4 Φεβρουάριος 2014, 15:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:35

Κοσμοπλημμύρα στην πίτα του «Καπετάν Ευκλείδη»

  • Κοσμοπλημμύρα στην πίτα του «Καπετάν Ευκλείδη»

Κοσμοπλημμύρα στην πίτα του «Καπετάν Ευκλείδη»

Ο κόσμος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στην κοπή πίτας του Συλλόγου Ποντίων Αχαρνών και Αττικής «Καπετάν Ευκλείδη», το μεσημέρι της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου. Επίσημοι, μέλη αλλά και πολλοί φίλοι πλημμύρισαν κυριολεκτικά την αίθουσα του Συλλόγου ανταλλάσοντας ευχές για καλή χρονιά.

Την πίτα ευλόγησε ο Ιεράς Μονής της Παναγίας Κανάλας του Δήμου Φυλής, πατέρας Συμεών. Ο πάτερ στον λόγο που έβγαλε έκανε αναφορά στον σπουδαίο έργο που παράγει τον νέο Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου όπου απαρτίζεται από νέα παιδιά, γεμάτα όρεξη και μεράκι να αναδείξουν το Ποντιακό πολιτισμό μέσα από τον Σύλλογο. Ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο κοινωνικό έργο του συλλόγου αφού κατά καιρούς διοργανώνει συσσίτια και είναι πάντα κοντά στις αδύναμες οικογένειες τις περιοχής.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης υπήρξε η ανατρεπτική ομιλία του Προέδρο της Λέσχης κ. Γιώργου Μωυσιάδη. Ο Πρόεδρος μεταξύ άλλων δεν παρέληψε να αναφερθεί στους ανθρώπους της περιοχής που κυριολεκτικά πεινάνε και δεν έχουν ούτε 1€. Ενώ τόνισε ότι ο Σύλλογος είναι πάντα ανοιχτός και βοηθάει όλο τον κόσμο, Πόντιους και μη.

της Λέσχης κ. Γιώργου Μωυσιάδη
της Λέσχης κ. Γιώργου Μωυσιάδη
της Λέσχης κ. Γιώργου Μωυσιάδη
Ανατρεπτική
Ανατρεπτική
Ανατρεπτική

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr