3 Νοέμβριος 2013, 10:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:54

Ποιος εμποδίζει το έργο του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Σερρών;

  • Ποιος εμποδίζει το έργο του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Σερρών;

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Σερρών κάνει προσπάθειες να συνεχίσει την ποντιακή παράδοση, αλλά δυστυχώς κάποιοι δεν είναι πρόθυμοι να στηρίξουν την προσπάθειά του.

"Πριν από 10 μέρες περίπου κάναμε μια αίτηση στο συμβούλιο του ΤΕΙ μας για να μας παραχωρήσει την φοιτητική λέσχη, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί εκεί ο φετινός χειμερινός χορός του συλλόγου μας.

Εκεί όπου κανονικά θα έπρεπε να ανήκουμε..στον χώρο μας... Όλα αυτά έγιναν πιστεύοντας ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε νόμιμου φοιτητικού συλλόγου να μπορεί να εκτελεί τις δράσεις του στο χώρο εκπαίδευσης του! Το συμβούλιο του ΤΕΙ που είναι υπέρ των φοιτητών υποτίθεται αρνήθηκε κατηγορηματικά να συμβεί κάτι τέτοιο!!

Πέρισυ είχαμε ζήτησει και κάποιον χώρο στο ΤΕΙ ώστε να κάνουμε εκεί τις πρόβες και συναντήσεις μας..Ενώ υπήρχαν χώροι όπου μπορούσαμε να εγκατασταθούμε δεχτήκαμε ξανά την αδικαιολόγητη άρνηση τους.

Το κορυφαίο έγινε πριν απο 20 μέρες ,όταν ξαναζητήσαμε το αμφιθέατρο ώστε να ανεβάσουμε μια θεατρική παράσταση παραδοσιακή,με τα έσοδα να δίνονται για σκοπόκαθαρά φιλανθρωπικό... και η απάντηση ποια ήταν;

Μας ζήτησαν να νοικιάσουμε τον χώρο ζητώντας μας 800 ευρω!! Όλα αυτά τα ανακοικώνουμε ώστε να γνωρίζουν κυρίως οι φοιτητές πως το να κάνουμε τις πρόβες μας αλλού και να διοργανώνουμε εκδηλώσεις σε ιδιωτικά κέντρα διασκέδασης, δεν είναι δική μας επιλογή αλλά απόφαση άλλων! Υποχρεωτικά ο φετινός μας χορός στις 14 Δεκέμβρη θα γίνει και πάλι εκτός Σερρών...θα προσπαθήσουμε όμως και θα βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση, ώστε να γίνει η μεταφορά σας ευκολότερη και εντελώς δωρεάν..

Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε ειδικά φέτος (αυτό φαίνεται από τις μαζικές σας εγγραφές και τις συμμετοχές σας στις δράσεις μας μέχρι στιγμής). Αυτό μας δίνει δύναμη και θάρρος να συνεχίζουμε έτσι ώστε να κρατηθεί ατόφια η ταυτότητα που προσπαθούμε και έχουμε δώσει στον σύλλογό μας και φυσικά ώστε να παραμείνει στην κορυφή η παράδοση και η πολιτισμική μας κληρονομιά."

Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Σερρών
Δείτε τα στοιχεία του συλλόγου 

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr