18 Φεβρουάριος 2014, 10:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:33

Η Ποντιακή παράδοση πρωταγωνίστησε στον χορό των Κομνηνών Ροδοχωρίου!

  • Η Ποντιακή παράδοση πρωταγωνίστησε στον χορό των Κομνηνών Ροδοχωρίου!

Η Ποντιακή παράδοση πρωταγωνίστησε στον χορό των Κομνηνών Ροδοχωρίου! Δείτε φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου Οι Κομνηνοί για άλλη μια χρονιά ανέβασε το θερμόμετρο της διασκέδασης και του κεφιού στο κόκκινο στον χορό που πραγματοποίησε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς ο κόσμος, που γέμισε μια ακόμα φορά το μαγαζί, για να απολαύσει ζωντανά μια ανεπανάληπτη βραδιά, όπου οι καλλιτέχνες έβγαλαν τον καλύτερο τους εαυτό μέχρι το πρωί.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου Οι Κομνηνοί θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο Οικ. κέντρο Παρθενώνας εν μέσω κρίσης, στηρίζοντας τον σύλλογο, που με τη σειρά του υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στην διάδοση της ποντιακής μας κληρονομιάς.

Τιμήθηκαν απ’ το σύλλογο με αναμνηστική πλακέτα άνθρωποι που πρόσφεραν παλαιοτέρα  τις υπηρεσίες τους στο σύλλογο από διάφορα πόστα, αλλά και τα παιδιά από το Ροδοχώρι που πέρασαν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα μετά την αποφοίτησή τους από το Λύκειο.

Το παρόν στο χορό έδωσαν ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Τάσος Καραμπατζός, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Μαραντίδης Παναγιώτης, Νόπη Τσαγκαλίδου, Παύλος Αδαμίδης, η Περιφερειακή σύμβουλος κ. Δώρα Μπαλτατζίδου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Νάουσας κ. Παλαμούτης Νικόλαος, ο πρόεδρος Δημοτικής ενότητας Κοπανού κ. Σπύρος Μπαλτατζίδης και Πρόεδρος Δ. Διαμερίσματος Στενήμαχου κ. Σταύρος Γεωργιάδης.

Εκπρόσωποι των συλλόγων: Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, Μιέζα κοπανού και Εύξεινος Λέσχη Μαρίνας.

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού του συλλόγου είναι στην Γιορτή κερασιού όπου φέτος θα είναι τριήμερη, στο ενδιάμεσο και την ημέρα φόρου τιμής των θυμάτων της ποντιακής γενοκτονίας, θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια  του Μνημείου Γενοκτονίας στην πλατεία του χωριού.

Δείτε φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr

Gallery