8 Οκτώβριος 2013, 10:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 19:44

Οι δύο ηχηρές απουσίες του 9ου Φεστιβάλ Ποντιακών χορών

  • Οι δύο ηχηρές απουσίες του 9ου Φεστιβάλ Ποντιακών χορών

Οι δύο ηχηρές απουσίες του 9ου Φεστιβάλ Ποντιακών χορών. Η Αντωνία Τσαμουρίδου και ο αδελφός της Γιάννης, δύο νέα παιδιά που έφυγαν τόσο νωρίς από κοντά μας.

Το 9ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών χορών ανήκει πια στο παρελθόν αφήνοντας σε όλους εμάς μια γλυκιά ανάμνηση αλλά και έντονη προσμονή για το επόμενο.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 το κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ γέμισε με νέους και νέες που με τα χέρια ψηλά έδωσαν μηνύματα χαράς, αλληλεγγύης, ενότητάς μα πάνω από όλα ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο.

Μέσα όμως στην χαρά και τα γέλια υπήρχαν δυο ηχηρές απουσίες δύο νέων παιδιών που χάθηκαν τόσο άδικα. Ο λόγος για την 20χρονη αθλήτρια Αντωνία Τσαμουρίδου και τον 24χρονο αδελφό της Γιάννη. Το νήμα της ζωή τους κόπηκε τόσο βίαια τα ξημερώματα της Δευτέρας που μας πέρασε και βύθισε στο πένθος όλη την τοπική κοινωνία του Μακροχωρίου. Η Αντωνία περίμενε πώς και πώς αυτό το Φεστιβάλ αναφέρουν μέλη του Συλλόγου Πόντιων Μακροχωρίου όπου και άνηκε.

Η τραγική τους ιστορία συγκίνησε χιλιάδες κόσμο και γι'αυτό τον λόγο οι διοργανωτές του 9ο Φεστιβάλ πρόβαλαν στην μεγάλη οθόνη του γηπέδου την φωτογραφία τους. Επισημαίνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι η Αντωνία και ο Γιάννης το βράδυ του Σαββάτου ήταν κοντά τους.
Γιατί απλά δεν έφυγαν ποτέ!

Δείτε την φωτογραφία στο τέλος του άρθρου.

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr

Διαβάστε ακόμα:

Πενθεί το καράτε για την 20χρονη Αντωνία Τσαμουρίδου

Σπάραξαν καρδιές στην κηδεία της Αντωνίας Τσαμουρίδου και του αδελφού της

Gallery