14 Οκτώβριος 2013, 09:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:59

Εκλογές στην Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας Νοτίου Ελλάδος & Νήσων

  • Εκλογές στην Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας Νοτίου Ελλάδος & Νήσων

Εκλογές στην Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας Νοτίου Ελλάδος & Νήσων. Η Νεολαία της Παμποντιακής Ομοσπονδίας είναι έτοιμη να δεχτεί τα νέα μέλη της για την επόμενη τριετία.

Η Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας (Π.Ε.Ν.) Νοτίου Ελλάδος & Νήσων σας προσκαλεί στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 στις 11:30 π.μ. στο Σύλλογο Ποντίων Αγίας Βαρβάρας “Ο Φάρος” (Μ. Αλεξάνδρου & Καραολή, Αγία Βαρβάρα).

Και τώρα τα διαδικαστικά:

Στην εκλογή των 9μελών Περιφερειακών Επιτροπών Νεολαίας κάθε σύλλογος συμμετέχει με έναν έως τρεις εκπροσώπους ηλικίας 18-30 ετών, οι οποίοι προέρχονται από το τμήμα νεολαίας του εκάστοτε συλλόγου. Σε περίπτωση έλλειψης συγκροτημένου τμήματος νεολαίας, τους εκπροσώπους ορίζει το Δ.Σ. του συλλόγου.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων, εκλογείς των 9μελών Π.Ε.Ν., έχουν παράλληλα το δικαίωμα του εκλέγεσθαι ως μέλη των άνω επιτροπών.

Σε κάθε περίπτωση ψηφοφόροι και υποψήφιοι πρέπει να φέρουν μαζί τους επίσημο έγγραφο απο το Δ.Σ. του συλλόγου τους το οποίο να επιβεβαιώνει την συμμετοχή ή υποψηφιότητα τους στην εκλογική διαδικασία.

Σας περιμένουμε όλους για να γνωριστούμε, να δουλέψουμε μαζί, να μοιραστούμε τις εμπειρίες των δράσεων, αλλά και να δημιουργήσουμε νέες που φέρνουν πιό κοντά τους νέους των ποντιακών συλλόγων.

Με εκτίμηση,

Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας (Π.Ε.Ν.) Νοτίου Ελλάδος & Νήσων -
Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος

Σημ.: Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στo τηλέφωνo 6946-982665 (Γεωργιάδης Κώστας - Συντονιστής Π.Ε.Ν.) ή στο e-mail της Π.Ε.Ν. [email protected]

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr