19 Ιούλιος 2014, 09:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:21

Γαμπρός ετών 9 παντρεύεται 62χρονη γιατί το είπαν τα πνεύματα! Φωτογραφίες

  • Γαμπρός ετών 9 παντρεύεται 62χρονη γιατί το είπαν τα πνεύματα! Φωτογραφίες

O Saneie Masilela έγινε για δεύτερη φορά ο πιο νεαρός σύζυγος του κόσμου αφού παντρεύτηκε και πάλι την ίδια γυναίκα. 

Φιλάει τη γυναίκα του και της λέει ότι την αγαπάει. Κάποιοι από τους 100 καλεσμένους φεύγουν δηλώνοντας «αηδιασμένοι». Από όποια οπτική γωνία και αν το δει κανείς, ο γάμος του 9χρονου Saneie Masilela και της 62χρονης Helen Shabangu, που πραγματοποιήθηκε στην επαρχία Μπουμαλάνγκα της Νότιας Αφρικής, είναι αναμφισβήτητα ο γάμος της χρονιάς. Για άλλη μια χρονιά.

Και αυτό γιατί είναι η δεύτερη φορά που ο ανήλικος μαθητής ενώνεται με τα δεσμά του γάμου με την ίδια γυναίκα η οποία παράλληλα είναι παντρεμένη με έναν 66χρονο και μητέρα πέντε παιδιών του ηλικίας από 28 έως 38 ετών. «Δε μας νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Τα παιδιά μου και εγώ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να παντρευτεί τον μικρό», δήλωσε ο σύζυγος Νο1 που ήταν μεταξύ των καλεσμένων. 



Τόσο η οικογένεια του γαμπρού όσο και η οικογένεια της νύφης ισχυρίζονται ότι ο γάμος ήταν απλά ένα ακόμα «τελετουργικό». Πέρσι τα πνεύματα των νεκρών προγόνων ήταν αυτά που υπαγόρευσαν στον Saneie ότι έπρεπε να παντρευτεί. «Είπα στη μητέρα μου ότι ήθελα να παντρευτώ, γιατί το ήθελα πραγματικά. Διάλεξα την Helen γιατί την αγαπώ», ισχυρίζεται ο 9χρονος ο οποίος παράλληλα θέλει να έχει έναν πραγματικό γάμο με μια συνομήλικη του όταν μεγαλώσει. Προς το παρόν κάνει, όπως τονίζει, αυτό που προστάζει το έθιμο του τόπου του.

Από τη μεριά της η 62χρονη δηλώνει χαρούμενη επειδή είναι η εκλεκτή και επειδή η οικογένεια του άντρα της καταλαβαίνει ότι όλο αυτό γίνεται για να είναι τα πνεύματα ευχαριστημένα. 

Σύμφωνα με τη παράδοση η δεύτερη τελετή που πραγματοποιήθηκε σηματοδοτεί ότι πλέον ο γάμος είναι επίσημος. Τα έξοδα για τους γονείς του 9χρονου ήταν 1.250 ευρώ ενώ σχεδόν 630 ευρώ δόθηκαν στη νύφη. Τώρα ο Saneie θα επιστρέψει στα μαθήματα του και η Helen στη δουλειά της ως εργάτρια στην ανακύκλωση. 

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr με πληροφορίες από τη Daily Mirror (φωτογραφίες: Barcroft)