4 Οκτώβριος 2013, 08:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:01

Κρήτη και Πόντος σμίξανε! Όλα έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά στο Ηρώδειο

  • Δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή της όπερας «Ναμπούκκο» στο Ηρώδειο

Κρήτη και Πόντος σμίξανε κι όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά στο Ηρώδειο. Οι τυχεροί που θα βρεθούν στην ξεχωριστή αυτή μουσικοχορευτική παράσταση θα απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα.

Το πάντρεμα της ποντιακής με την κρητική λύρα, θα γεννήσει πρωτόγνωρες μελωδίες κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Οι συντλεστές της παράστασης, πανέτοιμοι αλλά και αγχωμένοι γιατί έχουν σαν στόχο ένα τέλειο αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει το πλήθος των θεατών.

Ο παρουσιαστής και συντονιστής του ποντιακού μέρους Λάζος Τερζάς έχοντας πολυετή εμπειρία σε μεγάλες εκδηλώσεις υπόσχεται ότι όλοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να μείνει αυτή η παράσταση αξέχαστη.

Πεντοζάλης, Πυρρίχιος (Σέρα), Ανωγειανός Πηδηχτός, Τίκ, Μαλεβιζιώτης, Κότσαρι, Ρουματιανή Σούστα, Τρυγόνα και Συρτός Χανιώτης αλλά και δρώμενα από τα πιο γνωστά έθιμα των δύο περιοχών, που οι ρίζες τους χάνονται στα βάθη των αιώνων.

Μ' αυτό των τρόπο οι δυο λαοί αποδεικνύουν για άλλη μια φορά τη "συγγένεια" που τους ενώνει.

Ευτυχώς ο καιρός δεν θα μας τα χαλάσει αφού σήμερα το βράδυ δεν θα βρέξει στο κέντρο της Αθήνας, αλλά θα έχει χαμηλή θερμοκρασία.

«Κρήτη και Πόντος σμίξανε» στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού απόψε στις 8.30 μμ. Θα είμαστε όλοι εκεί!

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr

Σχετικά άρθρα:

4 Οκτ 2013: «Κρήτη και Πόντος σμίξανε» στο Ηρώδειο. Μια σπουδαία εκδήλωση!

Ο Λάζος Τερζάς μιλά αποκλειστικά στο Pontos-News για όλα! Απολαύστε τον!

Πόντιοι και Κρητικοί! Γιατί μοιάζουν τόσο πολύ;