24 Ιούλιος 2014, 12:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:24

«Ολική Επαναφορά» για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

  • «Ολική Επαναφορά» για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Πλώρη ξανά για την πολιτική βάζει ο Καβαλιέρε.

Λίγα 24ωρα έχουν περάσει από την αθωωτική απόφαση του εφετείου Μιλάνου για τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση ‘Ρούμπιγκεϊτ’ και ήδη ο Καβαλιέρε σχεδιάζει την επανάκαμψη του στην ιταλική πολιτική σκηνή.

Όπως αναφέρει σε άρθρο της η Deutsche Welle, ο άλλοτε πανίσχυρος άνδρας της Ιταλίας θέλει να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή χωρίς απολύτως κανέναν περιορισμό. Για αυτό το λόγο επικοινώνησε τηλεφωνικά και έγραψε αναλυτική επιστολή στον πρώην σύμμαχό του και γραμματέα της Νέας Κεντροδεξιάς, Αντζελίνο Αλφάνο, ο οποίος είναι και υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Ρέντσι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο άνδρες θα συναντηθούν αύριο και θα γευματίσουν μαζί. Στόχος του Καβαλιέρε είναι η δημιουργία μιας κεντροδεξιάς συμμαχίας ικανής να δώσει ώθηση στα συνολικά ποσοστά της συντηρητικής παράταξης. Σε αυτό το νέο πλαίσιο, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θέλει να διασφαλίσει ότι θα παίξει το ρόλο του εγγυητή, του πολιτικού εκείνου που ενδιαφέρεται για το μέλλον της χώρας.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr