23 Ιούλιος 2014, 18:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:24

Καυτή υπουργός ανεβάζει τη θερμοκρασία

  • Καυτή υπουργός ανεβάζει τη θερμοκρασία

«Το μισό υπουργικό συμβούλιο την θέλει».

Χαμός έχει γίνει στη Βρετανία, όχι τόσο με τη δήλωση της 46χρονης υφυπουργού Εργασίας, Έστερ ΜακΒέι που είπε ότι ακόμα δε έχει βρει τον άνδρα που θα κάνει το βιολογικό της ρολόι να χτυπήσει, αλλά με το σχόλιο της αρθρογράφου Σάρα Βάιν που έγραψε πως «τουλάχιστον το μισό υπουργικό συμβούλιο θα ήταν πρόθυμο να βοηθήσει την κυρία ΜακΒέι να αποκτήσει  παιδί»!

Η έμπειρη αρθρογράφος των βρετανικών ταμπλόιντ υπογράμμισε μάλιστα ότι η ίδια γνωρίζει τουλάχιστον τρεις υπουργούς και δεκάδες βουλευτές που θα ήθελαν να συνευρεθούν ερωτικά με την εντυπωσιακή πρώην δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιάστρια. «Και σε αυτούς δεν περιλαμβάνονται οι ‘επίσημοι’ πρώην της υφυπουργού, οι βουλευτές των Τόρις, Φίλιπ Ντέιβις και Εντ Βέζεϊ».

Όλα άρχισαν, την περασμένη Δευτέρα, όταν κυκλοφόρησε το γυναικείο περιοδικό Grazia που φιλοξενεί συνέντευξη της Βρετανίδας υφυπουργού Εργασίας με τη δήλωση της πως θα ήθελε να έχει ένα παιδί. Η Έστερ ΜακΒέι  είπε πως αγαπάει τα παιδιά και στεναχωριέται που έδωσε προτεραιότητα στην επαγγελματική και μετέπειτα στην πολιτική καριέρα της αντί να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Όμως όπως εξήγησε-κι αυτό πυροδότησε τα άπειρα σχόλια επώνυμων και ανώνυμων στη Βρετανία-«όλα αυτά τα χρόνια δεν βρήκε τον κατάλληλο άνδρα, τον άνδρα εκείνο που για χάρη του ‘θα χτυπούσε το βιολογικό της ρολόι’».

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr