9 Οκτώβριος 2013, 10:07 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:00

Η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης υποδέχεται την εικόνα της Παναγίας Σουμελά!

  • Η εικόνα της Παναγίας Σουμελά πρέπει να ξαναπάει στην Τραπεζούντα

Η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης υποδέχεται το πιστό αντίγραφο της εικόνας της Παναγίας Σουμελά την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013.

Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας Αργυρουπόλεως Αττικής έχει την ιδιαίτερη ευλογία στις 17 Οκτωβρίου του 2013 ημέρα Πέμπτη, να υποδεχθεί πιστό αντίγραφο της εικόνα της Παναγίας της Σουμελά που φυλάσσεται μόνιμα στο Βέρμιο.

Μετά από αίτημα και πολλές ενέργειες της Ένωσης Ποντίων Αργουρουπόλεως, ο Μητροπολίτης Βεροίας έφτιαξε ακριβές αντίγραφο το οποίο θα τοποθετηθεί μόνιμα στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας Αργυρουπόλεως.

Οι Πόντιοι της Αττικής καθώς και κάθε πιστός θα μπορούν να πηγαίνουν στην Αγία Βαρβάρα Αργυρουπόλεως για να προσκυνούν από εδώ και πέρα το εικόνισμα πιστό αντίγραφο της Παναγίας Σουμελά.

Η υποδοχή της εικόνας θα γίνει Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στις 6:00 μ.μ., στη συμβολή των οδών Γερουλά και 25ης Μαρτίου. Θα ακολουθήσει πομπή με τον Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ. Συμεών και τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ο οποίος θα συνοδέψει την μεταφορά της Ιερής εικόνας από τη Βέροια και θα την παραδώσει.

Η πομπή θα ολοκληρωθεί την πορεία της στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας όπου και θα ακολουθήσει πανηγυρικός εσπερινός.

Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης
Δείτε τα στοιχεία της Ένωσης

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr