7 Φεβρουάριος 2014, 10:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:35

Σε θερμό κλίμα η κοπή πίτας του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα

  • Σε θερμό κλίμα η κοπή πίτας του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα
Μέσα  σε  ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε  η κοπή της Βασιλόπιτας του Σωματείου ΑγίουΓεωργίου Περιστερεώτα, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων τουΣωματείου.

Αρχικά ο πρόεδρος του ιδρύματος απεύθυνε χαιρετισμό, καλωσόρισμα και ευχές για υγεία, ευλογία και καλοχρονία στα μέλη του Σωματείου, τους καλεσμένους από τα αδερφά ποντιακά σωματεία και τους φίλους επισκέπτες. Στη συνέχεια η αίθουσα του Περιστερεώτα γέμισε με τους ήχους της ποντιακής λύρας και τις μελωδίες από την χορωδία του Καλλιτεχνικού Χορευτικού Ομίλου «ΠΥΡΡΙΧΟΣ», που υπό την επιμέλεια του Βασίλη Πολατίδη απέδωσε Ποντιακά τραγούδια και παραδοσιακά κάλαντα.

Ακολούθησε σύντομη ενημέρωση και απολογισμός των δραστηριοτήτων του Σωματείου για τοέτος που μας πέρασε και τον προγραμματισμό στόχων για το νέο έτος από τον υπεύθυνο του Ερευνητικού  Κέντρου  κ.Θεοδόση  Κυριακίδη. Ιδιαίτερη αναφορά  έγινε στη διεύρυνση τουΔιοικητικού Συμβουλίου με δυο νέα αριστίνδην μέλη από αδελφά σωματεία της Ημαθίας, τα οποία θα ενισχύσουν το δυναμικό του Συμβουλίου, καθώς προτεραιότητα για τα επόμενα χρόνια δίνεται  στην ανάπτυξη της  Μονής και δραστηριοτήτων στο Ροδοχώρι, όπου βρίσκεται ανιστορημένη η Μονή του Περιστερεώτα.

Τα δυο νέα μέλη του Δ. Σ. αποτελούν δυο παλιοί πρόεδροι από τις ποντιακές λέσχες της Ημαθίας και συγκεκριμένα από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας.
 
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και μέλος στο Δ.Σ. 
Σοφία Αμπερίδου 
 
Δείτε φωτογραφίες στο τέλος του κειμένου...

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr 
Gallery