12 Φεβρουάριος 2014, 13:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:34

Με ποντιακό γλέντι η πρώτη εκδήλωση για το 2014 της Ευξείνου Λέσχης Τρικάλων

  • Με ποντιακό γλέντι η πρώτη εκδήλωση για το 2014 της Ευξείνου Λέσχης Τρικάλων

Με ποντιακό γλέντι η πρώτη εκδήλωση για το 2014 της Ευξείνου Λέσχης Τρικάλων

Την πρώτη εκδήλωση για το 2014 διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων, με την κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2014 στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον». Με την παρουσία τους τίμησαν την Εύξεινο Λέσχη Τρικάλων μέλη και φίλοι του συλλόγου, όπου μεταξύ άλλων: ο βουλευτής Τρικάλων κ. Ταμήλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Μιχαλάκης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Αργυροπούλου, κ. Τσίγκας και κ. Μπάρδας, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Λάππας, ο Αντιδήμαρχος κ. Τραγάνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κάκλα και κ. Ξάφος, εκπρόσωπος του Διοικητή της ΣΜΥ και αντιπροσωπείες πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λένα Σαββίδου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, αλλά και για την αδιάλειπτη στήριξη του Συλλόγου στην πολυετή δράση του και ευχήθηκε για μια χρονιά με υγεία και δημιουργικές δραστηριότητες, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλες τις κυρίες - μέλη του συλλόγου για τα νόστιμα εδέσματα που ετοίμασαν και προσέφεραν στους συμμετέχοντες.

Ακολούθησε γνήσιο ποντιακό γλέντι υπό τους ήχους της λύρας και της φωνής του Σταύρου Μιχαηλίδη, του αγγείου, της φλογέρας και της φωνής του Γρηγόρη Σιδερά και του νταουλιού του Στέλιου Μωϋσιάδη.

Επόμενη δράση της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων η συμμετοχή με τις χορευτικές ομάδες της στη φιλανθρωπική εκδήλωση του Δήμου Τρικκαίων στις 15 Φεβρουαρίου 2014 στο Πνευματικό Κέντρο.

Η πρόεδρος
Σαββίδου Λένα

Η γραμματέας
Παπαδοπούλου Νόπη

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr