5 Φεβρουάριος 2014, 09:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:35

Εντυπωσιακές εικόνες από τον χορό του Συλλόγου Ποντίων Λαυρίου

  • Εντυπωσιακές εικόνες από τον χορό του Συλλόγου Ποντίων Λαυρίου

Εντυπωσιακές εικόνες από τον χορό του Συλλόγου Ποντίων Λαυρίου  «Μιθριδάτης» στο τέλος του άρθρου.

Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό, φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου 2014, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων Λαυρίου «Μιθριδάτης», στο Τεχνολογικό πάρκο Λαυρίου.

Μέλη και φίλοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Συλλόγου, αποδεικνύοντας ότι οι Πόντιοι, παρά τις δυσκολίες στηρίζουν την Ποντιακή παράδοση.

Ο Στάθης Νικολαϊδης , ο Γιώργος Τσιλικίδης και ο Κώστας Ιωακειμίδης στo τραγούδι, ο Γιώργος Ατματσίδης και ο Νικόλας Πετρίδης στη λύρα, ο  Πέτρος Κοπαλίδης και ο Αλέξανδρος Ζουρνατζίδης στο νταούλι, ο Κώστας Φουλίδης στα πλήκτρα και στο λαϊκό πρόγραμα ο Γιώργος Τσαπάς κατάφεραν να κρατήσουν αμείωτο το γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες.

Στις ευχάριστες εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η επιτυχής εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου. Όλα τα τμήματα του Συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τελικά εντυπωσίασαν τους παρευρισκομένους εισπράττοντας το πιο ζεστό χειροκρότημα. Η πολυπληθής παρουσία των χορευτών αποτελεί ατράνταχτη απόδειξη ότι οι νέοι τιμούν και σέβονται την πολιτιστική κληρονομιά και βρίσκονται στο πλευρό του Συλλόγου, ως άξιοι συνεχιστές της παράδοσης.

Δείτε φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.

Φωτογραφίες: Γιώργος Ελευθεριάδης

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr

Gallery