23 Ιανουάριος 2014, 18:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:37

Συγχαρητήρια Δημήτρη Κυριαζίδη προς το νέο ΔΣ της Μέριμνας Ποντίων Κυριών Δράμας

  • Συγχαρητήρια Δημήτρη Κυριαζίδη προς το νέο ΔΣ της Μέριμνας Ποντίων Κυριών Δράμας

Συγχαρητήρια Δημήτρη Κυριαζίδη προς το νέο ΔΣ της Μέριμνας Ποντίων Κυριών Δράμας

Συγχαρητήρια επιστολή για το νέο διοικητικό της Μέριμνας Ποντίων Κυριών Δράμας έστειλε ο Βουλευτής Δράμας της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης. Ακολουθεί η επιστολή:

Δράμα, 20 Ιανουαρίου 2014 Α.Π. 624

Προς:

Αξιότιμη κ. Πρόεδρε
Αξιότιμα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Αισθάνομαι την ανάγκη, όχι από τυπική διάθεση αλλά από εσωτερική παρόρμηση, να επικοινωνήσω μαζί σας, ύστερα από την πληροφόρησή μου για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σας και να σας συγχαρώ για το έργο που αναλαμβάνετε. Ένα έργο συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων και καταξιωμένων διοικήσεων της «Μέριμνας», τόσο από την ίδρυσή της στη Δράμα όσο και αυτού του ιστορικού μητρικού φορέα της Τραπεζούντας.

Ο πολιτισμός των οποίο κομίζετε, η ποιότητα των δράσεων που έχετε αδιαλείπτως αναλάβει και διεκπεραιώσει αποτελούν παρακαταθήκη που οδηγεί στην υποχρέωση όλων μας να συμβάλουμε στις κοινωνικές σας προσπάθειες.

Από τη θέση μου, ως Βουλευτή Δράμας, σας γνωρίζω ότι θα είμαι στο πλευρό σας, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, για την επιτυχία των πολύμορφων κα πολυσχιδών πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων που αναλαμβάνετε και που μας προάγουν ως ανθρώπους.

Ευχόμενος και πάλι καλή επιτυχία και μια γόνιμη και δημιουργική διοικητική περίοδο, διατελώ με τιμή.

Ο Βουλευτής Δράμας
Δημήτρης Κυριαζίδης

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr