11 Φεβρουάριος 2014, 12:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:34

Με επιτυχία ο χορός της Ένωσης Ποντίων Λαγκαδά και Περιχώρων

  • Με επιτυχία ο χορός της Ένωσης Ποντίων Λαγκαδά και Περιχώρων

Με επιτυχία ο χορός της Ένωσης Ποντίων Λαγκαδά και Περιχώρων

Τον ετήσιο χορό της πραγματοποίησε η Ένωση Ποντίων Λαγκαδά και Περιχώρων, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα “Μυγδονία Palace" των Ιαματικών Λουτρών Λαγκαδά. Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χοροεσπερίδα του συλλόγου με τον κόσμο που παρεβρέθηκε να διασκεδάζει, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με ακούσματα από την αλησμόνητη πατρίδα.

Τον χορό της Ένωσης Ποντίων τίμησε με την παρουσία Δήμαρχος κ. Ιωάννης Αναστασιάδης του ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Τσαγκαλίδη Κωνσταντίνο και τα μέλη του Συλλόγου για την συνεισφορά τους στην διαφύλαξη και ανάδειξη της πολύτιμης παράδοσης του ποντιακού ελληνισμού, ενώ ευχήθηκε σε όλους μια δημιουργική χρονιά με ομοψυχία και διάθεση συνεργασίας, προς όφελος του τόπου μας.
 
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαγκαδά κ.κ. Τουλουπίδης Γεώργιος και Αϊβατζίδης Παντελής, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ κ. Γεώργιος Σεπιάδης, ο Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γεώργιος Τουμπούλης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κα. Σαρίκου Άννα και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσοκώμου κα. Ρούλα Γεωργιάδου.

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr