30 Ιούλιος 2014, 09:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:25

Μεγάλες στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στα «Ποντιακά Πολιτιστικά Δρώμενα 2014»

  • Μεγάλες στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στα «Ποντιακά Πολιτιστικά Δρώμενα 2014»

Μεγάλες στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στα «Ποντιακά Πολιτιστικά Δρώμενα 2014» της Ένωσης Ποντίων Πιερίας.

Μεγάλη και φέτος η συμμετοχή του κόσμου στις τετραήμερες εκδηλώσεις «Ποντιακά Πολιτιστικά Δρώμενα», που πραγματοποιήθηκαν για 18η συνεχή χρονιά με εξαιρετική επιτυχία στις 25 έως 28 Ιουλίου από την Ένωση Ποντίων Πιερίας.

Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να χορέψει, να τραγουδήσει, να αναπολήσει και να συγκινηθεί μέσα σε ένα γεμάτο τετραήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων. Όλα τα συναισθήματα μαζεμένα σε αυτήν τη σύναξη της μέθεξης και της ανάτασης της ψυχής, που έχει ανάγκη να ξεδιψάσει με το δροσιστικό "νερό" της παράδοσης, της ιστορικής μνήμης και του Πολιτισμού.

Την τιμητική της είχε και η νεολαία του Συλλόγου, που κέρδισε πάλι τις εντυπώσεις, τόσο με την άψογη χορευτική της εμφάνιση, όσο και με το υποκριτικό της ταλέντο στη θεατρική παράσταση με τίτλο Αληθινόν παραμύθ', που παρουσίασε με άψογη χρήση της Ποντιακής Διαλέκτου.

Ιδιαίτερη αίσθηση και θετικά σχόλια προκάλεσε η μεγάλη συμμετοχή των εθελοντών, ιδιαίτερα των μικρών παιδιών, στην οργάνωση και προετοιμασία της εκδήλωσης.

Το Δ.Σ. συγχαίρει και ευχαριστεί όλους αυτούς (τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές, τους χορηγούς) που με την ενεργή συμμετοχή τους δίνουν ζωή στο παρόν και το μέλλον της παράδοσης και του πολιτισμού του Πόντου.

Δείτε φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr

Gallery