9 Ιανουάριος 2013, 09:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Οκτώβριος 2014, 16:42

Κοτόπουλο με μηλόξιδο και λαχανικά

  • Κοτόπουλο με μηλόξιδο και λαχανικά
  1. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα, ροδίζετε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα μεταφέρετε σε πυρίμαχο σκεύος ή γάστρα.
  2. Περιχύνετε με το ξίδι και το νερό, προσθέτετε τη ρίγανη και τα φύλλα δάφνης. Αλατοπιπερώνετε και τοποθετείτε στον προθερμασμένο φούρνο, χωρίς να το σκεπάσετε.
  3. Ψήνετε για 30 λεπτά στους 220°.
  4. Ανακατεύετε το κορν φλάουρ με την κρέμα γάλακτος ώσπου να γίνει απαλό μίγμα, και το προσθέτετε στο σκεύος με το κοτόπουλο.
  5. Σκορπάτε ανάμεσα στα κομμάτια του κοτόπουλου τα λαχανικά.
  6. Σκεπάζετε το φαγήτο (με αλουμινόχαρτο αν δεν χρησιμοποιήσετε γάστρα) και ψήνετε για 30-40΄ ή ώσπου να μαλακώσουν το κοτόπουλο με τα λαχανικά.

Καλή σας όρεξη!

Gallery