23 Ιανουάριος 2014, 11:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:38

Βήμα στα μέλη της δίνει η Εύξεινος Λέσχη Νάουσας!

  • Βήμα στα μέλη της δίνει η Εύξεινος Λέσχη Νάουσας!

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014  και ώρα 5.30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας,  με  απαρτία των μελών του Συλλόγου.

Πρόεδρος της Γεν. Συνέλευσης ορίστηκε ο κ. Βαλσαμίδης Μανώλης και γραμματέας η κ. Βασιλική Καραγιαννοπούλου

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Φανιάδης Φώτης παρουσίασε αναλυτικά  τις 43 δραστηριότητες που πραγματοποίησε ο Σύλλογος την προηγούμενη χρονιά  και ζήτησε στον απολογισμό του,  την έντονη συμμετοχή των μελών στις εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Τα θέματα που κυριάρχησαν στη Συνέλευση ήταν:

1)  Η παραχώρηση του διατηρητέου παραδοσιακού κτιρίου «ΤΟΥΡΠΑΛΗ» επί της οδού Δ. Σολωμού για την στέγαση της ιστορικής συλλογής της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Αργυρούπολης και των ιερών κειμηλίων και τιμαλφή που οι πρόγονοί μας μετάφεραν με τον ξεριζωμό στην νέα τους πατρίδα τη Νάουσα.

2)  Η ανακήρυξη επίτιμων μελών του Συλλόγου.

Ακολούθησε εκτεταμένος διάλογος με τους παρευρισκόμενους και δόθηκαν από πολλά μέλη του Συλλόγου αξιόλογες προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου και το έργο προσφοράς προς τον τόπο μας. Οι τοποθετήσεις ήταν ποικίλες και κέντρισαν το ενδιαφέρον του Διοικητικού Συμβουλίου όπως και του Προέδρου για να μπορέσουν να αγγίξουν στο υπόλοιπο της θητείας τους τις ανάγκες των μελών και φίλων του Συλλόγου για «δέσιμο» ουσιαστικό στη μνήμη των προγόνων του Πόντου και προβολή του Ποντιακού πολιτισμού ανά τον κόσμο.

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr