20 Ιούλιος 2014, 09:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:21

Φωτογραφίες του Μαζιώτη και των συνεργών του από την ΕΛ.ΑΣ.

  • Φωτογραφίες του Μαζιώτη και των συνεργών του από την ΕΛ.ΑΣ.

Στη δημοσιότητα και τα στοιχεία ταυτότητας του ενός που συμμετείχε στις ληστείες, αναζητούνται ακόμα τρεις.

Συνολικά  12 φωτογραφίες του Νίκου Μαζιώτη αλλά και φωτογραφίες ατόμων που φέρονται να συνεργάστηκαν μαζί του στις ληστείες των τραπεζών έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με την Αντιτρομοκρατική.

Οι τέσσερις πρώτες που δημοσιοποιήθηκαν προέρχονται από την ένοπλη ληστεία που έγινε στις 10 Μαρτίου στην Κλειτορία Αχαΐας ενώ άλλες τέσσερις προέρχονται από την ένοπλη ληστεία στα Μέθανα, στις 25 Ιουλίου. Σε όλες διακρίνεται ο Μαζιώτης μεταμφιεσμένος.

Στους συνεργούς που αναζητούνται περιλαμβάνεται ο Γεώργιος Πετρακάκος αγνώστου πατρός και της Γεωργίας που γεννήθηκε στις 8-5-1979 στην Αγία Παρασκευή και ο οποίος διώκεται με ένταλμα σύλληψης από τον 27ο Τακτικό Ανακριτή Αθηνών.

Η Αστυνομία έδωσε επίσης εννέα φωτογραφίες του Πετρακάκου από τις ληστείες σε Ακράτα και Μέθανα καθώς και τη φωτογραφία της ταυτότητας του που είχε εκδοθεί το 2007.

 Επιπλέον δημοσιοποιούνται 12 φωτογραφίες που απεικονίζουν τρεις άγνωστους συνεργούς των Μαζιώτη και Πετρακάκου στη ληστεία της Ακράτας.

Σε βάρος των συνεργών που αναζητούνται έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων, για εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία πυροβόλου όπλου, οπλοχρησία, παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες και ληστείες.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr