η εκπαίδευση στον Πόντο.»

Δικαίωμα στην συνάντηση θα έχουν όπως κάθε χρόνο νέοι ηλικίας 18-30 χρόνων.

Τις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr